Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Problem sa pojasevima!
Author Message
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Problem sa pojasevima!

Bibbi Wrote:
Vozi i ne misli mlogo o pojasu...a kad te drot zaustavi, reci da nemas 5.000 KM. Smile
Welcome.

drug moj je imao isti problem na audi a4, pa je to rijeseno autodijagnostikom kolko se sjecam...a auto je dozivio haman pa totalku Smile

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
02-13-2008 10:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
goran16v
Delegat

Group: Administrators

Ismir Wrote:
Pa prijasnji vlasnik govori da je uletio u neku veliku rupu, vidljivo je ostecenje na lijevoj obrvi, nakon udara gume! To je iskucano, izkitovano i sada se vidi jedna bijela linija duzine 50 cm i sirine 20 cm, koja je omedjena pravim linijama! To ce i tako na farbanje za koji dan!

Plastike od zracnih jastuka su izlijepljene, ono vracene u prvobitni polozaj i zavarene! Tako da nije puno upadljivo!

Ne bih sad da pametujem i da te obeshrabrim ali mislim da ti predhodni vlasnik nije u potpunosti rekao cijelu istinu, ako i jeste uletio u rupu ta rupa je morala biti toliko dugai duboka da je uspio nasaditi auto na vezni lim i to ne bas malom brzinom da bi se aktivirali airbagovi, sto mu dodje isto kao da je opalio u drugi auto a mozda i gore...
Ako ne uspijes rijesiti deblokadu zatezaca dijagnosticki raspitaj se malo za vulgarniju varijantu zamjene komplet pojaseva sa zatezacima, da pronadjes polovne pojaseve jer vjerujem da bi monzatom mogli odgovarati pojasevi sa nekog drugog auta iz VW familije, pogotovo koje nije imalo automatske zatezace...
Ja sam nedavno imao slucaj na jednom Renaultu na koji su iz istog razloga stavljeni pojasevi sa drugog auta i sve radi kako treba...

Proud to be BMW E 21 owner!
02-13-2008 11:01 PM
Ismir
Junior Member
**

Ma znam da nije bila bezazlena rupa, al hebiga sada! Auto ide normalno, a pojas cu skontati od nekog drugog auta! Odem na otpad i skinucu od golfa nekog, da probam!

02-14-2008 08:27 PM
sadik007
Member

Ismir Wrote:
Ma znam da nije bila bezazlena rupa, al hebiga sada! Auto ide normalno, a pojas cu skontati od nekog drugog auta! Odem na otpad i skinucu od golfa nekog, da probam!

Pogledaj PM.. djabe kupujes otidji da ti neko uradi Diagnostiku..

02-18-2008 01:33 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gdje ima u SA, ATF - ulje za  Automatski mjenjac sadik007 2 101 Yesterday 03:10 PM
Last Post: nekke
Icon_question Problem sa kocnicim Corrado KR 4 165 11-13-2008 03:45 PM
Last Post: Corrado KR
  Postavimo sve poznate lokacije sa radar kamerama isko 4 234 10-28-2008 10:00 AM
Last Post: isko
Icon_lol Mjerenje kompresije. Gdje u Sa? Sejo 2 357 03-09-2008 05:47 PM
Last Post: Mido-Zdena-Sana
  Koliko možemo proći  km sa 10 l goriva? acc 75 3,041 02-18-2008 07:47 AM
Last Post: cenga

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: