|
Potvrđeno; Montoya U McLarenu od 2005!
|
| Author |
Message |
passenger57
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
pa pogledaj samo njegov odnos prema ralfu,mislim da njegova arogancija i njegovo "samo ja" sve govori i iskreno se bojim da ce progutati kimija.
|
|
| 11-21-2003 11:25 PM |
|
|
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
Montoya je prinudjen da se ponasa tako kako se ponasa......iz prostog razloga sto ga sa svih strana pritiskaju....razmislite zasto nije bio sampion..........da bi neko postao sampion mora da ima podrsku mnogo ljudi iz sebe.....Montoya u Williamsu to nije imao i nema! U neku ruku pomalo mi ga je i zao......E, sada neko rece ima ponasanje slicno kao Schumacher.....ne bih se slozila.......ali kako god pravi i veliki vozac F1 mora da bude agresivan, mora da ima pobednicki a pre svega takmicarski duh u sebi...........HPM pomalo igra na kartu "Ayrtona Senne".........i mnogo navijaca upravo iz tog razloga voli Montoyu koji je odlican vozac, ali nekad zbog svog temperamenta zaista zabrlja trku.......takve greske on ostavlja iz sebe u Williamsu - kod nas (Mclaren) dolazi kao sjajan vozac i kandidat za titulu. Mislim da ce Kimi i Montoya uspeti da vrate F1 ono sto je davno izgubila.....atraktivna preticanja.......neizvesnu borbu do samog kraja trke i sampionata i jos mnogo toga..........U svakom slucaju pravi potez Rona Dennisa i svaka mu cast.............U tom duelu Kimi & Montoya.....uvek cu nekako vise biti na strani Kimija..........ali uprkos svemu najvaznije je da MCLAREN uzima titule u obe konkurencije.
GO KIMI & MONTOYA
MCLAREN FOREVER
|
|
| 11-22-2003 08:50 AM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
pa pogledaj samo njegov odnos prema ralfu,mislim da njegova arogancija i njegovo "samo ja" sve govori i .
A kakav bi ti imao odnos prema Ralfu da ti na VN Francuske, u trenutku kada stižeš svoga protivnika ekipa preko radija naredi da ne smiješ ga napasti
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 11-22-2003 11:11 AM |
|
|
passenger57
Posting Freak

Status:
|
ipak su oni isti tim i tako da nekad moras poslusati(slicno se desilo i sa loebom sad u WRC) to je jednostavno tako i meni sasvim ima logike jer sam navikao na timse sportove,jer gazde timova boli ona stvar hoce li alonso ili montoya ili kimi biti sampion kad im konstruktorsa padne u krive ruke,jer to donosi lovu a ne naljepnice po kacigama i kosuljama.Ako montoya nikada ne uspije u karijeri to ce biti samo iz tog razloga sto za sebe samo on postoji,a i ne misli previse,uostalom vidjeo si da je par puta bez potrebe preforsirao motor ili se bez potrebe izvrtio na stazi sto se bas skoro deslio imao je prednost,ali djavolu malo bilo.
Ja ga inace pomalo volim,ali dok je sumi tu imam mjesta samo za jednog,a kad ode ostace mi ferrari da navijam za njega i montoya ma gdje bio jer o ostalim i nemam bas neko misljenje
|
|
| 11-23-2003 03:43 PM |
|
 |
McLarenovka
Member

Status:
|
>>>Originally posted by passenger57 pa pogledaj samo njegov odnos prema ralfu,mislim da njegova arogancija i njegovo "samo ja" sve govori i .<<<
upravo zbog takve price ja volim reci da je to uglavnom sve yedna jako dobra sminka. mislis zbog njegove "reputacije" zaboga. i mislim da se kimi pokazao daleko vise dosljednim i konstantnim.
vidjeli smo sta je neko ko je glasio i za najveceg protivnika schumiju (odnosi se na montoyu) uradio na zadnje dvije utrke - na indianapolisu bio 6. (kimi drugi), u japanu izletio (kimi opet drugi).
Majka Statistika:
SEZONA 2003
Kimi Raikkonen

Bodova: 91
Ukupno utrka: 16
Odvozenih krugova: 851
Krugova u vodstvu: 139
Pol-pozicija: 2
Najbrzih krugova: 3
Odustajanja: 3
Kvarova na bolidu: 1
Okretanja na stazi: -
Zavrsenih utrka: 13
Najbolji rezultat: 1
Najgori rezultat: 6
Prosjecna zavrsna pozicija: 2.69
Najbolja kvalif. pozicija: 1
Najgora kvalif. pozicija: 20
Prosjecna kvalif. pozicija: 6.81
Prosjecno bodova po utrci: 5.69
Juan Pablo Montoya

