|
POSLJEDNJA TESTIRANJA SA G-TECH U MOSTARU
|
| Author |
Message |
MAZAMALI
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
POSLJEDNJA TESTIRANJA SA G-TECH U MOSTARU
danas i narednih 5 dana pocela posljednja testiranja i pripreme za veliku goricu SR ...........od naseg prijateljskog kluba AK"BRZINA" iz VELIKJE GORICE dobili smo na posudbu G-TECH http://www.gtechpro.com/ (sprava koja mjeri ubrzanje od 0-100 te vrijeme na 402 metra) tako tko god zeli probati svoje auto te ubrzanja i slicno moze doci za vikend u mostar na pistu i saznati tocne preformanse svoga auta(dodite i testirajte svoj bolid )
http://www.amknitro.com
|
|
| 04-13-2005 06:06 PM |
|
|
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Kada tačno(koji dan) se može doći i izmeriti vrijeme na 402m.
|
|
| 04-15-2005 07:22 AM |
|
 |
Clio RS
Member

Status:
|
Probati vremena možeš doći u subotu ili nedjelju. Samo se najavi Mazi
AMK NITRO MOSTAR
|
|
| 04-15-2005 04:11 PM |
|
 |
komar
Senior Member

Status:
|
Jel zana neko kolika su odstupanja te spravice od tocnog vremena, jer sam cuo rezultate ekipe sta je mjerila sa tom spravicom pa ispadnu malo pre dobra za cca. 5 do 10 %
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 04-17-2005 10:08 PM |
|
 |
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
|
| 04-18-2005 07:24 PM |
|
 |
Clio RS
Member

Status:
|
Jel zana neko kolika su odstupanja te spravice od tocnog vremena, jer sam cuo rezultate ekipe sta je mjerila sa tom spravicom pa ispadnu malo pre dobra za cca. 5 do 10 %
Znaš kako se kaže: Pošto kupio, po to prodao!
Vremena su u nekih dobra,u nekih osrednja, a u nekih loša. Uglavnom sprava kao sprava radi. Sad koliko je točna u procentima od realnog vremena, treba pitati Alberta Einsteina, pošto je on rekao da je sve relativno.
Evo moja vremena su se kretala od prvog vremena 15,500 pa do 14,747. Ali tebaš znati da je ta sprava jako dobr, ako imaš moždne mase i kužiš se u čitanje brojeva na njoj pa vidiš što trebaš popraviti u svojoj vožnji. Ako ideš onom - Pun gas i vozi - tada si pušioničar svakako. Ne treba ti sprava, pa ni najtočnija na svijetu.
Evo i malog dokaza o točnosti te spravice. Za moje auto piše u nekim stranim testovima da ima na 402 metra vrijeme od 15,3 sec. Ja sam povadio sve iz njega i vozio. Vidio si prvo vrijeme od 15,5 pa sam spuštao, a sve istim autom samo drugačijom vožnjom. Po papirima ubrzanje mi je 7,3 sec do 100 km/h. Imao sam i lošijih vremena,a imao sam i 6,9 pa 6,7 pa 6,6 da bi n kraju danas postigao 6,42 sec. Auto je lakše od originalnog nekih 80 kg.
Po meni ovaj aparat je puno bolji u pokazivanju načina tvoje vožnje i što gdje treba popraviti i kako kretait, kada šaltati. Kada to naučiš popravljaš vrijeme.
Nažalost, stroj se sutra vraća u Zagreb.
AMK NITRO MOSTAR
|
|
| 04-18-2005 08:02 PM |
|
|
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
nije mi jasno da li je to stari obicni GTECH ili je stari PRO ili je jedan od ovih novih (SS i RR)?
[205]
|
|
| 04-18-2005 10:53 PM |
|
 |
komar
Senior Member

