Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Prijedlog za sljedeci Street Meeting
Author Message
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

srecom pa sam covjeku rekao da ne dolazi sa ekipom da snimaju
al mislim da ne bi bilo lose uradit neku reportazu o ljudima i njihovim ljubimcima, koji vole ovaj sport

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
03-27-2005 02:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodge Durango
Junior Member
**

hybrid ajde da te zamolim da ispravis to pioneer.vision.soul u sound.vision.soul tj kako je pravi slogan Very Happy , kako te ne bode u oci

Preopasan
03-27-2005 03:43 PM
A-Art
Banned

Group: Banned

haha ja tek sad vidio Pioneer.vision.soul Laughing

Prvi BH Photoshop Tuning&Styling Portal
http://www.tuning-junkies.com
Play It Loud ! Play It Proud !
03-27-2005 04:36 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hybrid
Posting Freak

ma ev i ja sad vidjeo, bilo je kolko znam sound hehehe

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
03-27-2005 04:49 PM
Dodge Durango
Junior Member
**

jale / ne cudi se kako znam ime , tin mi rekao / nemoj se ti sta uvrijediti , bolje da sam ti rekao da ispravis ... , jer sam ja radio gtidoo.com , pa znam da treba s.v.s

Preopasan

This post was last modified: 03-27-2005 05:07 PM by Dodge Durango.

03-27-2005 05:06 PM
Flik
Senior Member

0-100 7,3 sec Wrote:

JD Wrote:
Pa evo ako je toliki problem izbrisat cu sve slike pa cu vam izbrisat tablice pa ih opet staviti Evil or Very Mad

Ti to nesto ljut prijatelju? Confused De ba, ohladi, pobrisi te tablice, samo nas ofiras bezze...

A kriminalaca tctctct... Nece da se slikaju, ne daju tablice da se slikaju... koji klinac se i sastajete?
"Zdravo ja sam Kemo. Sada kada znas moje pravo ime morati cu da te ubijem jer niko ziv nije ostao ko me upoznao kako ne bi rekao drugima kako se zovem!"

Sta vi mislite da ce policija pratiti forum pungas.com i da ce iz lose fotografije uslikane jos losijim aparatom znati razabnati da ste to bas vi sto ste stajali tamo jednog dana na parkingu...
Ima li iko normalan da prati ovaj forum a da ga nije strah policije zbog ovog ili onog? Kamo zaljubljenici u automobile? Oni koji voze u granicama ogranicenja, ne gaze civile i ne jebu mater drugim vozacima.

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
03-27-2005 05:06 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dodge Durango
Junior Member
**

Flik Wrote:

0-100 7,3 sec Wrote:

JD Wrote:
Pa evo ako je toliki problem izbrisat cu sve slike pa cu vam izbrisat tablice pa ih opet staviti Evil or Very Mad

Ti to nesto ljut prijatelju? Confused De ba, ohladi, pobrisi te tablice, samo nas ofiras bezze...

A kriminalaca tctctct... Nece da se slikaju, ne daju tablice da se slikaju... koji klinac se i sastajete?
"Zdravo ja sam Kemo. Sada kada znas moje pravo ime morati cu da te ubijem jer niko ziv nije ostao ko me upoznao kako ne bi rekao drugima kako se zovem!"

Sta vi mislite da ce policija pratiti forum pungas.com i da ce iz lose fotografije uslikane jos losijim aparatom znati razabnati da ste to bas vi sto ste stajali tamo jednog dana na parkingu...
Ima li iko normalan da prati ovaj forum a da ga nije strah policije zbog ovog ili onog? Kamo zaljubljenici u automobile? Oni koji voze u granicama ogranicenja, ne gaze civile i ne jebu mater drugim vozacima.

ja *ebem ja mater svim drotovima , ne bojim ih se , popio sam dvije prijave radi psovanja sluzbenom govnu upsss licu Very Happy
stavite moje reg. slobodno kad dodjem na meeting sljedeci

Preopasan
03-27-2005 05:10 PM
A-Art
Banned

Ne valja to jebiga ipak ima i onih koje bi najradije zadavio seljaci pravi a ima i onih finih normalnih jeste da je takvih sve rjedje ali opet naleti ponekad a bas psovat i qrcat se ne valja kad tad ce te ukopat Wink

03-27-2005 06:33 PM
Guest
Unregistered

Flik Wrote:

Ma mrs tamo, aparat je ekstra a slike sto nisu bas najbojle pa morao sam ih smanjiti na 800x600 jer sam na 56k, trebao bi mi cijeli dan da uploadujem 80 slika po 500kb. Laughing

Za sve ostalo sto si rekao si upravu Razz

03-27-2005 06:54 PM
Quote this message in a reply
A-Art
Banned

Kod mene je aparat od 400km priznajem po noci je jadna majko slike isto nista al zato po danu eeee brate moj Laughing

03-27-2005 07:00 PM
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  PETAK 24.3.2006.- BHT1 In:PULS u 17:25h Street Race Emisija NAPOKON MAZAMALI 62 5,001 04-06-2006 09:15 PM
Last Post: edinko
  Samo za STREET RACERE MAZAMALI 19 2,119 01-25-2006 08:04 AM
Last Post: s3t.zeko
  AMK NITRO - SARAJEVO MEETING -18.12.2005 cenga 12 1,182 12-17-2005 02:26 PM
Last Post: dj_gianny
  OBAVIJEST ZA SUTRA 10.12.2005 ZA ONE BLIZE MOSTARU MAZAMALI 11 747 12-12-2005 06:18 PM
Last Post: dj_gianny
  u nedjelju za mostar!! silverstar 15 819 11-17-2005 11:05 AM
Last Post: OGI

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: