Post Reply  Post Thread 
Projekat zvani spasimo BH autosport
Author Message
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In
Status: Offline
Projekat zvani spasimo BH autosport

nakon dugo razmisljanja dosli smo do zakljucka da je vrijeme za reforme u BH autosportu
s tim u vezi Flik i ja predlazemo efikasni plan spasavanja BH autosporta

1 akcija otimanja svih takmicarskih vozila
2 prodaja istih na licitaciju u inostranstvu
3 80% dobivenog novca uloziti u projekat "Nacrt izrade pravilnika" koji ce otvoriti novih 11 radnih mjesta (naravno Flik i ja smo tu vec u talu)
Pravilnik bi trebao biti gotov do 2017 godine, te se do tada zbog nedostatka pravilnika trke nece voziti
5 na raspolaganje zaposlenim na gore spomenutom projektu, dati nova vozila kupljena sredstvima stecenim otimacinom od takmicara
4 20% preostalog novca uloziti u kupovinu klizaljki
5 Zalediti stazu za brzo klizanje na Zetri
6 Zaposliti Bibiju Kerlu na mjesto predsjednika upravnog odbora bivsih autmobilista sada brzo-klizaca
7 Mi (redakcija) cemo pokrenuti http://www.pun-kliznem-ti-gas.com i onda se mozemo baviti tematikom da li je Neven u prednosti zbog dugih nogu ili Zakir zbog "domaceg" terena

11-20-2003 10:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Flik
Senior Member

Group: Registered

Naravno, od svih para konfiskovanih prodajom vaših vozila, prvo ćemo otić na po 20 u cijeli somun i po jednu zidarsku sarajevsku od 0,5 litara. Nakon toga... sutradan, kad ne budemo bazdili po cevapima i luku...cemo 80% tih para investirati u zene, trebe, djevojke i djevojcice iznad 18 godina kako bi animirali javnost (u skupnom broju 2 - playlife i ja) i kako bi vi na toj novoj stranici mogli citati sto vise crash testova domacih proizvoda to jest tih zenskih.
I tako cemo na veoma jednostavan nacin spojiti automobilizam i zene, inace dva nespojiva pojma. Potreban je samo produzni kabl sa spojnicama koji obojca posjedujemo i za ciju upotrebu imamo oruzani list.

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
11-20-2003 01:19 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
make
Junior Member
**

NIKS SE IGRATI SA TAKVIM STVARIMA NEZNAS KAKO ZNAJU BITI LJUTI LJUDI SA OKTANIMA U KRVI PREMA TOME NEMOJ DA BUDES MNOGO RADOZNAO............ A USTVARI MOZDA TO I NIJE LOSA IDEA SAMO JE TREBA REALIZOVAT Question Question Question Question Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

11-21-2003 11:33 AM
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

Mahire koji broj klizaljki da ti kupim? Laughing

11-21-2003 11:46 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Re: Projekat zvani spasimo BH autosport

Playlife Wrote:
nakon dugo razmisljanja dosli smo do zakljucka da je vrijeme za reforme u BH autosportu
s tim u vezi Flik i ja predlazemo efikasni plan spasavanja BH autosporta

1 akcija otimanja svih takmicarskih vozila
2 prodaja istih na licitaciju u inostranstvu
3 80% dobivenog novca uloziti u projekat "Nacrt izrade pravilnika" koji ce otvoriti novih 11 radnih mjesta (naravno Flik i ja smo tu vec u talu)
Pravilnik bi trebao biti gotov do 2017 godine, te se do tada zbog nedostatka pravilnika trke nece voziti
5 na raspolaganje zaposlenim na gore spomenutom projektu, dati nova vozila kupljena sredstvima stecenim otimacinom od takmicara
4 20% preostalog novca uloziti u kupovinu klizaljki
5 Zalediti stazu za brzo klizanje na Zetri
6 Zaposliti Bibiju Kerlu na mjesto predsjednika upravnog odbora bivsih autmobilista sada brzo-klizaca
7 Mi (redakcija) cemo pokrenuti http://www.pun-kliznem-ti-gas.com i onda se mozemo baviti tematikom da li je Neven u prednosti zbog dugih nogu ili Zakir zbog "domaceg" terena

pozivam se opet na onaj svoj prijedlog koji bi u modifikovanoj verziji glede vasih reformi koji se ticu prodaje takmicarskih vozila putem licitacije u inoostranstvu a glasio bi sljedece, da se tim novcemkupe kancelarijske stolice i iste se prodaju po tri puta skupljoj nabavnoj cijeni zainteresiranim i organizuje se zajednicko takmicenje na podrucju cjele BiH pod patronatom BIHAMK-a i asocijacije psihijatara jugoistocne Evrope, spustanje na nizbrdici duzoj od 200 metara i nagiba veceg od 12%. ne bi to bile brdske vec hendk - utrke. - HVALA

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
11-26-2003 05:59 PM
make
Junior Member
**

E STARI JA BIH HOKEJKE 42. BROJ PO MOGUCNOSTI .O M P. KAZU DA SU TE NAJ ZAHVALNIJE I DA IMAJU VAZECI ATEST OD STRANE FIE.......

11-27-2003 08:39 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  BH KUP tata 163 18,580 09-05-2008 10:40 AM
Last Post: hare_sa
  BH legenda Sead Alihodzic Kurafte 18 2,178 05-09-2008 08:01 PM
Last Post: cuore sportivo
  BH PRVENSTVA?????????? tata 21 1,640 10-18-2006 09:23 AM
Last Post: Hayabusa
  BH RALLY Vector 24 2,423 02-06-2006 10:30 PM