Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
PP
Author Message
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In
Status: Offline
PP

idu li privatne poruke?
ja u posljednje vrijeme imam problema da posaljem poruke, a primam ih bez problema

04-19-2005 01:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ti si prvi koji si se pozalio. Meni rade, maloprije sam probao.

Vjerovatno je do tvoje konekcije. Ako budes imao problema javi se

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
04-19-2005 02:38 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

evo izgleda da radi

04-19-2005 02:49 PM
Katz
Administrator

Re: PP

Faruk Wrote:
idu li privatne poruke?
ja u posljednje vrijeme imam problema da posaljem poruke, a primam ih bez problema

promenio si adresu, zbog toga Twisted Evil

p.s. redovno ih koristim i sve je ok u oba pravca

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-19-2005 04:17 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

i meni se cini da ne idu ili kasne, meni je covjek poslao poruku u petak a ja sam je sinoc dobio.
Kad nisam logovan i odem na forum pise mi log out lucozade, pa cak i kad vise sati nisam logovan a to je tako ima preko 10 dana.
Isto tako sve napisano na forumu je sa zadnjim datumom 15-ti april, npr na temi nekoj pise zadnji post 15.4 a kad otvorim neku temu tek onda vidim da ona ima vise stranica Shocked

Laughing jel do mene ili...???

Man maximum Machine minimum
04-19-2005 04:48 PM
Edis Jasarevic

ova tema je otvorena 19og

nemoguce je da ti nick ostaje ispod vise sati. Moguce je da ostane do 60 minuta u cachu servera ali j enemoguce da bude duze od 60 minuta

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
04-19-2005 04:53 PM
Katz
Administrator

lucozade Wrote:
i meni se cini da ne idu ili kasne, meni je covjek poslao poruku u petak a ja sam je sinoc dobio.
Kad nisam logovan i odem na forum pise mi log out lucozade, pa cak i kad vise sati nisam logovan a to je tako ima preko 10 dana.
Isto tako sve napisano na forumu je sa zadnjim datumom 15-ti april, npr na temi nekoj pise zadnji post 15.4 a kad otvorim neku temu tek onda vidim da ona ima vise stranica Shocked

Laughing jel do mene ili...???

Nije do tebe, vec do kompa.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-19-2005 04:57 PM
lucozade
Super Moderator

ostaje svega mi. znaci ako danas prvi put otvorim pungas na home nisam logovan naravno, ali kad odem na forum tamo mi i dalje pise log out lucozade iako sam zadnji put bio sinoc. Sad ako ja hocu da postam svedno se moram logovati iako gore pise log out lucozade

ovo za zadnje poruke pojma neam sta je, kao da je sve stalo 15.4, npr na uopsteno u automobilima mi pise zadnji post mondeo fri apr 15, 2005, 4:14pm i to na temi "koje bi auto zeljeli voziti" i pokazuje da imaju 4 stranice te teme, a kad otvorim tu temu vidim 8 stranica i postove do sada Shocked ???

pp evo izgleda radi sada

04-19-2005 06:21 PM
Edis Jasarevic

tebi je kompjuter poludio. Ili se neko loguje pod tvojim imenom,. A moguce je i da forum poblenavi.. ima puno korisnika nekada se optereti baza mada ne bi trebalo da to ucite previse

04-19-2005 06:30 PM
lucozade
Super Moderator

evo to sam sad printao i bas tako izgleda

ma ovaj komp sam isprovjeravao milion puta do sada, star dva mjeseca ali mu je zvucna vec fasovala... neko vece sam fasovao trojana ali ga norton odmah skida valjda, kasnije kad uradim scan nema nista sve ko bombon... pojma neam sta da mu trazim vise

04-19-2005 06:42 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: