Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
Prenos F1 na Hayatu
Author Message
eXmAn
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Prenos F1 na Hayatu

Edis Jasarevic Wrote:

eXmAn Wrote:
Ali, Hamilton je trebao pobjediti. Naravno, da se ostvario scenario, jer je temperatura trebala narasti, staza da se raširi (nekim čudom), da Kopperfild makne sve bolide ispre Hamiltona, i naravno... da ga u zadnjem krugu pretekne i to preletom preko tunela! Wuhu!

hamilton je sa vise goriva imao skoro isto vrijeme na kvalifikacijama kao i Alonso. Dakle i pored tog hendikepa bio je brzi. Sa istom kolicinom kolicinom goriva drzao je prikljucak sa puno laksim Alonsom.

U posljednja 24 sata svi F1 mediji bruje o timskim odredbama, prvenstveno zbog toga sto je Hamilton trebao pobijediti.

Nije bilo potrebe da ga pretice uopste, bilo je dovoljno da ostane na stazi jos 2 do 3 kruga i nakon izmjene bi izasao ispred Alonsa.
Ali to je znao i Dennis pa ga je samo 2 kruga nakon ALonsa pozvao u boks i time sprijecio Hamilton da osvojio svoju prvu pobjedu.

Ja ne navijam ni za koga posebno, zapravo ne navijam ni za koga.
ALI kada se pojavi talent kakav je Hamilton koji samara dvostrukog sampiona svijeta ko da se radi o trecereazrednom vozacu, onda talenta treba istaci jer se dugo u F1 nije pojavio neko ko je napravio veci boom na pocetku karijere

To su pretpostavke, već sam ironično rekao: Kako bi bilo kad bi bilo. Ovo je Monte Karlo. Ali ima talenat, samo je bilo malo pretjerivanja. Na kraju krajeva, najbrži krug je odvozio Alonso. Ustvari, sljedeća utrka - pa ćemo vidjeti - slažem se! Što više konkurenata, to bolje!

Što se tiče generalnog komentarisanja, nemam primjedbi!

Prvi bosanski hardverski portal!

This post was last modified: 05-29-2007 10:15 AM by eXmAn.

05-29-2007 10:13 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Lewis Hamilton reportedly ranted and raved over the McLaren team radio after being told to hold station behind team-mate Fernando Alonso during Sunday's Monaco GP and only agreed to slow down after the personal intervention of Ron Dennis.

The admission of the McLaren team principal that he had asked his drivers to 'cool it' has prompted the FIA to launch an investigation into their victory for a "possible breach of the International Sporting Code."

According to The Daily Mail, Hamilton 'vented his frustration' at being denied the opportunity to push for victory 'by ranting at his race engineer Phil Prew.'

'Dennis was forced to step in over the in-car radio and speak to his protege directly,' the newspaper claims. 'It was only then that rookie Hamilton, who made his views clear with several high-speed laps, finally relented and abided by his boss's demand that he should settle for second place.'

"Lewis was very angry. He turned the air blue when he was told to take it easy," a 'paddock insider' claimed.

nisu pretpostavke. Sam Alonso i Hamilton kao i portparol McLarena izjavili su da su na razlicitim taktikama, a poslije utrke je receno i od Alonsa i od Dennisa, da je Alonso imao vise goriva od Hamiltona na kvalifikacijama.

Nisu to pretpostavke to su cinjenice.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
05-29-2007 10:32 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

An unrepentant Dennis insisted that his team had not broken the law, or its spirit. "Team strategy is what you bring to bear to win a grand prix; team orders are what you bring to bear to manipulate a grand prix," the McLaren team boss argued. "We do not, and have not, manipulated grands prix unless there are some exceptional circumstances."

hahah frajer se samo ukopaje sve vise i vise

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
05-29-2007 10:38 AM
Edis Jasarevic

Lewis Hamilton drove a fast and almost error-free race on the streets of Monte Carlo yesterday to finish second in the Monaco Grand Prix behind Fernando Alonso, his McLaren Mercedes teammate, but emerged disappointed and frustrated.

'It was not his performance that irritated him but that of his team, who sent him out on a track on which it is almost impossible to overtake with a race strategy that gave him only the slimmest chances of winning.

'What is more, any chance he had was taken away from him, mid-race, by a decision that prevented him from catching Alonso. Hamilton had planned to drive up to six laps longer on his first stint than the Spaniard - in which time he hoped to fly around this narrow and restrictive circuit - but he was called in after only three.

'So far, in an exceptional season for the British driver, Hamilton, 22, has played the well-behaved rookie to a T, having been brought up in the disciplinarian racing school of Ron Dennis, the McLaren team principal. But after yesterday's race, we saw his true feelings for the first time as he sat at the postrace press conference dripping in sweat and champagne next to Alonso.' - Edward Gorman, The Times

05-29-2007 10:50 AM
Haris
Member

Bože, Hamiltona od početka sezone ne podnosim, ali tek će doći njegovo vrijeme kad će postati totalno gadan i nepodnošljiv. Prvi put u životu srcem navijam za Alonsa da pokaže neke stvari nabrijanom kolegi.

Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
05-29-2007 12:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Kako je sad samo Kimi sretan, svi pričaju o Hamiltonu, pa niko i ne primijećuje njegov jad od vožnje. Ne bi ni moju nanu na trokolici pretekao da se nađe pred njim. Doduše, moja nana nije alkoholičar...

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
05-29-2007 12:08 PM
fastmf
Hota Racing

Civic 16V Wrote:
Kako je sad samo Kimi sretan, svi pričaju o Hamiltonu, pa niko i ne primijećuje njegov jad od vožnje. Ne bi ni moju nanu na trokolici pretekao da se nađe pred njim. Doduše, moja nana nije alkoholičar...

hahahahahahahaah a ti si odlepen vidim ja i alko ili ne alko mali je nas mojne nam kompromitovat ni team ni vozace Very Happy lakapo tek je pocelo zar ne? mora da je mjesao vino s vodom Wink doci ce tobe pa ce rokat cistu vodku Smile

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
05-29-2007 12:36 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Ma naš je al' u ...
Samo me tješi ona iz fizike - mala moja, dajem ti na znanje, Ferrari Massi daje ubrzanje. Smile

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
05-29-2007 12:47 PM
Katz
Administrator

Edis Jasarevic Wrote:
Ja ne navijam ni za koga posebno, zapravo ne navijam ni za koga.
ALI kada se pojavi talent kakav je Hamilton koji samara dvostrukog sampiona svijeta ko da se radi o trecereazrednom vozacu, onda talenta treba istaci jer se dugo u F1 nije pojavio neko ko je napravio veci boom na pocetku karijere

Ako pricamo o samaranju onda reci da je McL isamarao ostatak timova.
Da je LH bio brzi bilo je svima jasno, ali da je bio ubedljivo bolji od Alonsa, tesko.
btw ja bi pre rekao da ne bi zavrsio utrku (da se nije "primirio") jer je jednom (tolko sam video) ocesao bankinu, videlo se da forsira previse.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
05-29-2007 01:43 PM
Hybrid
Posting Freak

Da hamilton je u par navrata dobro klizao...frajer je poludio za pobjedom, mozda je i bolje sto ga malo smiruju na pocetku..

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
05-29-2007 02:57 PM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pungas Fantasy F1 2008 Rainman 163 2,979 Today 03:00 PM
Last Post: Katz
  Toyota F1 se udruzila sa Batmanom Edis Jasarevic 5 128 07-05-2008 08:32 AM
Last Post: Rainman
  McLaren F1 u Skopje Katz 2 124 07-05-2008 06:23 AM
Last Post: abi 101