|
Povodom izjave u Glasu
|
| Author |
Message |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
|
| 10-07-2005 01:02 PM |
|
|
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
cudi me da Mirko nije i mene stavio na crnu listu,stvarno me iznenadjuje.
Kod nas u klub je dolazio par puta sa kojekakvim papirima koje je ostampao sa raznih foruma gdje se vidi kao sta sam ja pisao o njemu i o njegovom pireliju i isto tako je pravio scene.
ma BL je nevidjeno cudan grad, tako nam i treba kad se sami ne mozemo organizovati.
ja sam ti bozo pomogao i za prosli klub i sad ti stojim na raspolaganju, okupi ozbiljne ljude i napravimo SR klub, od pun gasa takodje nema nista, kad su papiri toliki problem onda klub ne treba ni da postoji jer nece moci uticajno djelovati, neshvatljivo je da se na tako banalnu stvar ceka pola godine, nema vajde od takvog kluba, sta da je neki veci problem u pitanju???
Znaci, zovi cim skupis ljude...
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 10-07-2005 01:16 PM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status:
Away
|
To treba da se riješi do N.Godine sa klubom.
|
|
| 10-07-2005 01:18 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
od pun gasa takodje nema nista,kad su papiri toliki problem onda klub netreba ni da postoji jer nece moci uticajno djelovati,neshvatljivo je da se na tako banalnu stvar ceka pola godine,nema vajde od takvog kluba,sta da je neki veci problem u pitanju???
Znaci,zovi cim skupis ljude...
Ne znam zasto ovako pises kad ne znas uopste razlog zasto je sve toliko trajalo ? Usput da ti kazem, papiri su davnih dana predati i klub ce uskoro i da dobije potvrdu o samoj registraciji ! Tada ce ti bit dokazano kontra tvog stava da AMK Pungas itekako ima faha i volje da napravi nesto kvalitetno ! I napravit ce ! Vjeruj mi na rijec !
|
|
| 10-07-2005 02:55 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
od pun gasa takodje nema nista,kad su papiri toliki problem onda klub netreba ni da postoji jer nece moci uticajno djelovati,neshvatljivo je da se na tako banalnu stvar ceka pola godine,nema vajde od takvog kluba,sta da je neki veci problem u pitanju???
Ne znam zasto ovako pises kad ne znas uopste razlog zasto je sve toliko trajalo ? Usput da ti kazem, papiri su davnih dana predati i klub ce uskoro i da dobije potvrdu o samoj registraciji ! Tada ce ti bit dokazano kontra tvog stava da AMK Pungas itekako ima faha i volje da napravi nesto kvalitetno ! I napravit ce ! Vjeruj mi na rijec !
Tako je.... potpisujem sve sto je Esso rekao... nisu papiri nikada problem bili, bilo je problema medju ljudima i u njihovim odnosima... ali takve se stvari desavaju i na nase veliko zadovoljstvo mogu reci da se preko tih problema preslo i da ce AMK PUNGAS biti vrlo brzo i oficijelno potvrdjen od strane drzavnih institucija....
Ja licno jako cijenim koliko ste vi u Gradisci organizovani i kako kvalitetno neke stvari radite, ali ti je ovakav komentar bio totalno bezveze jer nisi upucen i nisi imao (pravih) informacija...
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 10-07-2005 03:16 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
opa Sike opa, to to !
Jak ovaj Mirkan, kad je ovakav u BL i Glasu onda mogu mislit sta radi sa SA.
Man maximum Machine minimum
|
|
| 10-07-2005 04:08 PM |
|
|
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
od pun gasa takodje nema nista, kad su papiri toliki problem onda klub ne treba ni da postoji jer nece moci uticajno djelovati, neshvatljivo je da se na tako banalnu stvar ceka pola godine, nema vajde od takvog kluba, sta da je neki veci problem u pitanju???
Tako je.... potpisujem sve sto je Esso rekao... nisu papiri nikada problem bili, bilo je problema medju ljudima i u njihovim odnosima... ali takve se stvari desavaju i na nase veliko zadovoljstvo mogu reci da se preko tih problema preslo i da ce AMK PUNGAS biti vrlo brzo i oficijelno potvrdjen od strane drzavnih institucija....
Ja licno jako cijenim koliko ste vi u Gradisci organizovani i kako kvalitetno neke stvari radite, ali ti je ovakav komentar bio totalno bezveze jer nisi upucen i nisi imao (pravih) informacija...
pa ljudi moji ja bih najsretni bio kad nebi bio u pravu, tako mi se cinilo iz svega do sada. Stalno ste govorili da su papiri u pripremi. Ja sam pravio nekoliko kojekakvih klubova i nikad ni priblizno toliko nije bilo cekanja za registraciju ili slicnu administraciju. Daj boze da sam u krivu i da AMK Pun Gas ugleda svjetlost dana. Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio, nije mi bila namjera, samo ne mogu sebi nikako objasniti zasto treba godina dana da se klub oformi...zivio AMK Pun Gas
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 10-07-2005 04:28 PM |
|
 |
hondagirl
Administrator

Status:
|
Krvolok, ima malo greske i do nas...Nakon odredjenih problema nismo vise obavjestavali dokle je stvaranje kluba, jer se kompletna prica previse otegla i nakon "predato je-ipak nije predato" bilo je glupo pisati jos jednom "predato je"... 8) Uglavnom, za manje od mjesec dana imacemo razlog da slavimo...
a ove nebuloze po novinama...nkon silnih prepucavanja na auto.ba bilo je za ocekivati nesto ovako. onaj forum lici na sve osim na forum ljubitelja automobilizma...meni definitivno ni danas nije jasno zasto neki imaju potrebu da zakuhavaju i uopsteno se javljaju na tom forumu, kad nisu pozeljni....
|
|
| 10-07-2005 04:35 PM |
|
 |
Blade
Senior Member

Status:
|
Ma koji je njima q*rac???
Od kud njima pravo da ih ovako optuzuju i stavljaju u novine???
Stvarno su jadni...
The best drog in the world CS...
Live long CS...
|
|
| 10-07-2005 05:29 PM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
cudi me da Mirko nije i mene stavio na crnu listu,stvarno me iznenadjuje.
Kod nas u klub je dolazio par puta sa kojekakvim papirima koje je ostampao sa raznih foruma gdje se vidi kao sta sam ja pisao o njemu i o njegovom pireliju i isto tako je pravio scene.
ma BL je nevidjeno cudan grad, tako nam i treba kad se sami ne mozemo organizovati.
ja sam ti bozo pomogao i za prosli klub i sad ti stojim na raspolaganju, okupi ozbiljne ljude i napravimo SR klub, od pun gasa takodje nema nista, kad su papiri toliki problem onda klub ne treba ni da postoji jer nece moci uticajno djelovati, neshvatljivo je da se na tako banalnu stvar ceka pola godine, nema vajde od takvog kluba, sta da je neki veci problem u pitanju???
Znaci, zovi cim skupis ljude...
Druze ako bude zatrebala kakva teska masinerija eto nas povest cemo druga Rojsa i malo masina i on je clan naseg kluba !
Sad ozbiljno, ako vam bude trebala ikakva pomoc samo zovi...
Mi smo uvijek uz vas.
Sad najozbiljnije, taj Pirelli kup i toga covjeka treba srusiti jednom zauvijek i izbrisati iz anala SR-a, samo se sramoti a ujedno i nas koji se ozbiljno bavimo time. Ukakio je sva dosada pa me strah da ce i ovo.
Pozdrav.
http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
|
|
| 10-08-2005 10:28 AM |
|
 |
|
|