Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Primjeceno...
Author Message
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status: Offline
Primjeceno...

Zadnjih dana, od nemilih dogadjaja u Sarajevu, primjecujem da je policija (oni zamaskirani) masovno na ulicama i da selektivno zaustavljaju auta i kontrolisu vozace, i to za divno cudo ne ove sto voze obicne automobile nego iskljucivo skuplje i opake masine. Jucer na kruzom toku zaustavljen novi Audi A6, takodjer jucer, iz kolone skrenut zaustavljen novi Passat 2.0 TDI 4Motion, sinoc Golf V. Nesto mi nevjerovatno zvuci da je komesar dao naredbu da zaustavljaju one koje do jucer nisu smjeli ni pogledati?

Proud to be BMW E 21 owner!
02-16-2008 12:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
RE: Primjeceno...

Mislim da je se policija "osilila" odkako su uhapsili neke od vodecih ljudi Sarajevskog podzemlja...Nadam se da to nece ostati samo na opomenama i kaznama za ne vezanje...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-16-2008 01:12 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hybrid
Posting Freak

Ma znaju oni nekad iz dosade zaustavit....ali ovo je ipak neki napredak

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
02-16-2008 03:13 PM
Sajo_Turbo
Posting Freak

mene su 2 puta zaustavili za istu noc a prešao sam manje od 20 kilometara, vidio sam da izmedju dvije raskrsnice u prosjeku budu 3 policijske patrole, naravno puno više je "hodalica", pa parova ima na svakom koraku. Ja podrzavam ovakav pristup policije, samo ne znam koliko će dugo izdržati jer sam cuo da rade 12-24, stalno,... sto i nije bas zahvalno.

My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
02-16-2008 03:25 PM
Hybrid
Posting Freak

Moram priznati da su uvijek prema meni fer bili, jer su me zaustavljali oko pola 3 ujutro svaki put....takvo mi radno vrijeme bilo, i kad kazem da sam s posla upravo, sjete se sebe i puste me bez peglanja

02-16-2008 04:38 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Mene su haltali i tražili oružje... Hahaha, jesam opasan tip! Smile Našli su kod koga će.

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
02-16-2008 08:24 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

pa i delujes kao krimos

Understeer is a crime - Colin McCrae
02-16-2008 08:31 PM
Hybrid
Posting Freak

Civic 16V Wrote:
Mene su haltali i tražili oružje... Hahaha, jesam opasan tip! Smile Našli su kod koga će.

i mene kad se vozim u Prelude Si Smile

02-16-2008 09:54 PM
goran16v
Delegat

Group: Administrators

Hybrid Wrote:

Civic 16V Wrote:

Mene su 1999-2000. godine vise puta zaustavljali na Tranzitu iza ponoci, provjeravali podatke preko stanice, pretresali i auto i mene i sve je to trajalo po 45 minuta svaki put, a nikad mi se to ranije nije desavalo i jedino razlog koji je mogao biti za sve to je sto sam vozio Golf IV i nista vise, jer se i dan-danas pocesto vozim iza ponoci ali auta koja nisu na piku i izgleda da je nasoj policiji tad bilo tesko povjerovati da je momak u Golfu IV moze iza ponoci biti 100% ureda, ispravan, trijezan, da u autu ne vozi ista sumjnivo i da auto nije ukraden!

Proud to be BMW E 21 owner!
02-16-2008 10:49 PM
Hybrid
Posting Freak

goran16v Wrote:

Hybrid Wrote:

Civic 16V Wrote:

Mene su 1999-2000. godine vise puta zaustavljali na Tranzitu iza ponoci, provjeravali podatke preko stanice, pretresali i auto i mene i sve je to trajalo po 45 minuta svaki put, a nikad mi se to ranije nije desavalo i jedino razlog koji je mogao biti za sve to je sto sam vozio Golf IV i nista vise, jer se i dan-danas pocesto vozim iza ponoci ali auta koja nisu na piku i izgleda da je nasoj policiji tad bilo tesko povjerovati da je momak u Golfu IV moze iza ponoci biti 100% ureda, ispravan, trijezan, da u autu ne vozi ista sumjnivo i da auto nije ukraden!

eh znam za takve situacije, sto puta su me pretresli jer im je bilo sumnjivo sto su tamna stakla na autu...bla bla uvijek ima neki razlog, a te redovne kontrole nigdje nemaju, samo kod nas

02-17-2008 12:56 AM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: