|
POWERED by HONDA
|
| Author |
Message |
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
RE: POWERED by HONDA
Sada, nakon 2. trke, Button dijeli 2. mjesto sa Schumaherom sa po 11 bodova.

Automotodrom...
This post was last modified: 03-19-2006 08:48 AM by Vector.
|
|
| 03-19-2006 08:18 AM |
|
|
Vector
Administrator

Status:
|
Samo kazem, HVALA DRAGOM BOGU da se Honda oslobodila one lopovske firme BAR (british-american racing) koja je svakim svojim potezom punih 6 godina sputavala ljude nedoraslim vodstvom i pogresnim potezima da pokazu sta Honda zaista predstavlja u F1. Sada kad je konacno oslobodjena BAR tutorstva, spremite se ostali na novu eru Honde i ponovo se probajte navici na poraze koji ce trajati godinama, pocev od danasnje 1. pole position 

Automotodrom...
|
|
| 04-01-2006 06:56 PM |
|
 |
Haris
Member

Group: Registered
Status:
|
uuuuuu, vjeruj mi, nećeš imati mira kad te budem zezao za 3 sedmice kad Schumi na Imoli pokupi pole!!!!!!!!!!
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 04-01-2006 07:06 PM |
|
 |
Vector
Administrator

Status:
|
uuuuuu, vjeruj mi, nećeš imati mira kad te budem zezao za 3 sedmice kad Schumi na Imoli pokupi pole!!!!!!!!!!
Zivi bili - pa vidjeli  
Automotodrom...
|
|
| 04-01-2006 07:14 PM |
|
 |
airman1
Member

Status:
|
Ma meni su super te firmice sto bljesnu dvije-tri sezone a onde se povuku kad im je najbolje, da ne bi slucajno se brukali. Fakat, Renault, Honda sve je to havdika, nema tu kontinuiteta, super su im rezultati, samo bih volio da ih vidim u F1 u kontinuitetu jedno 20-25 godina, sa svojom ekipom ne samo kao proizvodjac motora naravno. Ovako svaka cast ali zan sigurno da je to za jedno dvije -tri sezone i onda oni odose a ostadose Ferarri, McLaren i Williams da drze vodu dok ovima ne ustreba marketinga da se ponovo na velika zvona vrate, uzmu koju titulicu i opet nestanu. Drazi mi je Minardi od njih.
To fly is the ultimate, to drive fast is the next best thing!
|
|
| 04-02-2006 03:56 AM |
|
 |
Darth Oliver GPL
Member

Status:
|
Samo kazem, HVALA DRAGOM BOGU da se Honda oslobodila one lopovske firme BAR (british-american racing) koja je svakim svojim potezom punih 6 godina sputavala ljude nedoraslim vodstvom i pogresnim potezima da pokazu sta Honda zaista predstavlja u F1. Sada kad je konacno oslobodjena BAR tutorstva, spremite se ostali na novu eru Honde i ponovo se probajte navici na poraze koji ce trajati godinama, pocev od danasnje 1. pole position
Sad je samo vrijeme da se oslobode loserskih vozaca kakav je Button.
|
|
| 04-02-2006 05:15 AM |
|
|
Haris
Member

Status:
|
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 04-02-2006 05:31 AM |
|
 |
eXmAn
Senior Member

Status:
|
|
| 04-02-2006 10:30 AM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Ma meni su super te firmice sto bljesnu dvije-tri sezone a onde se povuku kad im je najbolje, da ne bi slucajno se brukali. Fakat, Renault, Honda sve je to havdika, nema tu kontinuiteta, super su im rezultati, samo bih volio da ih vidim u F1 u kontinuitetu jedno 20-25 godina, sa svojom ekipom ne samo kao proizvodjac motora naravno. Ovako svaka cast ali zan sigurno da je to za jedno dvije -tri sezone i onda oni odose a ostadose Ferarri, McLaren i Williams da drze vodu dok ovima ne ustreba marketinga da se ponovo na velika zvona vrate, uzmu koju titulicu i opet nestanu. Drazi mi je Minardi od njih.
potpisujem od prvog do zadnjeg slova...
|
|
| 04-02-2006 10:33 AM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
potpisujem od prvog do zadnjeg slova...
Ma o cemu vi to supljirate? Kakav kontinuitet? Cega kontinuitet 20 godina? 20 godina bez naslova k'o Ferrari? Jel taj kontinuitet?
Firmice? Jesu to one iste firmice koje su svaki put kad su se pojavile u F1 pokazale ovim "velikanima" kako se pravi posao? Ouuu jea....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 04-03-2006 07:13 AM |
|
 |
|
|