|
protiv kradje???
|
| Author |
Message |
napalhame
Member

Group: Registered
Status:
|
|
| 12-21-2005 11:38 PM |
|
|
-dene-
Member

Status:
|
Re: protiv kradje???
Znam da ce odmah zvuciti kao reklama al vjeruj mi da je Cobra dobra za te stvari jako je osjetljiva(tacnije djeluje nas sve) tako da samo treba da bude u zoni cujnosti i po mogucnosti na oku.
|
|
| 12-21-2005 11:42 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
dobro dodju i tamna stakla, jer se ne vidi unutra sta ima
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 12-22-2005 12:18 AM |
|
|
basake
Posting Freak

Status:
|
Kad zastitis auto zastitit ces i muziku.
|
|
| 12-22-2005 06:02 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Ja sam to rijesio na sljedeci nacin :
- 2 alarma, jedan fabricki a drugi META sistem povezani su zajedno tako da se skupa aktiviraju i deaktiviraju
- garaza
- kada sam u gradu sa autom uvijek sam tu blizu i imam ga na oku
Nevezano samo za muziku, nasi "fini" gradski horsasi kradu sta stignu pa ako imas i najmanji interesantan detalj na autu, postoji rizik da ti ga ukradu. Zbog ovoga je najbitnije da si tu blizu auta i da ga uvijek vidis.
|
|
| 12-22-2005 06:35 AM |
|
|
napalhame
Member

Status:
|
Znaci jedini naci je da sjedis u auto i to je to ako nemas garazu a sto se tice zatamljivanja to sam uradio osim zadnje sofersajbe jer znam da su razbijali stakla na autima samo da vide sta je unutra pa ovako kad vidi da nema postedi me
http://www.opelclub.ba
|
|
| 12-22-2005 09:41 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Kad zatamnis auto, pored toga sto se nevidi teze je i razbiti staklo jer je fakticki zaljepljeno za foliju.
A postoje i specijalne folije koje su bas za to namijenjene.
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 12-22-2005 01:37 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
-Folije - ne mogu ti razbiti staklo.
-Alarm.
-Parking koji se cuva.
To je to, nece ti niko dotaci auto. A kad si u gradu uvijek ga parkiraj da ti je na oku, ili opet na neki parking koji je siguran.
|
|
| 12-22-2005 02:13 PM |
|
 |
C_A_T_T_O
Member

Status:
|
Ma sve je to super. Meta system, Cobra....imash kamaru opcija sto se alarma tice.. Licno imam meta system na autu.. Normalno ti sebi podesis osjetljivost. I jos senzore za zastitu unutrasnjosti i to je to.
Ali sto se meni posebno svidjelo, a vidio sam na jednom Mitshubishi Lancer Evo 5, imao je neki alarm, nemam pojma koji, i kada autu pridjes i oces da pogledas sta ima unutra (ja sam prisao sa suvozaceve strane,ali nisam ni stigao da spustim glavu i pogledam) prvo par puta zasvira kratko, ukoliko se ne udaljis onda se alarm skroz aktivira. Recimo to je ekstra, medjutim neznam da li meta system ili cobra ima neki slican senzor u ponudi.. Ako ima to je po meni exstra stvar..
http://www.meprocar.com Mepro BH d.o.o. FK Automotive program, xenon svjetla prodaja i ugradnja; 061 887 007
|
|
| 12-22-2005 08:41 PM |
|
|
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
Ma to je super! Svaki put kad neko prodje pored auta on reaguje ili djeca se igraju, alarm reaguje. Ne mozes nikome zabraniti da ti pridje autu. Djeca ce namjerno stalno da se motaju oko auta i ti im nemozes nista. Mozes samo dobiti saksiju cvijeca na auto zbog stalnog aktiviranja alarma i uznemiravanja komsiluka.
Prijatelju su posuli uk2 ulje po autu zbog stalnog uznemiravanja, zbog stalnog aktiviranja alarma. Pa ti sad skontaj.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 12-22-2005 11:46 PM |
|
 |
|
|