Status:
|
2 Clio RS: Slazem se s tobom , a i nisam usporedjivo vremena sto pisu u katalozima za serijske automobile s onima sto se dobiju na GTECHu , mislio sam na vremena na sr i ta na gtechu a to da tvoj auto ide bojle nego sto je tvornicki navedeno, vjerovatno zato kako sam ja cuo od drugih , da se tvornicko ubrzanje mjeri sa dvije osobe u automobilu i 50 kg prtljage
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 04-20-2005 07:05 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Znaš kako se kaže: Pošto kupio, po to prodao!
Vremena su u nekih dobra,u nekih osrednja, a u nekih loša. Uglavnom sprava kao sprava radi. Sad koliko je točna u procentima od realnog vremena, treba pitati Alberta Einsteina, pošto je on rekao da je sve relativno.
Evo moja vremena su se kretala od prvog vremena 15,500 pa do 14,747. Ali tebaš znati da je ta sprava jako dobr, ako imaš moždne mase i kužiš se u čitanje brojeva na njoj pa vidiš što trebaš popraviti u svojoj vožnji. Ako ideš onom - Pun gas i vozi - tada si pušioničar svakako. Ne treba ti sprava, pa ni najtočnija na svijetu.
Evo i malog dokaza o točnosti te spravice. Za moje auto piše u nekim stranim testovima da ima na 402 metra vrijeme od 15,3 sec. Ja sam povadio sve iz njega i vozio. Vidio si prvo vrijeme od 15,5 pa sam spuštao, a sve istim autom samo drugačijom vožnjom. Po papirima ubrzanje mi je 7,3 sec do 100 km/h. Imao sam i lošijih vremena,a imao sam i 6,9 pa 6,7 pa 6,6 da bi n kraju danas postigao 6,42 sec. Auto je lakše od originalnog nekih 80 kg.
Po meni ovaj aparat je puno bolji u pokazivanju načina tvoje vožnje i što gdje treba popraviti i kako kretait, kada šaltati. Kada to naučiš popravljaš vrijeme.
Nažalost, stroj se sutra vraća u Zagreb.
80 kg skinuti sa auta daje odlične rezultate,to je logično tako da je moguće da imaš bolje vrijeme nego serijski automobil.
|
|
| 04-20-2005 07:25 AM |
|
 |
Kenan
Senior Member

Status:
|
Po papirima ubrzanje mi je 7,3 sec do 100 km/h. Imao sam i lošijih vremena,a imao sam i 6,9 pa 6,7 pa 6,6 da bi n kraju danas postigao 6,42 sec. Auto je lakše od originalnog nekih 80 kg
Upravo ova vremena su nesto zbog cega sumnjam u vjerodostojnost tacnosti mjerenja.
Da odmah razjasnimo: trkao sam se nebrojeno puta sa Cliom Sport (imam jedan u uzoj familiji a jedan kod dobrog prijatelja), i taj auto nije brzi od mog dvije sekunde nikako!
Takodjer, niti na jednom testu, nigdje u Evropi tom autu nije izmjereno vrijeme ispod 7,0 na 0-100 km/h.
Nemoguce je da tvoj serijski auto ide za 6,42 do 100 km/h!
Gdje je greska po meni: u tezini vozila koju si upisivao prilikom bazdarenja!
Ako se ne varam, tvoj Clio ima 1070 kg serijski. Koju si tezinu upisivao?
Ti kazes da si skinuo tezinu za 80 kg. Kako?
Po mom iskustvu kada se radi o pripremi trkaceg auta, skinuti 80 kg bez zahvata na limu i na staklima je nemoguce kod bilo kojeg auta. Sjedista, rezervni tocak i sl su mozda 30-ak kg, ne vise.
Da li si dodavao svoju tezinu na tezinu auta prilikom bazdarenja?!
Mislim da je ovo zapravo uzrok ovako nerealnih rezultata kod tvog mjerenja!
|
|
| 04-20-2005 09:45 AM |
|
 |
|
|