|
Prijedlog
|
| Author |
Message |
Guest
Unregistered
|
Prijedlog
Kad cete fino poredati ove podforume, stvarno nema smisla ide Uopsteno o automobilima, pa SR i Tuning okupljanja, pa SR, pa Tuning motora. Bas zbrda zdola sto bi rekli.
I jos nesto opisi podforuma su isto kriticni, to treba malo ljepse srociti, za to predlazem kolegu 0-100. Neki podforumi nemaju opisa, neki su na bosanskom neki su na engleskom, neki su fino napisani, neki sa gramatickim gresakama, pola ih je pisano sa č i ć a pola sa C i tako dalje. Ili recimo negdje pise pungas.com negdje Pungas.com a negdje PunGas.com i to treba odluciti kako je pravilno...
Kad vec dotjerujete forum ovo bi trebali pod hitno srediti, treba 5 minuta vremena nekom od admina da uradi stvarno za jedan ozbiljan forum poprilicno nakaradno uradjeno.
|
|
| 11-25-2005 04:10 PM |
|
|
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
i ja sam vec dugo vremena htio predloziti da se forumi bolje poredaju...
[205]
|
|
| 11-25-2005 05:38 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Eto malo sam pretumbao. Provjerite jel bolje
|
|
| 11-26-2005 12:00 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Vrjedan, nema sta... 5ica za trud
|
|
| 11-26-2005 12:08 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Puno bolje, sad jos samo sredi opise podforuma i bice bombona
|
|
| 11-26-2005 12:09 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Sta ne valja na opisima ???
|
|
| 11-26-2005 01:29 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Zato sto pola podforuma ima opis pola nema, pola ih je na engleskom pola na bosanskom, pola ih je pisano sa "č" i "ć" a pola sa "c", dosta ih je sa gramatickim greskama itd. Zar to ne bi trebalo fino urediti, i na neki nacin "uniformisati" da su jednim stilom napisani.
Naveo sam vec jedan primjer, na nekim mjestima se pise "Pungas.com", na nekim "pungas.com" a na nekim "PunGas.com" zar ne bi bilo ljepse da se skonta jedan nacin pisanja ?
Mozda sam ja perfekcionist po tom pitanju ali ove opise ko da je pisao neko u 2 razredu osnovne skole.
|
|
| 11-26-2005 01:44 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Evo sad sam sve detaljno pregledao ! Svi dijelovi gdje je opis sekcija imaju nasa slova.
Dijelovi koji nemaju opis, nemaju zato sto sam naslov sekcije opisuje o cemu se radi.
Mozes li navesti koje sekcije tacno imaju gresku jer ih ja fakat ne vidim
|
|
| 11-26-2005 01:53 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
|
| 11-26-2005 02:17 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
JD, ne pretjeruj.
90% stvari koje navodis nemaju veze s vezom i totalno su nebitne.
Rossi Show je Rossi Show.. Nećemo valjda pisati Rosi Šou ?!?!
Tačka na kraju ne mora biti, jer to nije rečenica u tekstu, nego je uvodni tekst.
i na kraju šta fali Off road, terenci
sta tu nije u redu?
I.C.E. i muzika su u jednom forumu i nece se dodavati novi forum, jer nismo muzicki portal nego auto portal. Muzika je uzgred.
Mislim da ne treba pretjerivati u ovakvim stvarima. Ovo je detaljisanje potpuno nepotrebno i mogu da ga shvatim samo kao provokaciju. Mogu i ja poceti detaljisati, pa nece valjat.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-26-2005 02:24 PM |
|
 |
|
|