|
projekat ?
|
| Author |
Message |
tasmanian
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
projekat ?
pozz ev ovako planiram raditi puga. jaci motor, mjenjac, kocnice. e interesuje me sta i kako.i ako bi neko imao neku racunicu koliko bi to izaslo, i neki savjet. sad je 1.3, mislio sam 1.6. usput ako neko ima kakve felgice 13" il 14" za istog nek se javi na PP ovdje ih trazim vec neko vrijeme nisam nista nasao.
And every time you speak her name
Does she know how you told me you'd hold me
Until you died, 'til you died
But you're still alive
|
|
| 02-27-2007 12:45 PM |
|
|
nismo
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
RE: projekat ?
za 1.6 ili 1.9 moras mjenjat i poluosovine a mozda i kompletan trap
jeftinije ti je naci stranca 205 ili 309 pa sve zajedno prebaciti, uz malo srece naci ces dobrog stranca s opremom i dobrim motorom i felgama pa sve prebaciti... razmisli malo al nije malo novca ni jedna varijanta
Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve
http://www.bhtuning.com
|
|
| 02-27-2007 02:14 PM |
|
 |
Alen_P
Member

Status:
|
Zar ti ne bi bilo lakše kupiti GTI-ja i imao bi brz auto uz manje izgubljenog vremena ...
navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije
http://www.amkcarbon.com
|
|
| 02-27-2007 02:17 PM |
|
 |
tasmanian
Senior Member

Status:
|
Zar ti ne bi bilo lakše kupiti GTI-ja i imao bi brz auto uz manje izgubljenog vremena ...
pa ako bi nasao 205 gti da neko hoce prodati da mu u zamjenu dam svoj i da prebijemo nije problem.ako znas koga javi da vidimo.
a kod nas nisam vidio ni jedan 309 gti.stranci su isto tako rijetki, mada se moze naci imam i neku ponudu za jednog na nasim tablama. motor je ispravan,al limarija kanta. e dosta dijelova mi odgovara, cak i cijena jedino sto je sa 4 vrata.
ako bih ostavljao ovaj 309 onda bi mu radio i tapacirunge, volan, sjedista druga, kontrolnu tablu.pa me interesuje i oko toga. ehhh kad bi bar neko napravio thread sa uputstvima hehehehh ko za golf gti-ja
And every time you speak her name
Does she know how you told me you'd hold me
Until you died, 'til you died
But you're still alive
|
|
| 02-27-2007 03:08 PM |
|
 |