Dobro dosao i dabogda imao svega a najvise zdravlja,srece i para i kupio sebi ALFU hehehehehe
hahahahahah.... ovaaaaj.. ti mora da nosis naocale... moze bit da si ih izgubio...
rekoh, nista osim fau ve-a... toooooo je auto... zvrk!!
Nemoj tako, ne valja se rugati covjeku sto nosi naocale...hahahaha
Zavolit ces ti japance samo malo sacekaj da se Civic i Sky vrate iz toplijih krajeva...hahahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Ma imam ja za njega jednog Mk2 Gti-a pa eto ako hoce auto je boli glava, posto on samo ganja wv oni su najbolji na svijetu hehehehe
nije wv nego vw..
btw. ne treba meni gti pored ovog gtd-a.... citajuci malo postove naisao sam na onog ke ima golfa kao neki rally... bash bih ga volio oprat na semaforu da od srama propadne u zemlju.. hihi
Dobro došao na forum!
Pošto si iz Rijeke, Kraljevica ti nije daleko, otiđi tamo, skreni desno i, nakon što prođeš naplatne kućice, namotaj puni desni i po gasu. Mislim da tu možeš dobro oprat' tog golfa.
Ako ti se slučajno desi da nakon toga neće upalit', evo jedan oglas u prilogu, pa vidi.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
Rekao sam ti ja da ce ubrzo Civic da dodje...jos kad ti Sky kaze koju...mislim da ces uskoro pitati ima li gdje dobar japanac...hahahahaha
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Dobro došao na forum!
Pošto si iz Rijeke, Kraljevica ti nije daleko, otiđi tamo, skreni desno i, nakon što prođeš naplatne kućice, namotaj puni desni i po gasu. Mislim da tu možeš dobro oprat' tog golfa.
Ako ti se slučajno desi da nakon toga neće upalit', evo jedan oglas u prilogu, pa vidi.
Eh samo da nađem kući dokaz za ove kurbane, heheheh doduše kod mene je na slici jedan kurban, ali vrijedan