Bodova: 82
Ukupno utrka: 16
Odvozenih krugova: 903
Krugova u vodstvu: 142
Pol-pozicija: 1
Najbrzih krugova: 3
Odustajanja: 3
Kvarova na bolidu: 2
Okretanja na stazi: 1
Zavrsenih utrka: 13
Najbolji rezultat: 1
Najgori rezultat: 12
Prosjecna zavrsna pozicija: 3.62
Najbolja kvalif. pozicija: 1
Najgora kvalif. pozicija: 9
Prosjecna kvalif. pozicija: 4.19
Prosjecno bodova po utrci: 5.13
(Ostavljam vama da izvucete zakljucak 8) ) dalje....
AUSTRALIJA:
Kvalifikacije:
KR: 15
JPM: 3
Rezultat:
KR: 3
JPM: 2
MALEZIJA:
Kvalifikacije:
KR: 7
JPM: 8
Rezultat:
KR: 1
JPM: 12
BRAZIL:
Kvalifikacije:
KR: 4
JPM: 9
Rezultat:
KR: 2
JPM: -----
SAN MARINO:
Kvalifikacije:
KR: 6
JPM: 4
Rezultat:
JPM: 7
SPANIJA:
Kvalifikacije:
KR: 20
JPM: 9
Rezultat:
KR: -----
AUSTRIJA:
Kvalifikacije:
Rezultat:
MONACO:
Kvalifikacije:
Rezultat:
JPM: 1
KANADA:
Kvalifikacije:
KR: 20
Rezultat:
KR: 6
FRANCUSKA:
Kvalifikacije:
Rezultat:
VELIKA BRITANIJA:
Kvalifikacije:
JPM: 7
Rezultat:
NJEMACKA:
Kvalifikacije:
KR: 5
Rezultat:
KR: -----
MADJARSKA:
Kvalifikacije:
KR: 7
Rezultat:
ITALIJA:
Kvalifikacije:
Rezultat:
SAD:
Kvalifikacije:
KR: 1
Rezultat:
JPM: 6
JAPAN:
Kvalifikacije:
KR: 8
Rezultat:
(pratite li me jos? 8) )
Kimi Raikkonen
1. mjesta: 1
2. mjesta: 7
3. mjesta: 2
4. mjesta: 2
6. mjesta: 1
Juan Pablo Montoya
1. mjesta: 2
2. mjesta: 5
3. mjesta: 2
4. mjesta: 1
6. mjesta: 1
7. mjesta: 1
12. mjesta: 1
Ukupno bodova:
K. Raikkonen: 91
J.P. Montoya: 82
http://mclaren.blogger.ba
|
|
| 11-24-2003 12:37 PM |
|
|
passenger57
Posting Freak

Status:
|
This post was last modified: 11-25-2003 11:00 PM by passenger57.
|
|
| 11-25-2003 10:50 PM |
|
 |
passenger57
Posting Freak

Status:
|
kimi je OK lik,ali iako ja nisam flavio briatore,ron denis il` jean todt da sudim ko ce biti i ko je zreo za sampiona jedino ti mogu rec` ako si gledala ikad rokija znat` ces sta znaci kad kazem He doesn`t have EYE OF THE TIGER! -at least not yet
|
|
| 11-25-2003 10:54 PM |
|
|
Hakkinen01
Member

Status:
|
"tihi ubica" kako je samo taj nadimak opasan
Ne znam gdje si čuo da tako zovu Kimija (osim od Edisa Jašarevića i Adnana Burazerovića).
Mogu i ja sada da izmislim neki nadimak za vašeg Šumahera ali nebih nikog da vrijeđam.
"Ice Man" je jedini nadimak koji sam čuo za Kimija a pratim mnogo foruma i trke na raznim tv kanalima, i nigdje osim na Mreži Plus nisam čuo za takav nadimak
|
|
| 11-25-2003 11:12 PM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
Ma Ferrarijevci mozete samo da nam zavidite, i od sledece sezone da gledate "ICEMAN-u" u leđa.
GO KIMI GO
MCLAREN FOREVER
|
|
| 11-26-2003 09:18 AM |
|
|
chimera
Posting Freak

Status:
|
"tihi ubica" kako je samo taj nadimak opasan
Ne znam gdje si čuo da tako zovu Kimija (osim od Edisa Jašarevića i Adnana Burazerovića).
Mogu i ja sada da izmislim neki nadimak za vašeg Šumahera ali nebih nikog da vrijeđam.
"Ice Man" je jedini nadimak koji sam čuo za Kimija a pratim mnogo foruma i trke na raznim tv kanalima, i nigdje osim na Mreži Plus nisam čuo za takav nadimak 
Ja nisam ferrarijevac, mrzim ferrari. A i iceman je bezze nick...nije tobola, nego formula...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 11-26-2003 05:08 PM |
|
 |
|
|