Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Prenos F1 na Hayatu
Author Message
Honda_Mania
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Prenos F1 na Hayatu

Ukratko:

Jednom rjecju cista katastrofa!!! Vidi se da voditelj punim srcem navija za ferrari, i citavo vrijeme svaki komentar se svodi na to da je Ferrari najjaci. Morao sam otjerati djecu u drugu sobu radi katastrofalnog izbora opisnih rijeci, i samo kazem da ima i boljih koji zasluzuju tu poziciju. Zao mi je sto ja ovako govorim, ali morate priznat (bez ulizivanja) da rijeci voditelja tipa:

citiram: "louis hamilton nije shvatio da ima problem sa bolidom, ceka da mu jave iz pit stopa da nesto nije u redu sa bolidom." Eto dovoljno je samo ovo pa da shvatite o cemu govorim. Cuj nije shvatio, pa ko ce shvatiti da bolid ne valja ako nece sam vozac istog. Ali eto Edis ocigledno ima neka druga vidjenja u F1, od nas obicnih smrtnika.

Edise nemoj se ljutiti, ali ostavi se ti ovog, nije to za tebe, prihvati se neceg drugog.

Sretno Smile

05-28-2007 01:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
RE: Prenos F1 na Hayatu

ako cemo pravo..navijao sam za Hamiltona, no nebitno.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
05-28-2007 01:15 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morpheus
Posting Freak

Nisam gledao ali znamo da je pristrasnost sviju prestala kada je otisao jedan veliki covjek Very Happy. A na to kazem hajde ti sjedi haman svake druge nedjelje i smisli sta da pricas 2 sata i da usput budes objektivan i da skontas sve aspekte utrke da ti oni ne kazu sta ti pricas a vamo se desava nesto kontra ako mozes dozgovori se onda sa Hayatom i reci da ces bolje raditi posao od raje ali ako fulis onda ces snositi kaznu npr. da cemo se svi naprdjivati sa tobom po citav dan Very Happy. Jebiga ne kazem da je Edis super ali opet covjek se je ustelao makar i kada bi mi davali neke pozitivne kritike a ne odmah s neba u rebra bio bi jos bolji i ne bi se stalno morao naprdjivati sa nama za koga je i zasto je navijao.

Eto Edis ti nije rekao ali ja bi ako mislis da mores bolje bujrum razvali sve.

05-28-2007 03:37 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
McLarenovka
Member

vidjelo se da navija za hamiltona, mene je to čak nerviralo, baš mi je pretjerano izgledalo, ALI to su gluposti, nema tu zamjerki.
ono što mene iskreno najviše frustrira su akcenti i slične stvari, bude često baš fula... Smile i sreća pa više nije luizzi nego liuzzi Smile

http://mclaren.blogger.ba
05-28-2007 04:31 PM
fastmf
Hota Racing

@Edis
za koga si navijao??? ba e cccc Smile

a vi druze honda_ lafo_ mania ko god da ste svoje frustracije i komplexe kontra Edisa ostavite van foruma jer su nesuvisli i ofirni ili pak osnujte si sajt i probajte raditi nesto poput ovoga, Smile bar pribliznoSmile ukoliko mislite da se kadri i bolji od Edisa Smile zahvaljujem

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
05-28-2007 06:34 PM
mali_svaler
Member

Edise kopaj malo po historiji formule i trazi zanimljive podatke o vozacima i koristi ih u ta 2 sata. Probaj biti malo neutralan ili navijaj za sviju ako je moguce.

05-28-2007 10:08 PM
eXmAn
Senior Member

Ali, Hamilton je trebao pobjediti. Naravno, da se ostvario scenario, jer je temperatura trebala narasti, staza da se raširi (nekim čudom), da Kopperfild makne sve bolide ispre Hamiltona, i naravno... da ga u zadnjem krugu pretekne i to preletom preko tunela! Wuhu!

Prvi bosanski hardverski portal!
05-28-2007 11:25 PM
Edis Jasarevic

eXmAn Wrote:
Ali, Hamilton je trebao pobjediti. Naravno, da se ostvario scenario, jer je temperatura trebala narasti, staza da se raširi (nekim čudom), da Kopperfild makne sve bolide ispre Hamiltona, i naravno... da ga u zadnjem krugu pretekne i to preletom preko tunela! Wuhu!

hamilton je sa vise goriva imao skoro isto vrijeme na kvalifikacijama kao i Alonso. Dakle i pored tog hendikepa bio je brzi. Sa istom kolicinom kolicinom goriva drzao je prikljucak sa puno laksim Alonsom.

U posljednja 24 sata svi F1 mediji bruje o timskim odredbama, prvenstveno zbog toga sto je Hamilton trebao pobijediti.

Nije bilo potrebe da ga pretice uopste, bilo je dovoljno da ostane na stazi jos 2 do 3 kruga i nakon izmjene bi izasao ispred Alonsa.
Ali to je znao i Dennis pa ga je samo 2 kruga nakon ALonsa pozvao u boks i time sprijecio Hamilton da osvojio svoju prvu pobjedu.

Ja ne navijam ni za koga posebno, zapravo ne navijam ni za koga.
ALI kada se pojavi talent kakav je Hamilton koji samara dvostrukog sampiona svijeta ko da se radi o trecereazrednom vozacu, onda talenta treba istaci jer se dugo u F1 nije pojavio neko ko je napravio veci boom na pocetku karijere

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
05-29-2007 05:44 AM
Edis Jasarevic

i ispred hamiltona je bio samo Alonso a ne drugi vozaci. Ovi koji su zaostajali za cijeli krug vise su smetali alonsu nego njemu

05-29-2007 05:45 AM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Stari moj samo ti uzivaj i opusti se i uzivaj ti svo posao radis za cistu desetku ,a dusmani nek crknu od ljubomore

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
05-29-2007 06:55 AM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pungas Fantasy F1 2008 Rainman 312 5,982 Yesterday 12:33 PM
Last Post: Katz
Driving Ferrari će na VN Mađarske koristiti novi pokrov motora Rainman 0 150 07-31-2008 08:41 AM
Last Post: Rainman
  Toyota F1 se udruzila sa Batmanom Edis Jasarevic 5 240 07-05-2008 08:32 AM
Last Post: Rainman
  McLaren F1 u Skopje Katz 2 235 07-05-2008 06:23 AM
Last Post: abi 101
  Pungas Fantasy F1 - Pravila i rezultati Katz 8 3,434 03-20-2008 04:52 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: