|
Prodajem NOV Clio Sport Ph2 Gr N
|
| Author |
Message |
Kenan
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Prodajem NOV Clio Sport Ph2 Gr N
Auto je 11/2001, tek uradjen za grupu N (FIA No 5637).
0 trkacih kilometara!
Svi dijelovi koristeni u pripremi su kupljeni novi. Auto priprema Zoran Slavic.
Omp Cr-Mo multipoint roll bar, tezak sa varovima 35 kg, razveden protivpozarni sistem, multiplex glavni prekidac, nova sjedista, pojasevi, volan, itd… Sva oprema Sabelt, nova, homologirana.
Skoljka olaksana, punktirana obostrano, ugradjena pojacanja krakova i svih hvatista amortizera, roll bar zavaren. Unutra lakirano u bijelu boju. Opletena kociona crijeva, od servo pumpe pa dalje. Opleteno crijevo goriva kroz kabinu vozila.
Svi seleni i nosaci motora su ojacani, od tvrde gume. Disk plocice Ferodo DS3000.
Suspenzija je KW, 2-way, sa dvostrukim podesavanjem tvrdoce (kompresija i izbijanje), i podesavanjem visine, sa uniballima u aluminijumskim soljama amortizera. Uske opruge.
Motor je serijski. Na motoru je uradjena zamjena zupcastog i klinastog remena. Sinter racing lamela.
Auspuh lagani Gr N.
Mjenjac je serijski.
Uz auto ide komplet novih nekoristenih 16" Speedline Ragnotti trkacih felgi, plus set 15" OZ Racing trkacih felgi u odlicnom stanju.
Auto je registrovan u BiH do 09/2008. Auto se moze pogledati u Zagrebu. Slike se mogu dobiti upitom na email adresu.
Cijena 17.500 EUR
Kontakt: kenan.kurtovic@drive-in.ba ili +387 61 141 892
Nista posebno za reci...
|
|
| 10-04-2007 10:07 AM |
|
|
boris
Member

Status:
|
RE: Prodajem NOV Clio Sport Ph2 Gr N
Za polutrkacki auto mnogo!
|
|
| 10-04-2007 12:16 PM |
|
 |
M3
Senior Member

Status:
|
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
This post was last modified: 10-04-2007 01:08 PM by M3.
|
|
| 10-04-2007 01:01 PM |
|
|
KIRLE
Member

Status:
|
I ja ne kontam sta je polutrkaci..
|
|
| 10-04-2007 01:23 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Posto sam dobio vrlo ruzne poruke od p...e smrdljive Kenana preko SMS.Evo moje obrazlozenje zasto je auto polutrkacki.
Da bi se auto prodavao kao trkacki mora biti vjerovatno spreman za postizanje nekih ozbiljnijih rezultata,a to sa ovim autom sigurno ne moze.
U konkretnom slucaju,Trkacki auto ne cine kadice,pojasevi,roll-bar i jos neke stvari da ne nabrajam.Ovaj auto je bez ozbiljno uradjenog motora,elektronike,mjenjaca,spera,poluosovina i savrseno uradjenih trapova propala investicija.To vam moze potvrditi SrdjanFox i Buda koji taj auto imaju u malom prstu.To ostalo da bi auto bio TRKACKI,kako gore pomenuta p.......a kaze,treba uloziti jos 15000€,i dobijamo cijenu od 32500€!!!Zasto 15000€?Mjenjac sa poluosovinama sam kosta 10000€.
Neznam da li se vi slazete sa ovo mojom konstatacijom ili cete opet reci kako sam supak(to mi je pi..etina gnjidolika rekla da su rekli za mene,kad sam u svom postu rekao da je auto polutrkacki.)A malo me cudi sto bas Vas dvojica postaviste to pitanje,kad imate isto iskustvo sa kupovinom vasih trkackih auta.Pozdrav Boris Selemba
|
|
| 10-04-2007 03:09 PM |
|
|
boris
Member

Status:
|
Sta jos znaci NOV auto?Neudaran,neprevrtan??
|
|
| 10-04-2007 03:13 PM |
|
 |
M3
Senior Member

Status:
|
Ja sam te i pitao da objasnis, jer me zanima sta tacno jos fali.
A to sto ste vi nadrkani nema veze sa nama.
I auto koji sam kupio, kupio sam jer tada za te pare nije bilo nista pametnije, to je valjda jasno.
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
This post was last modified: 10-05-2007 09:47 AM by M3.
|
|
| 10-05-2007 09:41 AM |
|
|
damhor
Junior Member

Status:
|
Vidim da je auto staro punih 6 godina. Pod onim nov valjda se smatraju dodaci za sigurno trkanje i prolazak na tehnickom pregledu bilo gdje. Ako je to onaj Clio sto je bio kod Nevena u dvoristu onda je i prevrtan pa mu je zamijejen krov (mozda grijesim).
Mislim da je nov u smislu takmicarskog ''zivota''. Meni isto izgleda puno love jer treba jos dosta uvala.
|
|
| 10-05-2007 10:01 AM |
|
 |
Kenan
Senior Member

Status:
|
Srecom po stanovnike ovog dijela svijeta, ja nisam nikakav diktator i tiranin, i niko ne mora kupiti ovaj auto.
Dakle, u tom slucaju moze:
1. Kupiti Clio Sport ovdje http://www.mobile.de, ili ovdje ako ima http://www.autopijaca.ba U prvom slucaju mora platiti carinu i PDV.
2. Kupiti navedenu opremu, preporucujem http://www.rallynuts.com , imaju super stvari, i rade shipping u BiH.
3. Amortizere kupiti kod http://www.jansen-competition.com/
4. Ove neke sitnice potraziti na razlicitim adresama.
5. Potom treba naci dobrog majstora, ja zaista mogu preporuciti par osoba, ili ako se osoba smatra sposobnom, moze sam poceti rad na autu.
Na kraju, siguran sam da ce biti ponosan na svoj rad, trud, i da ce ga odgovarajuce cijeniti. I potom prodati za narodu prihvatljivih 5000-6000 EUR...
Dakle, da rezimiram: kome je auto skup, polutrkaci, ruzan, ili mene ne voli, slobodno moze sebi potraziti drugi Clio, ali ovaj sigurno nece dobiti na drugi nacin osim da ga kupi od mene!
Nista posebno za reci...
|
|
| 10-05-2007 10:49 AM |
|
|
ajdin_ze
8.2 V12 60v

Group: Administrators
Status:
|
Zamolio bih bez provokacija i prepirke.Ako imate nesto rijesiti mozete na PM.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 10-05-2007 11:02 AM |
|
 |
|
|