haj makar si ovdje reko da je 1.4...svudje okolo pricas da je GTI...
ne laprdaj kome sam to reko da je gti vozio ga 10 dana ssa obicnim oklopima bezze ti prica prava pacenicka... kupi tutuu pa makar reci da je imas... i naljepi M na nju
ne laprdaj kome sam to reko da je gti vozio ga 10 dana ssa obicnim oklopima bezze ti prica prava pacenicka... kupi tutuu pa makar reci da je imas... i naljepi M na nju
dd i malo lakse sa provokacijama sviju ti
oks sorry jesam malo pretjerao al ja sam takav nediraj me nediram te... nevolim tudje glupe i neumjesne komentare stoga bih molio da ih zadrzite za sebe... pogotovo osobe koje misle da su pobrale svu pamet svijeta a ustvari za auta samo nedjeljom na tv-u cuju...
oks sorry jesam malo pretjerao al ja sam takav nediraj me nediram te... nevolim tudje glupe i neumjesne komentare stoga bih molio da ih zadrzite za sebe... pogotovo osobe koje misle da su pobrale svu pamet svijeta a ustvari za auta samo nedjeljom na tv-u cuju...
mogao si ga pitat odakle mu izvor informacija i to rijesit preko PP a ne krenut sa vrijedanjem momka ... relax decko
mogao si ga pitat odakle mu izvor informacija i to rijesit preko PP a ne krenut sa vrijedanjem momka ... relax decko
poznajemo se mi dont wory iz istog smo kvarta... a info je izvuko iz bujne maste ajd nebitno ne zelim o tome... et predstavio sam se i pozelili ste mi dobrodoslicu i sad moze tema lock cao mao bao ev slika jedna moje jurilice na snjegu
da i info o kompletnoj mojoj viziji i o tome dokle sam dosao u realizaciji projekta mozete vidjet na podforumu projekti forumasa imaju i slike neke pozz....
nisam ja nista izmislio...jer ja nisam ni vidio tog pola bio, a vec su ljudi poceli pricat: Pike kupio Pola GTI...haj reko, dobro je...i onda i sam vidim da je obicni...a onda sam i cuo iz pouzdanog izvora da su iz tvojih usta izasle rijeci da je GTI...al necu sad da osobu navodim...
ne bih da se prepirem...i usput, znam ja mnogo vise o autima nego sto ti mislis, i to su se uvjerili neki clanovi ovdje...zato srdacan pozdrav i cao...
@pitarozder: ne brini se, nece ovo dalje...ja ne zavidim nikom i samo sam rekao ono sto svi ljudi pricaju...poz
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
nema vezze druze to su gluposti ja svoj auto zovem gti ne zovem ga polo onak cisto iz fazona pa mozda zato al ko god me pito reko sam fino da je 1.4 benzin... a ti sto se druzis sa mojim dusmanima pa slusas gluposti to ti necu zamjerit... jbg nemogu nikom rec da je gti pravi kad sam ga vozio duze od 10 dana sa obicnim oklopima itd... i plus corav bi prepozno da nije pravi gti stoga to su samo price zavidnih ljudi... al nema vezze oprastam ti nisi ti kriv sto zivis u nezdravoj sredini