Button je napravio veliku gresku u prvoj sekundi trke kada je sa 3. na trenutak pao na 7. poziciju, inace bi pomrsio racune prvoj dvojici jer je Honda extra brza, a Kimi je pokazao kako je moguce postici nemoguce, sa zadnjeg na 3. mjesto je pravi podvig, samo nikome nije jasno kako nakon takvog uspjeha ne pokaze trun ljudskosti i osmjehne se makar na pola sekunde, pitam se kakav je to karakter?
Dobra utrka.
Ferrari se vratio,McLaren prijatno iznenađenje, premda jos prijetnije iznenađenje je Nico Rosberg...sigurno sampion za par godina....
Honda nije bila lose, premda se Button zeznuo na startu, Barichello i Toyota razocarali.
Sve u svemu zanimljivije nego prosle godine, jedva cekam sljedeci vikend.
Iskoristio bih priliku da cestitam i Edisu na visoko profesionalnom i ugodnom za uho prenosu prve ovogodisnje trke
Heheheh i naravno i dalje pocne da vristi od uzbudjenja kada Ferarri nesto ucini... Krene u box,izadje iz boxa udje u dvoboj sa nekim...
Sala mala
Sto se tice trke, malo sam se prepao za McLaren al se ipak ispostavilo da ima potencijala i da su konkurentni. Ipak, mislim da ce svi timovi da pokazu svoje prave zube kada se Formula preseli u Evropu. Jos je rano za nagadjanje ko je fakat brz a ko nije.
This post was last modified: 03-12-2006 05:29 PM by esso_sa.
Odlicna trka,odavno nisam gledao uzbudljiviju...a ni reklama nije bilo mnogo
Steta za Rubensa...
Rubens Barrichello: "Razočaravajući način za završetak moje prve utrke za momčad, no odmah smo uočili koliki potencijal imamo. Jenson i ja smo imali super borbu i siguran sam da smo uzbudli ljude. Odmah nakon toga znao sam da imamo problema s mjenjačem i nastavio sam se utrkivati s jednom brzinom manje. Nisam mogao pritiskati i nisam imao šanse završiti u bodovima, tako da to nije bio dobar način za voziti utrku. Znamo da imamo brzinu, jedino još moramo srediti naše probleme za idući tjedan i siguran sam da ćemo imati mnogo bolju utrku."
The Power Of Dreams
This post was last modified: 03-12-2006 05:43 PM by Vladimir.