|
Proglašenje rezultata Šampionata 2007
|
| Author |
Message |
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
Status:
|
RE: Proglašenje rezultata Šampionata 2007
Prekjučer smo saznali da je za 08.12.2007 subota u 11 sati ujutru na Zetri zakazano proglašenje rezultata u šampionatima BIH u organizaciji BIHAM- ka.S obzirom da je to uobičajeni termin za dodjelu dječijih novogodišnjih paketića,smatramo da bi trebalo pokrenuti inicijativu da se termin pomjeri negdje iza 17 sati ,kako bi i oni takmičari kao i članovi njihovih porodica koji rade mogli prisustvovati manifestaciji.Ipak je to vrhunac sezone i takmičari bi obično poslije samog čina proglašenje htjeli da se i malo druže.Što se mene lično tiče za mene je taj termin potpuno neprihvatljiv i ponižavajući(kao da neko to želi tek tako to da otalja) te najvjerovatnije neću moći biti prisutan.)
Pozdrav od ekipe Šandor i Nevena
pa ako vam pak budu i dijelili te paketiće nemoj da vam bude mrsko da odete šteta da propadnu slatkiši
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 12-06-2007 12:56 PM |
|
|
Sandor
Junior Member

Status:
|
Upravo me zvao Ismet Gaćo. predsjednik našeg kluba, da bi me jos jednom pitao da li cu biti prisutan na proglašenju u subotu u 11 sati. Ja sam mu rekao, kao sto sam napisao i u mom prvom postu na ovu temu, da je taj termin za mene neprihvatljiv iz više razloga, te ga zamolio da moje pehare i ekupe Šandor preuzme nakon proglašenje, to jest da po iste ne izlazi u momentu dodjele. Prije nekoliko dana sam se čuo sa Hotom, Bakirom i Ustom, i oni su mi isto potvrdili da ni oni nemaju namjeru da dodju na proglasenje u tom terminu i da su i oni ispred svojih klubova, navodno, kao i Ismet Gaćo ispred našeg, poslali dopis BIHAMKU sa sugestijom da se satnica dodjele pomjeri za poslijepodnevne sate. Kao sto mi reče Ismet, od tih dopisa nista nije bilo, proglašenje ostaje u zadatom terminu, a ja nazalost moram ostati pri svojoj odluci. Poznata solidarnost i jedinstvo medju vozacima je i ovaj put doslo do izrazaja. Svima vam zelim fin provod i primite puno pozdrava od Nevena...
|
|
| 12-06-2007 03:50 PM |
|
 |
dado_gsi
Junior Member

Status:
|
Nevjerujem da cu i ja doci, jer subota u 11h termin je van sve pameti.Za ostale iz mog kluba ne znam,al cisto sumnjam.Ako bude po Nevenovom u 17h dolazim.POZDRAV SVIMA!
|
|
| 12-06-2007 06:13 PM |
|
|
M3
Senior Member

Status:
|
Njima bi ( Bihamk-u i Elmedinu ) najviše odgovaralo da niko ne dođe, tako da je taj djelimični bojkot još gora stvar koju mozete napraviti.
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
This post was last modified: 12-07-2007 06:55 AM by M3.
|
|
| 12-07-2007 06:53 AM |
|
 |
oldman
Junior Member

Status:
|
|
|
| 12-07-2007 10:11 AM |
|
|
Ismet
Member

Status:
|
Pozdravljam, i u potpunosti podrtžavam Engu i Tebe Damire.
Ubuduće je sve u našim rukama.
|
|
| 12-07-2007 01:05 PM |
|
 |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
Nevjerujem da cu i ja doci, jer subota u 11h termin je van sve pameti.Za ostale iz mog kluba ne znam,al cisto sumnjam.Ako bude po Nevenovom u 17h dolazim.POZDRAV SVIMA!
Meni Sabe neki dan kaze kad smo pricali o ovome da je termin uredu i da vama odgovara i da ce i ti i on doci.Sad ti ovdje kazes da nije tako.Nesolidarisi se na forumu preko tastature Dado nego ako stvarno tako mislis postupi kao i ostali.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 12-07-2007 01:14 PM |
|
|
joana
Junior Member

Status:
|
A evo kako izgleda proglašenje u normalnoj državi gdje je i savez normalan
Dakle, sasvim je logično i jasno zašto je kod nas proglašenje tada kada i jeste jer je naša "država" sve osim normalne države.
joana
|
|
| 12-07-2007 02:55 PM |
|
 |
oldman
Junior Member

Status:
|
A ni ostalo nam nije normalno, a i mi izgleda nismo normalni čim se bavimo čime se bavimo. Ali sve to već znamo- Ivana plaćam kavu i soćić sutra prije *velikog* događaja. p.s. POVEDI I ZLAJU BANA
|
|
| 12-07-2007 04:26 PM |
|
|
dado_gsi
Junior Member

Status:
|
Ajdine Sabe nemoze govorit u moje ime jer Sabe ima svoju firmu i svoj posao a ja svoje,Sabetu odgovara termin jer taj dan ima jos posla u Sarajevu a ja nemam tako da se ja ne solidarisem ni sa kim samo sam rekao da je termin bez veze i da pola nas moramo ostaviti svoje poslove i doci zatvoriti radnje,servise itd.
|
|
| 12-07-2007 05:23 PM |
|
 |
|
|