Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
predstava pocinje
Author Message
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: predstava pocinje

Civic 16V Wrote:
Ne tako davno su bili ne dostižni. Senna, Prost, pobjede na svim trkama sezone osim jedne. Šta će biti ove sezone vrijeme će pokazati, očekujem lagani napredak.

ma ima tome godina hahahah , al sto jest, uzimanje je bilo lopatom , dobro se sjecam ... profesor Prost je jos uvjek moj no.1 vozac Winner_first_h4h

idemo ja moja treba i njen frajer
on me pita :"imas li dvije marke?"
reko:"nemam, a i da imam odakle mi"
02-01-2008 03:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
acc
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline

Hondin bolid vizualno puno bolji nego prošlogodišnji.Gori od 2007 nemogu biti ,U 2008 realno je očekivati borbu za 5 mj u ukupnom plasmanu. Velika nepoznanica su renault i bmw.Ferari i mercedes su sigurno najjači i po bolidima i po vozačima.Jako me zanima kako će hamilton voziti ove godine,volio bi da mu heiki zapapri...

"Ako prestanem vjerovati u snove,život više neće imati smisla.To je razlog zašto ću i dalje težiti snovima sve dok neumrem." Soichiro Honda -  the power of dreams
02-01-2008 05:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Daleko najaci ove sezone sto se tice bolida je Ferrari , McLaren se drzi korak iza , a bogme velika nepoznanica je BMW koji neprica puno , sto se tice Renaulta vidi se napredak a i Honda je i Tojota su dosta poradile , po meni najvece iznenadzenje sezone bi mogao biti RedBull i Willijams

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
02-04-2008 12:30 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: