|
PRIJEDLOG ZA OKUPLJANJE SVIH OFF ROAD VOZAČA
|
| Author |
Message |
Nijazh OllllO
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
PRIJEDLOG ZA OKUPLJANJE SVIH OFF ROAD VOZAČA
Nakon razgovara sa mnogim off road vozačima iz BiH kao i nekih susjednih zemalja, primjetio sam da je situacija zrela za jedan sastanak SVIH vozača u svim disciplinama takmičenja, da bi se razmotrila situacija za narednu sezonu kao i postigli konkretni dogovori za istu.
Moj prijedlog je da to bude krajem oktobra ili početkom novembra da bi se moglo nešto i uraditi do Nove godine. I naravno nedelja, da bi mogli prisustvovati svi oni koji subotom rade. Lično, što se mene tiče može bilo koji grad, lokal, hotel u BiH. Namjerno ne spominjem termin klub i organizator, da ne bi bilo tenzija među klubovima i organizatorima (ionako ih je i previše, bar za moj ukus).
Prem tome samo vozači, a klubovi i organizatori se mogu i naknadno uključiti, jer će biti dovoljno vremena.
Molim i ostale da se uključe sa svojim komentarima kao i prijedlozima.
Pozdrav
Nijaz Hadžić
|
|
| 09-08-2004 10:02 AM |
|
|
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
Svaka cast za inicijativu , ali cini mi se da vas se ni na takmicenja nemoze okupiti vise od 20!!!
|
|
| 09-08-2004 02:29 PM |
|
 |
GAGA016
Junior Member

Status:
|
Dobar prijedlog, i ja ga podrzavam i nadam se da ce imati odjeka kod vozaca a ne klubova ili organizatora nego kod ljudi kojima je to bitno da se rjesi da to lici na nesto u 2005.
|
|
| 09-09-2004 05:21 AM |
|
 |
TITO_007
Junior Member

Status:
|
KAO OSNOVNI RAZLOG OVOM NAVODIM CINJENICE DA JE
NA POSLJEDNJOJ TRCI DRZAVNOG PRVENSTVA U OFF ROADU
UCESTVOVALO 17 POSADA
NA POSLJEDNJEM OFF ROAD KROSU U KRESEVU
UCESTVOVALO 12 PASADA
DA JE NA OFF ROADU U POSUSJU
UCESTVOVALO 34 POSADA
VOZACI UCINIMO SVE DA VOZIMO SVI U OKVIRU JEDNOG TAKMICENJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA STO VISE UCESNIKA
SA STO VISE SPONZORA
SA STO VISE MEDISKE PAZNJE
SA STO MANJE LJUDI KOJI OD NASEG ENTUZIJAZMA PRAVE LICNU KORIST
U potpunosti se slazem sa ovom inicijativom , i smatram da bi trebalo naglasiti da su ovdje pozvani i prozvani svi koji imaju ikakve veze sa ovom vrstom auto sporta . Da bi osnovna tema skupa bila da se iznadju rjesenja da svi ljudi koji voze , voze to na zajednickim takmicenjima , i jedni kod drugih i jedni sa drugim , probamo ,naravno bez ikakve obaveze , naci modus da se to takmicenje odrzava u citavoj zemlji sa vecim brojem organizatora( za razliku od dosadasnje prakse ) koji bi imali jedan motiv a to je da njihova trka bude organizovana bolje od predhodne . Da se prozovu svi ljudi koji smetaju i koce razvoj i ujedinjenje ovog sporta pa i po cijenu da se off road nevozi pod okriljem nijednog saveza u 2005 g. Misljenja sam da su u ovoj prici najbitniji faktor vozaci i da bi se oni trebali izjasniti o nacinu i vrsti organizovanja takmicenja na koja bi u tom slucaju dolazila vecina .
p.s. Volio bih kad bi o ovoj inicijativi svoje misljenje dali i ljudi koji su u proteklim godinama ucestvovali na off roadu a sad ih zbog gore pomenutih problema nema.
|
|
| 09-09-2004 06:49 AM |
|
 |
Nijazh OllllO
Junior Member

Status:
|
Malo me iznenađuje ovako slab odziv.
A 100% sam siguran da bi ljudi iz Tuzle, Kreševa, Banja Luke, Mostara, Posušja itd. da sad ne nabrajam svako mjesto u BiH, gdje postoje klubovi i dobri vozači, imali puno toga šta da kažu i predlože.
Svi komentari su dobro došli i poželjni.
pozdrav
Nijaz Hadžić.
|
|
| 09-23-2004 07:32 AM |
|
 |
Nijazh OllllO
Junior Member

Status:
|
|
| 11-12-2004 11:27 AM |
|
|
Coloman
Junior Member

Status:
|
RE: PRIJEDLOG ZA OKUPLJANJE SVIH OFF ROAD VOZAČA
da li je zatvoren ovaj post.. i volio bi ako bi mi se neko javio u vezi ovog posta.. ja sam iz srebrenika i imam dzipa takodjer.. pa bi volio da vidim da li ima neki klub da se uclanim i da mi neko ukratko kaze gdje i kada.i sve sto je vezano za ovo.. i gdje su okupljana i dali se uopste organiziraju..pa bi volio da mi se javi neko..
|
|
| 07-23-2008 09:23 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Pa zar ti nije bilo lakse otvoriti temu sa tim pitanjem nego podici temu staru 4 godine...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 07-23-2008 09:31 AM |
|
 |
Coloman
Junior Member

Status:
|
druze de mi ti onda daj neki link koji nije star 4 godine.. umjesto tu da mi spustas..aj ti budi ljubazan pa mi pomozi.. znas
|
|
| 07-23-2008 09:41 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Naravno druze...ne treba ti ni jedan link...Otvoris novu temu na podforumu Off Road, ono sto te zanima...tipa..."okupljanja Off Road vozaca u BiH i njihovi klubovi". Vrlo brzo ce ti neko odgovoriti jer ljudi odgovaraju na novije teme brze. Nisam siguran ali mislim da postoji i sajt koji je vezan bas za tematiku 4x4...Nisam zelio da budem neljubazan samo da ti pomognem...Sretno!
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 07-24-2008 06:35 AM |
|
 |