|
Prvi centar u BiH za zastitu vozila od kradje
|
| Author |
Message |
iceman ze
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
ja cu ugravirati najvjerovatnije, kanim se vec dugo vremena, ali to cu uraditi dok smanje ovaj prijevod, kada budu tablice na meni ovo je jako korisna stvar, vani je jako popularno kako ja znam, cak neki vise vole skrivene oznake na vozilu tj. latentne, koji se pod UV svijetlom oslikavaju na vozilu i sl.
|
|
| 11-08-2005 01:31 PM |
|
|
-dene-
Member

Status:
|
ja cu ugravirati najvjerovatnije, kanim se vec dugo vremena, ali to cu uraditi dok smanje ovaj prijevod, kada budu tablice na meni  ovo je jako korisna stvar, vani je jako popularno kako ja znam, cak neki vise vole skrivene oznake na vozilu tj. latentne, koji se pod UV svijetlom oslikavaju na vozilu i sl.
E iceman ze,samo da ti kazem da ti mozemo ugravirati broj sasije na staklo.
|
|
| 11-09-2005 08:03 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
ja cu ugravirati najvjerovatnije, kanim se vec dugo vremena, ali to cu uraditi dok smanje ovaj prijevod, kada budu tablice na meni  ovo je jako korisna stvar, vani je jako popularno kako ja znam, cak neki vise vole skrivene oznake na vozilu tj. latentne, koji se pod UV svijetlom oslikavaju na vozilu i sl.
E iceman ze,samo da ti kazem da ti mozemo ugravirati broj sasije na staklo.
OK stari hvala na infu......posjeticu vas uskoro, na putu sam cim se vratim...
|
|
| 11-09-2005 08:42 PM |
|
|
iceman ze
Senior Member

Status:
|
Ah taj edit .......jel moguce ugravirati na prednjem vjetrobranskom staklu, s obzirom da su mi na ostalim staklima folije....
|
|
| 11-09-2005 08:45 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Naravano da moze.
|
|
| 11-10-2005 07:21 AM |
|
|
Nex km/h
Member

Status:
|
SATELITSKO PRACENJE je sustav za praćenje i lociranje vozila putem GPS sastoji se od GPS,GSM,ALARMA I USKORO CENTRA ZA LOCIRANJE.Uredaj omogucuje pracenje i lociranje vozila na osnovu podataka iz vozila:
-lokacija vozila
-stanje vrata vozila
-stanje alarma(ukoliko se alarm aktivira)
-mogucnosti ocitavanja podataka benzina,ulja,vode
-ocitvanja kilometraze vozila
Iz centra ce se moci djelovati na:
-sirenu
-blokadu motora
-vrata(otvorena/zatvorena)
Ako ste zaboravili da li ste zakljucali vrata to mozemo provjeriti putem uredaja,mozemo utvrditi tacno brzinu vozila i jos dosta toga.
Ovo je domaci proizvod i jos uvjek je u fazi testirnja vec je isproban na golfu 4 i dobro funkcionise.
Kad mi prahne, ja ga stisnem! :)
|
|
| 11-14-2005 09:18 AM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Izvinjavam se na pogresci 'NEX KM/H' je pitao da mu objasnim SATELISTKO PRACENJE VOZILA.I to sam greskom uradio u njegovo ime.
|
|
| 11-14-2005 09:01 PM |
|
|
-dene-
Member

Status:
|
U slucaju da prilikom provale nekome razbiju jedno staklo, je li moguce ugravirati isti onaj broj sa ostalih stakala na to novo staklo? 
Moze bez problema.
|
|
| 11-14-2005 09:19 PM |
|
 |
Nex km/h
Member

Status:
|
Izvinjavam se na pogresci 'NEX KM/H' je pitao da mu objasnim SATELISTKO PRACENJE VOZILA.I to sam greskom uradio u njegovo ime. 
Ok, kad odradite stvar, javi mi obavezno, jer onda se isplati uvesti tati neku makinu pa ako je maznu, fino sa specijalcima im dođe i pohapsi. Hehe. Nekad ima prednost biti i guzonjin sin.
Kad mi prahne, ja ga stisnem! :)
|
|
| 11-18-2005 05:06 PM |
|
|
-dene-
Member

Status:
|
Ok, kad odradite stvar, javi mi obavezno, jer onda se isplati uvesti tati neku makinu pa ako je maznu, fino sa specijalcima im dođe i pohapsi. Hehe. Nekad ima prednost biti i guzonjin sin. 
hehehhe upravu si mislim da je ovo najbolja zastita,uglavnom trudimo se oko toga nadamo da ce biti uskoro ako bog da.
|
|
| 11-18-2005 08:26 PM |
|
 |
|
|