|
Prednje opruge Grand Cherokee-ja
|
| Author |
Message |
mravojed
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Prednje opruge Grand Cherokee-ja
Zna li neko gde mogu da nabavim gorespomenute, korišćene, po razumnoj ceni ? (ovde - Beograd - mi traže 50 Eur po komadu)..
Može u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori.. (Ostalo mi je sve daleko) ?
Neki info, broj telefona, bilo šta! ..
|
|
| 10-13-2004 06:22 PM |
|
|
GAGA016
Junior Member

Status:
|
jedino potragom po otpadima se moze uroditi jednsotavnim rjesenjem. u BiH ima dosta tih vozila po otpadima posebice u Hercegovini ako imas koga tamo neka ti pogleda.
|
|
| 10-14-2004 10:23 AM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
jedna prednja opruga 100 marki??? Ma brate ima jeftinije od toga u BG!!! A recimo da ih uzmes negdje drugo, cg il cro, jel bi ti trebalo da ides po to sve... pa koliko ce onda da te izadje??? ... ili da ti salju busom
Man maximum Machine minimum
|
|
| 10-14-2004 06:26 PM |
|
 |
mravojed
Junior Member

Status:
|
@GAGA16
Odlično ! Samo još kad bi znao nekoga tamo.. Hmm.. Eventualno ako neko odavde ima otpad u blizini, i još ako mu ne bi bio problem da pogleda. Ja bi došao, ali ne bi da se vozam za džabe (-:
@lucozade
Ma da, 100 marki, 50 eur.. Ja samo samo rekao 'Hvala, dovidjenja'. E sad, sa druge strane, sto ti kazes, jeste da bi me put/voznja kostala, ali to je druga stvar - volim da vozim, i ide mi se negde.. tako da bi barem znao da su pare otisle na nesto vredno, a ne da sam ih prakticno poklonio nekome.
Uz to, ako bi se vec nasao na otpadu, verovatno bi uzeo i neke druge stvari, pa bi mi se svakako isplatio dolazak.
Tako da, eto, ako zna neko neki otpad, gde bi mogao naci delove za jeepa (granda za opruge, kociku za druge stvar), nek da neki broj telefona ili tako nesto, da ja mogu unapred da znam hocu li naci to sto trazim..
|
|
| 10-15-2004 07:56 AM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
u Zapadnoj Hercegovini (Siroki Brijeg,Grude)......imaju 20 tak otpada na njima covjek moze da pronade i pticijeg mlijeka sto se tice auta.....vidjao sam i farove za CLK Mercedes.......mada ih nepitaj za porijeklo dijelova......imao sam negdje i vizit karte sa telefonom pa ako ih pronadjem ustupicu ti......
|
|
| 10-16-2004 06:33 PM |
|
 |