|
Prijedlog za sljedeci Street Meeting
|
| Author |
Message |
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
srecom pa sam covjeku rekao da ne dolazi sa ekipom da snimaju
al mislim da ne bi bilo lose uradit neku reportazu o ljudima i njihovim ljubimcima, koji vole ovaj sport
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 03-27-2005 02:48 PM |
|
|
Dodge Durango
Junior Member

Status:
|
hybrid ajde da te zamolim da ispravis to pioneer.vision.soul u sound.vision.soul tj kako je pravi slogan , kako te ne bode u oci
Preopasan
|
|
| 03-27-2005 03:43 PM |
|
 |
A-Art
Banned
Group: Banned
Status:
|
|
| 03-27-2005 04:36 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
ma ev i ja sad vidjeo, bilo je kolko znam sound hehehe
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 03-27-2005 04:49 PM |
|
 |
Dodge Durango
Junior Member

Status:
|
jale / ne cudi se kako znam ime , tin mi rekao / nemoj se ti sta uvrijediti , bolje da sam ti rekao da ispravis ... , jer sam ja radio gtidoo.com , pa znam da treba s.v.s
Preopasan
This post was last modified: 03-27-2005 05:07 PM by Dodge Durango.
|
|
| 03-27-2005 05:06 PM |
|
 |
Flik
Senior Member

Status:
|
Pa evo ako je toliki problem izbrisat cu sve slike pa cu vam izbrisat tablice pa ih opet staviti 
Ti to nesto ljut prijatelju? De ba, ohladi, pobrisi te tablice, samo nas ofiras bezze...
A kriminalaca tctctct... Nece da se slikaju, ne daju tablice da se slikaju... koji klinac se i sastajete?
"Zdravo ja sam Kemo. Sada kada znas moje pravo ime morati cu da te ubijem jer niko ziv nije ostao ko me upoznao kako ne bi rekao drugima kako se zovem!"
Sta vi mislite da ce policija pratiti forum pungas.com i da ce iz lose fotografije uslikane jos losijim aparatom znati razabnati da ste to bas vi sto ste stajali tamo jednog dana na parkingu...
Ima li iko normalan da prati ovaj forum a da ga nije strah policije zbog ovog ili onog? Kamo zaljubljenici u automobile? Oni koji voze u granicama ogranicenja, ne gaze civile i ne jebu mater drugim vozacima.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 03-27-2005 05:06 PM |
|
|
Dodge Durango
Junior Member

Status:
|
Pa evo ako je toliki problem izbrisat cu sve slike pa cu vam izbrisat tablice pa ih opet staviti 
Ti to nesto ljut prijatelju? De ba, ohladi, pobrisi te tablice, samo nas ofiras bezze...
A kriminalaca tctctct... Nece da se slikaju, ne daju tablice da se slikaju... koji klinac se i sastajete?
"Zdravo ja sam Kemo. Sada kada znas moje pravo ime morati cu da te ubijem jer niko ziv nije ostao ko me upoznao kako ne bi rekao drugima kako se zovem!"
Sta vi mislite da ce policija pratiti forum pungas.com i da ce iz lose fotografije uslikane jos losijim aparatom znati razabnati da ste to bas vi sto ste stajali tamo jednog dana na parkingu...
Ima li iko normalan da prati ovaj forum a da ga nije strah policije zbog ovog ili onog? Kamo zaljubljenici u automobile? Oni koji voze u granicama ogranicenja, ne gaze civile i ne jebu mater drugim vozacima.
ja *ebem ja mater svim drotovima , ne bojim ih se , popio sam dvije prijave radi psovanja sluzbenom govnu upsss licu
stavite moje reg. slobodno kad dodjem na meeting sljedeci
Preopasan
|
|
| 03-27-2005 05:10 PM |
|
 |
A-Art
Banned
Status:
|
Ne valja to jebiga ipak ima i onih koje bi najradije zadavio seljaci pravi a ima i onih finih normalnih jeste da je takvih sve rjedje ali opet naleti ponekad a bas psovat i qrcat se ne valja kad tad ce te ukopat
Prvi BH Photoshop Tuning&Styling Portal
http://www.tuning-junkies.com
Play It Loud ! Play It Proud !
|
|
| 03-27-2005 06:33 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Ma mrs tamo, aparat je ekstra a slike sto nisu bas najbojle pa morao sam ih smanjiti na 800x600 jer sam na 56k, trebao bi mi cijeli dan da uploadujem 80 slika po 500kb.
Za sve ostalo sto si rekao si upravu
|
|
| 03-27-2005 06:54 PM |
|
 |
A-Art
Banned
Status:
|
Kod mene je aparat od 400km priznajem po noci je jadna majko slike isto nista al zato po danu eeee brate moj
Prvi BH Photoshop Tuning&Styling Portal
http://www.tuning-junkies.com
Play It Loud ! Play It Proud !
|
|
| 03-27-2005 07:00 PM |
|
 |
|
|