|
Prijedlog za Edisa Jasarevica
|
| Author |
Message |
enis.d.honda
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Prijedlog za Edisa Jasarevica
Molim te Edise a vec sam ti to rekao na kafi da me smeta sto se razni huskaci kace i komentarisu razne stvari ili blate odredjene osobe a kriju se iza tastature i pisu bajke.Sta se moze uciniti da bar mi takmicari i ostali ljubitelji auto sporta koji komentarisu na forumu, da se predstavljamo punim imenom i prezimenom bar u ovako bitnim temama kao sto je trenutno Jahorina.Mislim da je to prvo kulturno pa onda i lijepo jer se stoji iza onoga sto pises.Pozdrav Enis Demirovic.
|
|
| 09-12-2006 06:50 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: Prijedlog za Edisa Jasarevica
moze se otvoriti poseban podforum gdje ce imati pristup samo osobe sa pozivnicom i one koje registruju ime prezime account na PunGas.com Opet to ne garantuje da su to stvarno te osobe sa kojim imenom se predstavljaju.
AKo zelite, ja mogu napraviti podforum i na njega cu pustiti samo one korisnike koji se predstave ko su i sta su kao i one za koje se zna ko su.
Izjasnite se ovdje, pa cemo napraviti
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-12-2006 06:58 PM |
|
 |
enis.d.honda
Junior Member

Status:
|
Hvala na expres odgovoru. Mislim da ce pomoci jer o ovim stvarima raspravljaju pretezno osobe koje vole automibilizam ili su takmicari.Mislim da ce se jos popularizirati forum u smislu iskrenosti a, nece stetiti u svakom slucaju.Laznjaka pozovemo da se predstavi ako ne pa pa.Enis
|
|
| 09-12-2006 07:25 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
evo
bez obzira sto nisam sacekao na misljenje ostalih, kreirao sam podforum. Sad cu dodati ovlastenja za korisnike za kojem znamo ko su imenom i prezimenom i SAMO oni ce moci ostavljati poruke na tom podforumu. Svi ostali korisnici ce moci vidjeti o cemu se diskutuje ali ne i ucestovati sve dok ih neko od postojecih pripadnika grupe VIP ne pozove, odnosno dok neko ne garantuje za njih. I tada ce biti dodati na spisak, sa imenom i prezimenom
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-12-2006 07:28 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
|
|
| 09-12-2006 08:12 PM |
|
 |
Ismet
Member

Status:
|
Iskreno pozdravljam Enisov prijedlog, i Edisovu brzu reakciju. Mislim da je zaista krajnje vrijeme da se ovdje malo pročiste stvari i otpozdrave neiskreni i kukavice koje se nesmiju potpisati punim imenom i prezimenom.
Vratimo PUNGASU mjesto koje zaslužuje. Vratimo nama ljubiteljima ovoga sporta mjesto gdje ćemo se družiti i razmjenjivati informacije.
P.S. EDISE, hvala na povjerenju da me staviš u ovu grupu.
Lijepi pozdrav!
Ismet Gačo
|
|
| 09-13-2006 05:29 AM |
|
|
M3
Senior Member

Status:
|
Enisov prijedlog je dobar, Edisova rekacija extra brza, ali ja sam
skeptičan da će nešto biti puno drugačije...i dosad smo mi znali ko je ko, pa su se svađe i prepucavanja dešavali...
Meni bi bilo drago da se što više takmičara vrati na forum, mislim da nam fali malo više međusobne komunikacije, raja žive svukuda po BiH i viđaju se samo na trkama.
A i za to famozno i toliko zagovarano udruženje vozača ovako nešto može biti inicijalna kapisla...
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
This post was last modified: 09-13-2006 08:59 AM by M3.
|
|
| 09-13-2006 08:53 AM |
|
 |