Post Reply  Post Thread 
Poslije Makarske lakiranje, gdje lakirati u BL/PD tj. koja firma to radi najbolje?
Author Message
x-man
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Icon_question  Poslije Makarske lakiranje, gdje lakirati u BL/PD tj. koja firma to radi najbolje?

Pozdrav svima,
prije par dana bio sam na "odmoru" u Makarskoj i domacini su me bas prijatno docekali tako sto su mi namjerno kljucem ogrebali zadnja desna vrata na mom novom passat-u i ne samo meni vec poslje toga sam pratio i nasao da su tu isto uradili i na jos 8 drugih auta (to je samo sto sam ja nasao u 2 dana i to 7 BiH i 1 Srbija, a jos je covjek skinuo tablice) i to se sve vidi da je tu uradjeno (komadici farbe), sve sam snimio i to cu da postavim na YT i da posaljem nasim i njihovim televizijama pa neko ce da objavi, nevjerovatno gostoprimstvo, mogu misliti koliko auta je unisteno, a da policija zeli lako bi ga/ih uhvatila jer ne biraju vrijeme kada to rade, ja da sam ostao jos malo (vise nisam ni smio) lako bih ga uhvatio jer to radi svakodnevno!

Nego, pravo pitanje je da li neko zna neku firmu koja to moze dobro odraditi u Prijedoru ili Banja Luci ili okolini jer kod mene je passat star samo godinu dana, lak je crni metalik sa perl efektom i plasim se da ovi nasi to samo mogu lose odraditi i da ce se viditi i poslije popravke, a ostecenje nije toliko veliko i mislim da dobar majstor uz pravi lak moze to odraditi da se ne vidi nista.....ja samo znam za Max Mayer u Prijedoru i znam da su prije bili poznati i ne znam kako sada rade, neko zna za druge koji su bolji?

Hvala.

07-18-2008 02:30 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sadik007
Member

RE: Poslije Makarske lakiranje, gdje lakirati u BL/PD tj. koja firma to radi najbolje?

E cao..
Zar u BL nema onaj tip, nemogu se ime sjetiti.. Sto ima onaj senzor sto stavi na uto i ocita broj boje.. I onda izmjesta boju po mjeri.. Mislim da je bio na starcevcu negdje... raspitaj se..

Sto se tice makarske, trebao si zvati policiju i traziti zapisnik... To je stvarno kretenluk.

07-21-2008 11:00 AM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

RE: Poslije Makarske lakiranje, gdje lakirati u BL/PD tj. koja firma to radi najbolje?

Koja su to govna, odneseš im pare od kojih žive i u znak zahvalnosti ti naprave štetu na autu... Bijednici. A nemoj misliti da bi ti njihova (makarska) policija puno pomogla, imao je moj rođak situaciju s njima. Najbolje je ne ići tamo. Jebote, odeš u mjenjačnicu, a tamo visi papir s isprintanim vicevima o Bosancima, pa ko je tu lud? Treba im ostavit' Čehe koji "troše nemilice", pa da crknu od gladi, onda će poštovati kad im se dođe, a ne uništavat' imovinu.

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
07-21-2008 11:23 AM
x-man
Junior Member
**

Zvao sam policiju i zapisali su, a da zele uhvatili bi ga za 1-2 dana jer ovaj svaki dan "sara" po autima iz BiH i Srbije, rekao sam im i za ostale, ali nisu htjeli ni da ih pogledaju....odmah do mog auta bio je audi TT i jos jedan auto koji su tog dana sarani...

Ma, mislim da nije problem za boju, moj auto je nov i mislim da imam broj boje u onoj knjizici, a ako nemam ja cu da trazim od ovih iz VW....

Maaa, rekao sam da ja vise necu kod njih pa taman da nude sve besplatno, bio sam budala sto sam i do sada isao, a za upozorenje drugima ovo cu da saljem nasim televizijama, a i na youtube...

poz

07-21-2008 11:34 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Koje osiguranje za auto (firma)? x-man 21 1,329 10-20-2008 03:09 PM
Last Post: cenga
  Radi li turbina sema 28 4 325 07-29-2008 06:43 PM
Last Post: sema 28
  Priprema i farbanje, gdje u MO? prelude za lude 0 358 06-12-2008 09:23 PM
Last Post: prelude za lude