|
Problem!
|
| Author |
Message |
Guest
Unregistered
|
Problem!
Kada pokrenem jednu igru ,na meniju mi je sve uredu!Ali,kada kliknem start race ,tj.kada dode akcija,odmah mi samo bljesti monitor,tj.npr.nema pola auta ili se auto ne vidi,samo bijelo i zeleno po monitoru mi!A,te igrice su mi ranije radile,radi se od Midtown Madness 2 i Mercedes-Benz Truck Racing!Znal ko sta bi moglo biti?
|
|
| 01-20-2004 08:52 PM |
|
|
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Moglo bi biti da je do Direct X-a, ili do drivera za graficku kartu? Da probas updateovati oboje?
Sta si mijenjao na compu (u postavkama) u odnosu na prvobitno igranje?
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 01-21-2004 08:31 AM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
a sto si ovu temu stavio pod humor?
|
|
| 01-21-2004 10:21 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
-
Direct X mi je instaliran,a to uploadovati boje,de mi pls objasni kako cu to,jel?I to za drajvere od graficke!Sve mi igre rade,osim te dvije!Nedavno sam promijenio kompjuter i sad mi je durga graficka!Nisam ti ja bas neki carobnjak nad tastaturom,ko sto si ti!A,to za humor,nisam primjetio!
|
|
| 01-21-2004 08:28 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Cuj... sto na humor?
Pa da mu ne radi servo il' pozicija na autu kad ga upali pa O.K. a ovo mora pod humor.
Dje ce drugo?
|
|
| 01-22-2004 04:12 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
-
Ma izgleda da ni Flik nije neki carobnjak nad tastaturom,a mogli bi slike Matiza staviti pod humor....(kako je malen)..
|
|
| 01-23-2004 09:05 PM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Nekad je vazilo da nista ne izgleda tako malo izvana a veliko je iznutra kao ... i ...
E, sad se to malo promijenilo.
Zavuci se unutra pa vidi koliko tu ima mjesta.
|
|
| 01-23-2004 11:47 PM |
|
 |
airman1
Member

Status:
|
Re: Problem!
Kada pokrenem jednu igru ,na meniju mi je sve uredu!Ali,kada kliknem start race ,tj.kada dode akcija,odmah mi samo bljesti monitor,tj.npr.nema pola auta ili se auto ne vidi,samo bijelo i zeleno po monitoru mi!A,te igrice su mi ranije radile,radi se od Midtown Madness 2 i Mercedes-Benz Truck Racing!Znal ko sta bi moglo biti?
Isti problem i kod mene ali ako je djon CD (cuj nije) onda je CD ako sve ostalo stima baci CD i uzmi drugi
To fly is the ultimate, to drive fast is the next best thing!
|
|
| 01-28-2004 10:49 AM |
|
 |