|
PP
|
| Author |
Message |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
PP
idu li privatne poruke?
ja u posljednje vrijeme imam problema da posaljem poruke, a primam ih bez problema
|
|
| 04-19-2005 01:35 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ti si prvi koji si se pozalio. Meni rade, maloprije sam probao.
Vjerovatno je do tvoje konekcije. Ako budes imao problema javi se
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 04-19-2005 02:38 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
|
| 04-19-2005 02:49 PM |
|
|
Katz
Administrator

Status:
|
Re: PP
idu li privatne poruke?
ja u posljednje vrijeme imam problema da posaljem poruke, a primam ih bez problema
promenio si adresu, zbog toga
p.s. redovno ih koristim i sve je ok u oba pravca
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 04-19-2005 04:17 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
i meni se cini da ne idu ili kasne, meni je covjek poslao poruku u petak a ja sam je sinoc dobio.
Kad nisam logovan i odem na forum pise mi log out lucozade, pa cak i kad vise sati nisam logovan a to je tako ima preko 10 dana.
Isto tako sve napisano na forumu je sa zadnjim datumom 15-ti april, npr na temi nekoj pise zadnji post 15.4 a kad otvorim neku temu tek onda vidim da ona ima vise stranica
jel do mene ili...???
Man maximum Machine minimum
|
|
| 04-19-2005 04:48 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
ova tema je otvorena 19og
nemoguce je da ti nick ostaje ispod vise sati. Moguce je da ostane do 60 minuta u cachu servera ali j enemoguce da bude duze od 60 minuta
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 04-19-2005 04:53 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
i meni se cini da ne idu ili kasne, meni je covjek poslao poruku u petak a ja sam je sinoc dobio.
Kad nisam logovan i odem na forum pise mi log out lucozade, pa cak i kad vise sati nisam logovan a to je tako ima preko 10 dana.
Isto tako sve napisano na forumu je sa zadnjim datumom 15-ti april, npr na temi nekoj pise zadnji post 15.4 a kad otvorim neku temu tek onda vidim da ona ima vise stranica
 jel do mene ili...???
Nije do tebe, vec do kompa.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 04-19-2005 04:57 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Status:
|
ostaje svega mi. znaci ako danas prvi put otvorim pungas na home nisam logovan naravno, ali kad odem na forum tamo mi i dalje pise log out lucozade iako sam zadnji put bio sinoc. Sad ako ja hocu da postam svedno se moram logovati iako gore pise log out lucozade
ovo za zadnje poruke pojma neam sta je, kao da je sve stalo 15.4, npr na uopsteno u automobilima mi pise zadnji post mondeo fri apr 15, 2005, 4:14pm i to na temi "koje bi auto zeljeli voziti" i pokazuje da imaju 4 stranice te teme, a kad otvorim tu temu vidim 8 stranica i postove do sada ???
pp evo izgleda radi sada
|
|
| 04-19-2005 06:21 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
tebi je kompjuter poludio. Ili se neko loguje pod tvojim imenom,. A moguce je i da forum poblenavi.. ima puno korisnika nekada se optereti baza mada ne bi trebalo da to ucite previse
|
|
| 04-19-2005 06:30 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Status:
|

evo to sam sad printao i bas tako izgleda
ma ovaj komp sam isprovjeravao milion puta do sada, star dva mjeseca ali mu je zvucna vec fasovala... neko vece sam fasovao trojana ali ga norton odmah skida valjda, kasnije kad uradim scan nema nista sve ko bombon... pojma neam sta da mu trazim vise
|
|
| 04-19-2005 06:42 PM |
|
 |
|
|