|
Prijedlog
|
| Author |
Message |
Guest
Unregistered
|
JD, ne pretjeruj.
90% stvari koje navodis nemaju veze s vezom i totalno su nebitne.
Rossi Show je Rossi Show.. Nećemo valjda pisati Rosi Šou ?!?!
Pa poenta je bila da je to na engleskom a ostalo na bosanskom. A nisi shvatio za Rossi show, zar se ne moze MOTO GP drukcije opisati heh.
Imaju itekako veze samo si ti malo pogresno shvatio ono sto govorim jesil ikad recimo citao neku knjigu, pa da je svaki podnaslov drukcije napisan ? Recimo ovako: "podnaslov" ili "Podnaslov." ili "Podnaslov..." zar to ne bi trebalo biti jednolicno uredjeno ?
Ako vec ne stavljate tacku nigdje onda ne trebaju ni zarezi upitnici i uzvicnici.
Tačka na kraju ne mora biti, jer to nije rečenica u tekstu, nego je uvodni tekst.
Pa sto ce onda tacka izmedju dvije recenice ?
i na kraju šta fali Off road, terenci
sta tu nije u redu?
"Terenci..." Ako vec ne stavljate tacku na kraj sto ce ovdje tri hehe.
I.C.E. i muzika su u jednom forumu i nece se dodavati novi forum, jer nismo muzicki portal nego auto portal. Muzika je uzgred.
Ok to je samo bio prijedlog.
Mislim da ne treba pretjerivati u ovakvim stvarima. Ovo je detaljisanje potpuno nepotrebno i mogu da ga shvatim samo kao provokaciju. Mogu i ja poceti detaljisati, pa nece valjat.
Kakvu provokaciju ? Ja sam samo predlozio kako da se to malo ljepse uredi. Mozda cjepidlacim ali ja volim kad je sve poslozeno kako treba.
Nije niko rekao da morate usvojiti, zato sam i napisao PRIJEDLOG.
|
|
| 11-26-2005 02:31 PM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Meni svejedno.
Vazno da je forum dobar, raja da je fina, da su zanimljive teme...
A sad hoce li nesto biti gore ili dolje...ma meni nebitno..
|
|
| 11-26-2005 09:42 PM |
|
 |
Blade
Senior Member

Status:
|
Slazem se sa JD oko ovih "sitnica" da bih malo trebalo doterati ...
I nevidim zasto bi ovo izgledalo kao provokacija ...
The best drog in the world CS...
Live long CS...
|
|
| 11-26-2005 11:20 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Stvarno nigdje veze cuj provokacija, pa fino pise:
Kritike, pohvale i prijedlozi
Svojim sugestijama pomažete u poboljšanju Vašeg i našeg PunGas.com-a
|
|
| 11-27-2005 12:48 AM |
|
 |
dj_gianny
Senior Member

Status:
|
Evo recimo
Tuning motora
Engine tuning
ili
MOTO GP
Rossi Show
Citav forum na bosanskom a ovo se nikako ne uklapa. Svi mi razumijemo sta to znaci ali svejedno treba imati nekog reda.
Onda
Za potencijalne nove članove
Ukoliko se mislite registrovati na forum PunGas.com prvo procitajte uputstva i pravila ponašanja!
Sve je pisano sa "č" i "ć" osim "procitajte".
I jos neke sitne greske recimo:
Članovi
Predstavite se! Članovi i njihovi automobili
Gdje tacka na kraju?
Projekti
Jače modifikacije automobila. Promjena motora i slično
i ovdje isto ?
Off Road
Terenci...
A ovdje se opis zavrsava sa tri tacke, pa nije mIRC
I jos nesto, I.C.E i Muzika, trebalo bi razdvojiti, ostaviti samo I.C.E podforum, a napraviti novi za muziku filmove serije i ostalo, to ima malo vise logike, jer zvucnici i pojacala nemaju bas neke veze sa Sekom Aleksic 
jao dine sta ti je sto si poludio hahahahaha
pa kaze DODJI I UZMI ME joj vidi se da smo isli u Prvu GImnaziju naravno JEZICKI SMJER
|
|
| 11-27-2005 02:49 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
stvari su tako postavljene kako jesu. Ko kaze da mi moramo biti kao svi ostali. Mozda hocemo upravo i po tim stvarima da se razlikujemo.
Forum niti site, nisu djelo Ive Andrica, niti je ovo KNJIGA, nego forum i portal, koji je po svom obliku najbliži magazinu a ne nekavkoj knjizi.
Mi jesmo jedinstveno upravo i po takvim stvarima.
Kada je otvoren PunGas.com od samog pocetka vijesti su pisane jekavicom, ijekavicom, i ekavicom.
Tada su me svi napadali, kao ne postujemo gramatiku, treba da bude jedno ili drugo ili trece. Onda smo poceli objavljivati vijesti i na makedonskom i na slovenackom a uskoro ce biti i na albanskom.
Mi smo profurali taj fazon da vijesti budu objavljene na vise razlicitih nacina izgovora. To nije ranije bio slucaj.
Vec vise od godinu dana nisam dobio ni jedan mail, niti je iko ovdje postao i jedan komentar, sa pitanjem zasto je jedna vijest na ekavici a druga na ijekavici.
Ovo jeste forum za kritike i sugestije, ali s tvoje strane dolaze u cudno vrijeme.
Potpisi koji stoje kao opisi pojedinih foruma, stoje tako vec vise od dvije godine. Niko se do sada nije bunio, ne vidim zasto ti skreces sada paznju na to nakon sto je nekoliko topica i tema zakljucano, i nakon sto je izdato nekoliko upozorenja pred ban.
AKo ti se ne svidja forum kakav jeste, imas drugih.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-27-2005 09:07 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
dj gianni, ili ces prestati sa offtopicenjem, ili ces dobiti ban.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-27-2005 09:08 AM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
Slazem se sa JD oko ovih "sitnica" da bih malo trebalo doterati ...
I nevidim zasto bi ovo izgledalo kao provokacija ... 
vidim ja. Vec sam 5 godina administrator i webmaster stranicama sa najvecom posjecenosti i prepoznam provokaciju sa kilometar. Nisam jucer poceo sa administracijom foruma
|
|
| 11-27-2005 09:17 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Potpisi koji stoje kao opisi pojedinih foruma, stoje tako vec vise od dvije godine. Niko se do sada nije bunio, ne vidim zasto ti skreces sada paznju na to nakon sto je nekoliko topica i tema zakljucano, i nakon sto je izdato nekoliko upozorenja pred ban.
Ja sam vec to napominjao vise puta i za podforume i za opise istih, a tvoj problem sto ti vezes svaki moj post za neku prepirku na jednoj od tema.
Tebi je provokacija zato sto sam rekao da je bezveze sto ukidate opciju EDIT POST koja je normalna na svakom forumu, i prijetis mi banom zbog toga.... eto pa skontaj ko pretjeruje.
|
|
| 11-27-2005 11:37 AM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
Ja sam vec to napominjao vise puta i za podforume i za opise istih, a tvoj problem sto ti vezes svaki moj post za neku prepirku na jednoj od tema.
Tebi je provokacija zato sto sam rekao da je bezveze sto ukidate opciju EDIT POST koja je normalna na svakom forumu, i prijetis mi banom zbog toga.... eto pa skontaj ko pretjeruje.
Opcija EDIT je od pocetka foruma onemogucena, i nismo je ukidali, nego je nismo do sada nikada ni aktivirali na pojedinim forumima. to zasto je nema, ima razlog, o kojem necu diskutovati sa tobom. Sada je uvedena na vecini foruma, mada se ne slazem sa tim i vjerovatno ce biti ukinuta na svim.
Nekoliko puta ranije je postavljano isto pitanje po pitanju edit opcije, i tome je vec bilo rasprave, pa ne vidim zasto da opet raspravljam o tome.
Nisam ti prijetio nego te upozorio.
Ne pretjerujem, nego upozoravas na nesto sto je tako vec dvije godine. OD samog pocetka. I mi nismo kao ostali forumi, i ono sto je tamo normalno kod nas nije.
|
|
| 11-27-2005 12:28 PM |
|
 |
|
|