|
Prvenstvo balkana?TJ. STA JE SA SUPER KUPOM?!
|
| Author |
Message |
sreten
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Prvenstvo balkana?TJ. STA JE SA SUPER KUPOM?!
I sta je na kraju svega utvrdjeno?Hoce se voziti ili ne? Ja mislim da ako hoce,onda bi se i zaluzani trebali definitivno uvrstiti! Imaju sve preduslove za to,a i zbog gos. Kuvelje koji je ipak doajen naseg automobilizma. Dajte neke konkretnije informacije o tome...
This post was last modified: 03-22-2004 09:48 AM by sreten.
|
|
| 03-21-2004 10:45 PM |
|
|
sreten
Junior Member

Status:
|
EEEEEEEEE
STA JE RECI;NESPAVATE VALJDA SVI?! DAJ NEKE MALO POBLIZE INFORMACIJE,UZ TO ZABORAVIH DA PITAM,KOJA AUTA TU SVE DOLAZE U OBZIR!? MISLIM KAKO SE TO KLASIFIKUJE,JER BMW 320st I PORSE SVAKAKO NISU ISTI! HAJDE DA VIDIMO STA CE NA SVE OVO DA KAZE GLAVNI I ODGOVORNI... POZDRAV
|
|
| 03-22-2004 09:46 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
imas na http://www.bihamk.ba u rubrici sport pravilnike SUPER KUP-a.
tamo je detaljno opisano ko kako sta.
i
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-22-2004 10:33 AM |
|
 |
GMiljkovic
Junior Member

Status:
|
Nezna se ovdje Sretene jos nista i pitanje hoce li se ikad saznati ovi "nasi" svi zive napamet i lupaju gluposti a niko o trkama pojma nema kao i ja sam, sve ti je ovdje odprilike i ceka se zadnji cas. klase se prave onako kako kome pase pa se dogovore na livadi pred trku, eto to ti je BiH sampionat
|
|
| 03-22-2004 07:23 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
Nezna se ovdje Sretene jos nista i pitanje hoce li se ikad saznati ovi "nasi" svi zive napamet i lupaju gluposti a niko o trkama pojma nema kao i ja sam, sve ti je ovdje odprilike i ceka se zadnji cas. klase se prave onako kako kome pase pa se dogovore na livadi pred trku, eto to ti je BiH sampionat
meni je tebe zao jer si nabavio odlican auto, a nisi kriv sto u H5 ide sve zivo od 1600 kubika do 3500
ima li sanse da se tvoja Alfa vozi u N2?
|
|
| 03-22-2004 07:51 PM |
|
 |
GMiljkovic
Junior Member

Status:
|
Neznam jos nista jedni kazu da moze jedni da nemoze vidjecemo na prvoj trci, vozicu negdje
|
|
| 03-22-2004 08:02 PM |
|
|
sreten
Junior Member

Status:
|
pozdrav
Ma meni je drago da si ti uzeo to auto i da vozis,da stices iskustvo,jer ipak si ti dokazao da si najbolji u off road,a sada samo lagano i na krugu da dokazes svoje kvalitete. Uostalom tu je i cika tane da ti pomogne u svemu,a naravo tu su svi ljudi koji su se okupljali oko njega,i drasko i bozo i svi ostali,koji ce te podrzati u tome. nije bitno ako ove godine i nebudes imao klasu koja odgovara tvom autu,ako nista bice je sledece godine,a ti ces steci ogromno iskustvo. samo mi jos reci u kakvom ti je stanju dao auto s.dekleva?jesi zadovoljan? puno pozdrava P.S. SAMO JOS MI RECI JEL SE TANE ODLUCIO,HOCE VOZITI SLEDECE GOD?
|
|
| 03-22-2004 09:06 PM |
|
 |
GMiljkovic
Junior Member

Status:
|
Auto je u super stanju ,kao nov
a za Tanu neznam jos nije nista odlucio
|
|
| 03-23-2004 08:15 AM |
|
 |
sreten
Junior Member

Status:
|
E hvala Edise za informaciju. Da mozda ne znas ko je potvrdio ucesce u super kupu,tj, koja auta su sve najavljena? Pozdrav
|
|
| 03-23-2004 01:03 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Ima negdje tema na jednom od podforuam pungas.com ko bi sve trebao voziti. Ne znam sada, ako stzigne ko od adinistratora bilo bi dobro da nadje taj topic gdje je najavljeno ko ce sve ucestvovati i sa kojim autima
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-23-2004 01:19 PM |
|
 |
|
|