Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Prva utrka zavrsena
Author Message
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline
RE: Prva utrka zavrsena

Button je napravio veliku gresku u prvoj sekundi trke kada je sa 3. na trenutak pao na 7. poziciju, inace bi pomrsio racune prvoj dvojici jer je Honda extra brza, a Kimi je pokazao kako je moguce postici nemoguce, sa zadnjeg na 3. mjesto je pravi podvig, samo nikome nije jasno kako nakon takvog uspjeha ne pokaze trun ljudskosti i osmjehne se makar na pola sekunde, pitam se kakav je to karakter?

Automotodrom...

This post was last modified: 03-13-2006 01:34 PM by Vector.

03-12-2006 01:40 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vector
Administrator

Iskoristio bih priliku da cestitam i Edisu na visoko profesionalnom i ugodnom za uho prenosu prve ovogodisnje trke Smile

Automotodrom...

This post was last modified: 03-13-2006 01:35 PM by Vector.

03-12-2006 01:46 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away

Dobra utrka.
Ferrari se vratio,McLaren prijatno iznenađenje, premda jos prijetnije iznenađenje je Nico Rosberg...sigurno sampion za par godina....
Honda nije bila lose, premda se Button zeznuo na startu, Barichello i Toyota razocarali.
Sve u svemu zanimljivije nego prosle godine, jedva cekam sljedeci vikend.

03-12-2006 02:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
smajla
Junior Member
**

Trka je bila super,steta sto je Kimi startovao sa zadnje pozicije.Bila bi borba za prvo mjesto jos zanimljivija. LaughingLaughing

03-12-2006 02:25 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

RE:  Prva utrka zavrsena

Vector Wrote:
Iskoristio bih priliku da cestitam i Edisu na visoko profesionalnom i ugodnom za uho prenosu prve ovogodisnje trke Smile

Smile

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-12-2006 03:07 PM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away
RE:  Prva utrka zavrsena

Vector Wrote:

Heheheh i naravno i dalje pocne da vristi od uzbudjenja kada Ferarri nesto ucini... Krene u box,izadje iz boxa udje u dvoboj sa nekim... Laughing
Sala mala Wink

Sto se tice trke, malo sam se prepao za McLaren al se ipak ispostavilo da ima potencijala i da su konkurentni. Ipak, mislim da ce svi timovi da pokazu svoje prave zube kada se Formula preseli u Evropu. Jos je rano za nagadjanje ko je fakat brz a ko nije.

This post was last modified: 03-12-2006 05:29 PM by esso_sa.

03-12-2006 05:26 PM
Vladimir
Posting Freak

Odlicna trka,odavno nisam  gledao  uzbudljiviju...a ni reklama  nije  bilo mnogo  LaughingLaughing

Steta  za Rubensa...

Rubens Barrichello: "Razočaravajući način za završetak moje prve utrke za momčad, no odmah smo uočili koliki potencijal imamo. Jenson i ja smo imali super borbu i siguran sam da smo uzbudli ljude. Odmah nakon toga znao sam da imamo problema s mjenjačem i nastavio sam se utrkivati s jednom brzinom manje. Nisam mogao pritiskati i nisam imao šanse završiti u bodovima, tako da to nije bio dobar način za voziti utrku. Znamo da imamo brzinu, jedino još moramo srediti naše probleme za idući tjedan i siguran sam da ćemo imati mnogo bolju utrku."

Attached File(s) Thumbnail(s)

The Power Of Dreams

This post was last modified: 03-12-2006 05:43 PM by Vladimir.

03-12-2006 05:39 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  ECCLESTONE ŽELI 20 UTRKA Rainman 6 287 02-05-2007 02:03 PM
Last Post: trebamiauto
  Prodaja videozapisa utrka F1 hrvo 5 340 06-24-2004 04:27 PM
Last Post: hrvo

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend