|
proglasenje
|
| Author |
Message |
boris
Member

Group: Registered
Status:
|
proglasenje
Hoce li neko da malo prokomentarise proglasenje sampionata i ekcese pojedinaca koji nisu mali.Trebaju li oni ovom sportu?Da li ih kazniti ili ne?
|
|
| 12-02-2003 12:12 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
S obzirom da su organizatori ceremenij, koja je trebala biti otvorena za javnost, pokusali i uspjeli, da narpave ceremoniju zatvoreno za javnost, i ovo što je bilo dobro je proslo.
Jer kada se jednom takmičaru, koji se takmicio u cijeloj sezoni, i koji je dosao po pehaz u ime ekipe ili vec koga, zabranjuje ulaz u Hotel, jer je, kako neki iz osiguranja tvrde ''Upravni odbor BIHAMK-a napravio spisak nepozeljnih osoba'', onda je prava sreca da nije bilo vecih incidenata.
Ovako je sve to dobro i bilo. Cak su i nekima koji su pisali na pungas.com o negativnim stranam BIHAMK-a zabranili ulaz i proglasili nepozeljnim.
Izgleda da je sreca da sam malo zakasnio na ceremeniju, pa sam utrcao u salu prije nego sto je obezbjedjene skontalo, jer sve su sanse da bi i meni bio zabranjen ulaz iako sam bio prethodno pozvan.
Umjesto da demantuju tekstove ili da posalju reakciju (koju bih ja vrlo rado objavio, čak sam i obavezan po zakonu da to uradim), oni zabranjuju pristup na cvremenije dodjele nagrada.. cccc
Opet kazem.. kako se je BIHAMK ponasao dobro je i proslo..
Cujem da su neki predstavnici BIHAMK-a navecer dolazili u Bakirov hotel. Znal ko sta o tome, ko je bio tamo?
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-02-2003 01:12 PM |
|
 |
doma
Member

Status:
|
Ja samo mogu reci da su mi poslije bili osjecaji pomjesani i sve u svemu vrlo gorak osjecaj.Ono je trebala biti proslava ali to na kraju i nije bila nego je bila puna excesa i na kraju se sve dobro zavrsilo.Nadam se da se ovakvo proglasenje nece vise nikada desiti.
|
|
| 12-02-2003 01:35 PM |
|
 |
Dren
Senior Member

Status:
|
Edise, Borise, Doma, svi ostali koji ste bili tamo, kao sto znate ja ne bijah tamo, tako da bih volio da znam vise detalja nego sto ih je ovdje dostupno, ko je sve bio na tom spisku ? Mozda sam i ja bio na tom "spisku" zbog aktivnosti na PunGas-u ??? Dajte vise detalja, ako je javna prepiska problem, siknite mi jedan privatni...
|
|
| 12-02-2003 04:15 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
bice vijest o o tome vrlo skoro na pungas.com u rubrici ''bez dlake na jeziku''
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-02-2003 05:24 PM |
|
 |
egzekutor
Junior Member

Status:
|
Ako Zakir i Jugovic misle da su ispali face varaju se. Od Jugovica se i ne cudim ali Zakir je gradsko dijete. Sta mu bi. Mozda ce mu Francuz napraviti spomenik. To je valjda Balkan Racing. Treba traziti ostavke ljudi iz BIHAMK-a. Za razliku od njih Cviko je pokazao da je gospodin.
ISTINA JE BOLNA
|
|
| 12-02-2003 05:41 PM |
|
|
boris
Member

Status:
|
Meni je to u stvari na kraju izgledalo jako zalosno.Cviko je ispao gospodin jer je to tako prihvatio,a jedini je javno prozvao poimenice clanove BIHAMK-a.Nije mi jasno koji su to razlog imali Zakir i Jugovic da se onako ponasaju,
stvarno im to nije trebalo,to drugarski mislim.Mislim da ce biti drasticno kaznjeni od BIHAMKA.Osim toga u ceremoniji dodjele bilo je niz propusta,a po meni najveci je sto covjek koji je najvise potegao ove godine u sezoni nije ni jednom rijecju spomenut,cak da su se sjetili da mu daju makar pehare nekome da uruci,a to je Mile Rebrinovic.Izgledao je kao odbacena krpa koja nikome ne treba.
P.S.Egzekutoru znaci bio si na dodjeli?
|
|
| 12-02-2003 07:11 PM |
|
 |
AlmirV
Junior Member

Status:
|
Ja sam bio tamo i bilo je veoma nezgodno,nisam znao gdje da sjednem.Takode je ruzno ono sto se desilo mom prijatelju ENESU CVIKI koji je ispao najopasniiji .Mislim da bi trebali da nesto poduzmemo jer bi sutra moglo biti svima ovako,pa nije komunisticki sistem.
Isto tako bi porucio mojim prijateljima vozacima da ja nepripadam ni jednom taboru i da me nece uvuci u njihove trenutne nesuglasice.
Almir
|
|
| 12-02-2003 08:48 PM |
|
 |
Kenan
Senior Member

Status:
|
Isto tako bi porucio mojim prijateljima vozacima da ja nepripadam ni jednom taboru i da me nece uvuci u njihove trenutne nesuglasice.
Sine, bezbeli da ne pripadas niti jednom taboru - ti imas cetiri trkaca auta - a niti jedan tabor nema dovoljan parking
|
|
| 12-02-2003 11:13 PM |
|
 |
egzekutor
Junior Member

Status:
|
ZA BORISA
BIO SAM U HOTELU SARAY.
PRIČA SE DA BIHAMK IMA PRAVNA UPORIŠTA DA KAZNI ''BUNTOVNIKE BEZ RAZLOGA''. NIJE BAŠ NIVO SCHUMACHER-FIA KADA JE OVAJ GURAO BARRICHELLA NA PRVI STENIK PODIJA ALI ETO. MEĐUTIM I SAM SI VIDIO KAKO SU ZABORAVILI REBRINOVIĆA I KAKO SU ŠUTNULI CVIKU. ONI NISU NORMALNI. ZANAJULI ONI KO JE GOSPODIN CVIKO? MOŽE IH SVIJU POSTROJITI I DRŽATI PREDAVANJA O AUTO-MOTO SPORTU. IMAO JE MUDA DA JAVNO NAPIŠE ONO ŠTO SVI MISLIMO PA BI SADA BI RED DA SVI MI CVIKU ODBRANIMO. UOSTALOM CVIKO JE PRVI U ISTORIJI BH KOJI JE POKRENUO NOVINU ALI JE PROJEKT PROPAO ZATO ŠTO JE ČOVJEK POŠTEN.
ZAISTA JE BILO ŽALOSNO ŠTO JE PAR LJUDI POKVARILO FEŠTU. IPAK SU SVI TRKAČI ZASLUŽILI BOLJI ODNOS.
DOBRA JE ONA STARA HEBREJSKA POSLOVICA:
''IDI I NE GLEDAJ U RETROVIZOR JER ŽIVOT JE JEDNOSMJERNA CESTA''
ZAKOPAJMO RATNE SJEKIRE I POPIJMO PIVO PRIJATELJSTVA. KAKO GOD BILO SVI TRKAČI IMAJU ISTU PTICU U GLAVI PA I PORED NEKIH PREPUCAVANJA, DA NE KAŽEM PODJEBAVANJA, MEĐU NJIMA VLADA SLOGA. MOŽEMO SE SVI LJUTITI NA OVOG ILI ONOG ALI IPAK SE TA GOMILA OVISNIKA O BENZINU MEĐUSOBNO VOLI.
ISTINA JE BOLNA
|
|
| 12-03-2003 06:07 AM |
|
 |
|
|