Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Primjeceno...
Author Message
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Primjeceno...

mog ortaka i mene je interventna jednom prilikom startovala u mercedesu miniki
to je ona mechka pre 123, sa vertikalnim farovima Very Happy

Understeer is a crime - Colin McCrae
02-17-2008 01:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
goran16v
Delegat

Group: Administrators

Hybrid Wrote:
eh znam za takve situacije, sto puta su me pretresli jer im je bilo sumnjivo sto su tamna stakla na autu...bla bla uvijek ima neki razlog, a te redovne kontrole nigdje nemaju, samo kod nas

Ja ne rezumijem zasto se ljudi bune kad ih policija zaustavlja (a u zadnje vrijeme i kaznjava) zbog tamnih stakala... Normalno je da ce te zaustaviti jer se s vana ne vidi ko vozi auto, a od kad su tamna stakla postala illegal normalno da te i kazni jer je takav zakon.
Ja imam jednog poznanika koji je normalan momak, pri kraju fakulteta ali ima tu neku furku da se lozi i se na tamna stakla, trkanje po semaforima, uglavnom da glumi zajebanog lika i koji se malo previse kofrci u nekim situacijama. E tog momka policija redovno zaustavlja i naplacuje kazne, a razlog je jedostavan - svojom pojavom i tamnim staklima provlaci paznju itd, a svojim ponasanjem policiji izvlaci zivce mahanjem rukama, prijetnjama da ce on naci stelu, da ce ovo, da ce ono i u cijelom prici za njega je policija kriva, a nece malo sam sebe da preispita i svoje ponasanje.
Ja tu i tamo napravim neki prekrsaj, neko prekoracenje brzine uglavnom i kad me policija zaustavi nikad nisam rekao da to nisam napravio, nego priznam i lijepim odnosom sa policijom pokusam izgladiti stvar i uglavnom prodjem nekaznjeno. Ako vec hoces da si zapazen odna budi spreman da budes zapazen i kod policije i da te zaustave cesce nego ostale.
Sto se kontrola i nase policije tice, mozda negdje drugo policija ne zaustavlja tek tako iz cista mira kao kod nas, ali vjeruj da se samo kod nas mozes raspravljati s policijom i prosipati neku silu. Probaj cak i slovenackom drotu prosipati neku silu pa ces da vidis sta ce ti se desiti, a da ne govorimo u Njemackoj itd, a pogotovo u Americi gdje ne smijes izaci iz auta dok ti policajac ne naredi...

Proud to be BMW E 21 owner!
02-17-2008 07:17 AM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

mene je u proslu nedelju nesto pred ponoc uhvatio radar
prolazio sam lagano kroz naseljeno mesto gde uvek stoje, i cim sam prosao poslednji potencijalni punkt, ja malo po gasu i nakon 500 metara sargarepica u mraku

i on mase, mase, ne bih li ga primetio i kako mu prilazim ja mu na nekih 100m bacim kratko desni pokazivac da mu kazem da cu stati, i fino lagano stanem, kao sto sam i obecao

cim sam stao odmah kulturno dobro vece
dokimenta - ja rekoh, naravno, samo sekund, i dam mu
kaze, radarska kontrola, vozili ste 80 (50 ogranicenje)

ja kazem uh, ali kriv sam, nema sta
malo sam kasno krenuo iz beograda, a radim ujutru, a i zapricao sam se sa ortakom i nisam ni primetio da sam ubrzao

medjutim prazan je put ( kao sto je i bio ), nema kuca, nema automobila, pravac, dobar asfalt.....

kazem da sam bas obratio paznju kroz naseljeno mesto na brzinu, ali ovde gde je prazan put, stvarno nema razloga za rigoroznim pridrzavanjem ogranicenja, a nisam ni osetio da sam ubrzao

on kaze, ali znak, ogranicenje...

ja mu fino "u pravu si druze, nema zbora, zajebo sam stvar, ali ako cemo realno, put je prav, ravan, bez icega sa strane, bez automobila...  Moze i 150 da se vozi, a da ne bude rizicno."

drzao sam se za hiljadarku u dzepu da je potegnem ako treba, ali su me ipak ubrzo pustili

tako da je to moja politika
uvek opusten, razuman odnos, priznavanje evidentne krivice i neretko prodjem sa opomenom

Understeer is a crime - Colin McCrae
02-17-2008 08:50 AM
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered

Ma normala je to sve, i ja sam uvijek normalan odnos s njima imao, ja nikada na auto necu staviti tamna stakla (bila dozvoljena ili ne) nego sam se uvijek zadesio u autu koji ih ima Smile Al su u 90% slucajeva imali namjenski te folije (puno skupe muzike u autu)...Na kraju su nas zaustavljali specijalci, cisto da im otvorimo gepek i pustimo muziku...eheh shega fakat Smile
To je bilo 2004-2005god.

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
02-17-2008 10:13 AM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: