Posle svih tuzbalica, zalopojki i sevdalinki, ja se radujem. Meni opet drago sto Mrljavku (Crank-u) nije nista, sto je on ziv i zdrav.
Jeste, grehota rada, truda, novaca i auta, nema spora, ali sta je to za Cranka? Gubitak u ovom trenutku, ali i otvorena vrata za projekat 103.
Na koji ce mozda ugraditi ubrizgavanje, mozda i turbo, ko zna? Ili vec sta, njemu bar ideja ne ponestaje ...
Ljudi, sve dok se neki, bilo koji, slucaj zavrsava na zguzvanom limu i unistenim sponama, ma to je sjajno. Sve dok samo curi ulje i rashladna tecnost, sve je dobro. Sve dok nema krvi, bilo cije.
Samo su zdravlje i vreme nenadkonadivi resursi, ostalo - dodje, prodje, pa opet dodje.
Nego, lepo vi do prve birtije pa popijte jednu u zahvalnost sto je Crank jos uvek medju nama i sto je jedino opstecenje koje je pretrpeo ono na njegovoj sujeti, a ako je i skolu izucio na ovom slucaju, moze i druga runda.
Krankonja, neka si ti ziv i zdrav, za ostalo cemo se vec nekako snaci.
Pozdrav,
DVV
This post was last modified: 08-14-2006 07:17 AM by DVV.
nisam to ja vozio,to je vozio moj debilni brat...............
a taj auto je trebao biti dobar projekat,takvu skoljku od 31 godine ,rijetko ko nadje ,da je u dobrom stanju,meni je vise zao lima nego nekog takvog debila koji ne zna da cuva nesto,nego svojom gluposcu namjerno unistava stvari.......ako vec hoces da se kurcis s necim treba da naucis kako se to radi,a ne da ispadas budala i da ti se svi smiju,bar ja tako razmisljam...
tj ako se kurcis s autom trebas znat vozit i posebno znati da brzo i unaprijed da razmisljas u raznim situacijama..............
Nista Crank, soberi novac,znam da to ide potesko ali to je to, pa sakupajaj delova iz 102 i uradi jedan dobar Taljanac...Fiat 128 dvije vrata, snazan motor neki Lancia, pravi SLEEPER! Sta mislis za to?
Ja mislim da je izvanredna ideja.
Vidi Crank...pa moli da uradis jednoj vakvi. Sight for sore eyes!Uuuuugh sex on wheels!
This post was last modified: 08-15-2006 09:52 AM by Carpathian Lord.
meni je vise zao lima nego nekog takvog debila koji ne zna da cuva nesto,nego svojom gluposcu namjerno unistava stvari.......ako vec hoces da se kurcis s necim treba da naucis kako se to radi,a ne da ispadas budala i da ti se svi smiju,bar ja tako razmisljam...
I meni licno je vise zao lima nego jedne takve budale...
e lorde nadji takvu skoljku, pa mozemo pricati,znam da ima toga tamo kod vas,ili obicni 128 sa 2 vrata ,nadji mi to ,ne mora biti rally
i taj nije sleeper vidi ga dignut ko koza
ovo je sleeper
This post was last modified: 08-15-2006 10:16 AM by crank.
Ima jedan-dva u Bitolj. Ali imao je akcija za starih i odbacenih vozila i svi su pracene u zelezaru. Ama i ti sta ih ima...ima puno posla. Ako neletam na njih uzmit cu digitalan i ce ih fotografishem. ili mozes da zemis jedan predan vezni lim od 101 kao sta si uzmio...uzmi jedan dobar Zastava 128...so malo doteravanje zadnih stopova poracaj novi Fiat 128 stopova...and voilla imas Fiat 128