|
Potrosnja
|
| Author |
Message |
basake
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Cudo bi bilo da netrose tako stara auta. Pesnavi karburatori sa chokovima i neprikladno stelovanje istih u kombinaciji sa nedostatkom efikasne regulacije smjese mora dovesti do velike potrosnje. A da ne govorim o kvalitetu goriva.
Pa moj passat sa 16 v ne trosi vise od 1 litar, i to da se trkam na cesti. A potrosi oko 6 kad se normalno vozi po auto putu. Gradska 9 max.
|
|
| 10-18-2005 05:45 AM |
|
|
wedo
Member

Status:
|
Kod mene je fiat bravo 1.4b.Trosi 11l.Kako vi ljudi prezivte toliku potrosnju,ja neznam sta cu
|
|
| 10-28-2005 10:16 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
A ja sam mislio da svaki Golf trosi 5 litara PO GRADU.... Takvu informaciju dobijes kad se raspitujes o kupovini nekog...
|
|
| 10-28-2005 10:21 PM |
|
 |
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
JD, u pravu si. Uvijek ista prica. Ima ih koji trose 4 l po gradu.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 11-01-2005 05:58 PM |
|
 |
basake
Posting Freak

Status:
|
Nista raja,suplja prica. Doso mraz, sad visim po pumpama.
|
|
| 11-03-2005 08:40 PM |
|
 |
airman1
Member

Status:
|
Pa nije to tako ni strasno obzirom na auto. Ne bi ni mogao ispod 9 enivej, to je generacijski problem. Sto se tice karba, to je Solex 2E2 ili 2E3, smece najgore vrste. Imao pasat '89 godina, 1.6 sa tim smecem. Jedno sam 16 puta rastavljao to govno, sastavljao, prepakivao, skupio jedno 500 strana literaure i sema (sve pobacao) dok ga nisam ustimao. Smece, nije mi jasno kako je nekom uopste pala napamet ideja da se to koristi. Ma Webber 40DCOE je sega za sutimat' u poredjenu sa ovim. Cini mi se da je Mondeo od 170 ks manje trosio po gradu od tog smeca. Uzas. Slabo ce ti ko htjeti da se masira sa karburatorom prijatelju, puno posla para nikakva, a iskreno slabo to sad neko i zna. Nego na INternet i trazi seme, uputstva (vecina je na Njemackom) nabavi dihtung, sredstvo za ciscenje pa polako. Mada nema neke svrhe, masiras se tri dana, montiras i demontiras karburator jedno 12 puta i nakraju skines potrosnju jedno pola litra. Karburator, osim za neko hobi auto koje se vozi 2 mjeseca u godini, vise nikad (douse i sve ih je manje)!
To fly is the ultimate, to drive fast is the next best thing!
|
|
| 11-08-2005 11:15 AM |
|
|
|
|