|
Problem sa lupanjem ispod motora
|
| Author |
Message |
Toledo
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Problem sa lupanjem ispod motora
Poštovanje
Evo auto je i dalje na servisu,majstor jos uvijek razmislja sto bi moglo biti,sinoc sam isao do njega i napravio par krugova po gradu sa autom da vidim ako jos sto mogu skuziti kao simptome.
Evo jos jedan simpton sto radi:
Kad vozim u prvoj,drugoj,trecoj,itd..i otpustim naglo gas onda lupi onako kao sto sam vec bio napisao(kao dva metala međusobno),isto se događa kad otpustim naglo gas pa stisnem opet gas.
Po meni taj udarac se događa negdje kod lijevog kotača(gledajuci sa strane vozača),dakle ili u kotaču ili do kotača,ne mogu bas ocijeniti 100%.
Samo da kazem da se auto normalno šalta,bilo koja brzina se ušalta bez problema.
Prenio sam mu sve vaše savjete,odmah mi je javio da nisu nosaci motora,niti silen blokovi,ostalo ce pogledati danas..On misli da bi mogao biti homokineticki ali kaze da to jos nije vidio da se ne čuje kad se namota volan,ali ipak misli da bi mogao biti,rekao je da ostavim jos auto pa da moze 100 utvrditi sto mu je.
This post was last modified: 11-08-2007 06:02 AM by Toledo.
|
|
| 11-08-2007 05:36 AM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Evo jos jedan simpton sto radi:
Kad vozim u prvoj,drugoj,trecoj,itd..i otpustim naglo gas onda lupi onako kao sto sam vec bio napisao(kao dva metala međusobno),isto se događa kad otpustim naglo gas pa stisnem opet gas.
Po meni taj udarac se događa negdje kod lijevog kotača(gledajuci sa strane vozača),dakle ili u kotaču ili do kotača,ne mogu bas ocijeniti 100%.
identicno sa ovim golfom kod kolege. Uz to, ponekad trza u prve tri brzine pri ubrzavanju
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-11-2007 02:05 PM |
|
 |
Toledo
Junior Member

Status:
|

Poštovanje
Samo da javim da je auto napravljen, problem je bio u unutarnjem homokinetičkom zglobu. Majstor je bio malo iznenađen s obzirom da nije krckao ni nista slicno kako se vec događa kad homokinetički ode ali eto sad je sve ok,zamijenio unutarnji homokinetički zglob i sve je sad super.
Hvala na savjetima i pomoci
Pozz
|
|
| 11-16-2007 06:21 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Bravo majstore...popravio i javio...svaka cast.
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-16-2007 07:23 AM |
|
 |
|
|