|
projekti bmw kluba srbije
|
| Author |
Message |
M.I
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: projekti bmw kluba srbije
A i nisi jedini sa tim konceptom. Davno se vozali po njemackoj.
|
|
| 09-19-2007 12:33 PM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Koje ikad poredio ta dva auta?? A kao drugo fina sedmica je uvjek ljepsa od trice.I posto su 750 na balkanu?
Mislim da je vrijeme da prestanes covjeku kvariti temu.Cijene tamo gdje si ti i cijene ovdje gdje smo mi nemaju veze s vezom.Isto tako ti imas svoje misljenje a svi ostali posebno imaju svoje.Ja licno kao covjek koji radi sa autima i svasta jos nesto oko auta skidam kapu za ulozeni trud i planiranje kompletnog projekta.Ovo je projekat za pohvaliti i komentarisati kako treba a ne davati komentare poput tvojih.
P.S.
Ako imas za njih kakav savjet dobrodosao je.Ove price iz 320 izvuci 500+ ks ostavi za malu djecu u mahali.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 09-19-2007 01:46 PM |
|
 |
M.I
Junior Member

Status:
|
Pa dasi pametan pogledao bi videoklipove a kakva je tvoja mahala neznam moja je brza. Ja sad odo gledat malo streetrace i kojeg brzog bmw-a.
Koje ikad poredio ta dva auta?? A kao drugo fina sedmica je uvjek ljepsa od trice.I posto su 750 na balkanu?
Mislim da je vrijeme da prestanes covjeku kvariti temu.Cijene tamo gdje si ti i cijene ovdje gdje smo mi nemaju veze s vezom.Isto tako ti imas svoje misljenje a svi ostali posebno imaju svoje.Ja licno kao covjek koji radi sa autima i svasta jos nesto oko auta skidam kapu za ulozeni trud i planiranje kompletnog projekta.Ovo je projekat za pohvaliti i komentarisati kako treba a ne davati komentare poput tvojih.
P.S.
Ako imas za njih kakav savjet dobrodosao je.Ove price iz 320 izvuci 500+ ks ostavi za malu djecu u mahali.
|
|
| 09-19-2007 05:18 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
Pa dasi pametan pogledao bi videoklipove a kakva je tvoja mahala neznam moja je brza. Ja sad odo gledat malo streetrace i kojeg brzog bmw-a.
P.S.
ok , skontali smo , hvala na obavjestenju
manijak ne moze biti svak
|
|
| 09-19-2007 05:25 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ajdine ima zivce to je za Ginisa...ccccc
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-19-2007 08:18 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
This post was last modified: 09-19-2007 08:25 PM by MK516.
|
|
| 09-19-2007 08:23 PM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Izvini "malac".Nisam te prepoznao.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 09-20-2007 05:50 AM |
|
 |
bmwpower
Junior Member

Status:
|
|
| 10-03-2007 08:38 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 10-04-2007 07:51 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
@bmwpower
Legendo imam za tebe dva pitanja. Na sljedećoj slici je označeno nešto što me pravo zanima, a to je:
1. Ovaj dio koji mijenja ICV je ustvari ručni regulator lera, je li tako? Kako se naštima, da auto radi mirno u leru kad je hladan i kad je vruć???
2. Na originalnoj usisnoj gumi sa desne strane ima otvor na koji se priključi ovo crijevo za kočnice. Gdje se uključuje tj. ima li ga uopšte???
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 10-04-2007 08:22 PM |
|
 |
|
|