|
prva dama BiH brdskih trka!
|
| Author |
Message |
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status:
Away
|
RE: prva dama BiH brdskih trka!
Sretno ... tu mislim i na Simica hehehe
|
|
| 10-30-2006 08:40 PM |
|
|
josipovic
Member

Status:
|
Prvo da cestitamo mladoj dami na autu i pozelimo puno srece u narednoj sezoni!!! Ako bude odlucila da vozi krug Simic ce joj dati besplatne instrukcije, kao sto je dao i Tati Soljicu ove god!! HE HE
Za davanje instrukcija TATI treba dosta pogace pojesti i kilometara napraviti pa onda dati takvu izjavu.Jedna pobjeda necini sampionat,ali ima dobrih izgleda da uspije kad tata i Niho odu u penziju barem sto se tice te klase.
|
|
| 11-01-2006 07:14 AM |
|
 |
speed5
Member

Status:
|
Prvo da cestitamo mladoj dami na autu i pozelimo puno srece u narednoj sezoni!!! Ako bude odlucila da vozi krug Simic ce joj dati besplatne instrukcije, kao sto je dao i Tati Soljicu ove god!! HE HE
Za davanje instrukcija TATI treba dosta pogace pojesti i kilometara napraviti pa onda dati takvu izjavu.Jedna pobjeda necini sampionat,ali ima dobrih izgleda da uspije kad tata i Niho odu u penziju barem sto se tice te klase.
Na krugu mu je mogao drzati instrukcije! Bio si i sam prisutan, u zadnje dvije godine je Turbe imao prvo startno vrijeme i vodio, ali je imao pehove sa autom! Tako da je samo jednu trku zavrsio i pobjedio!! A momak vozi samo tri sezone! A da nije imao pehova u brdu ko zna sta bi bilo... Ali iduca godina novi auto, malo vise para pa sta Bog da!!!! Miro ali moras znatio da turbe respektuje solju 100%... Njegove godine, iskustvo, titule...
jeste dizelka al" ide sacuvaj Boze
|
|
| 11-01-2006 08:39 PM |
|
 |
niho
Junior Member

Status:
|
Svaka čast .
Želim ti da napraviš dobar rezultat .
Sa srećom .
I još jedna čestitka na odvažnosti.
NIHO
|
|
| 11-05-2006 05:37 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
Svaka čast na hrabrosti i odvažnosti. Puno sreće u prvoj sezoni. Izbor auta za početak je nažalost katastrofalan. Razmisli , možda da pređeš u Seicento CUP!!!
|
|
| 11-06-2006 06:37 AM |
|
 |
Jode
Member

Status:
|
Na krugu mu je mogao drzati instrukcije! Bio si i sam prisutan, u zadnje dvije godine je Turbe imao prvo startno vrijeme i vodio, ali je imao pehove sa autom! Tako da je samo jednu trku zavrsio i pobjedio!! A momak vozi samo tri sezone! A da nije imao pehova u brdu ko zna sta bi bilo... Ali iduca godina novi auto, malo vise para pa sta Bog da!!!! Miro ali moras znatio da turbe respektuje solju 100%... Njegove godine, iskustvo, titule...
To je skoro sve tacno sto kazes,i tacno je da vozi samo 3 sezone,ali sto nekazes koliko taj momak ima km na toj stazi ,njemu svaka cast za voznju to je dokazao i danas sa mojim autom,ali treba stvari gledati realno,on je vise presao u Zaluzanima nego pola BiH takmicara kad se saberu svi.
Vidjecemo sledece sezone sta ce biti ,
Pozdrav
|
|
| 11-06-2006 07:15 PM |
|
|
Jode
Member

Status:
|
Ivana cestitam na kupovini auto,i sretno...
|
|
| 11-06-2006 07:18 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
ali sto nekazes koliko taj momak ima km na toj stazi
Nikome nije zabranjeno da trenira...
SRCBL
|
|
| 11-06-2006 08:51 PM |
|
 |
Jode
Member

Status:
|
ali sto nekazes koliko taj momak ima km na toj stazi
Nikome nije zabranjeno da trenira...
To je normalno,i ja to radim koliko sam u mogucnosti,al samo kazem,u skoro svemu je 1% ili vise talenat ,a ostalo je samo trening ili ti ga praksa.Ja svakog takmicara u BiH postujem i cjenim,a i Simica cjenim jer mi je pomogao dosta stvari,a i decko vozi. ,samo malo da ozbiljnije pripremi auto i da bude sportske srece a kazu sreca hrabre prati i mislim da ce da bude zanimljivo sledece sezone.
|
|
| 11-06-2006 09:35 PM |
|
 |
dado_gsi
Junior Member

Status:
|
KOLEGICI ZELIM SVE NAJBOLJE U PRESTOJECEM SAMPIONATU