|
Pungas istjerivaci
|
| Author |
Message |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Pungas istjerivaci
Evo jednog prijedloga redakciji Pungas.com, a intresuje me sta i ostali misle o ovoj ideji. Dakle da otvorimo topic ili rubriku gdje bi clanovi Pungas. com imali priliku pomagati i prijavljivati prekrsaje kojima smo svjedoci. Npr. jucer sam bio svjedok kad je neka cura zakacila svojim Hyunai vozilom i parkiranog golfa po retrovizoru, i naravno nastavila bez zaustavljanja. Netrebam ni spominjati da policije nije bilo, ali zato da je ta rubrika zazivila ja sam ovdje mogao ostaviti broj registarskih tablica jer ko zna mozda ce upravo sutra neko zakaciti nase vozilo, a lakse je tridesetorici naci osumnjeceno auto nego jednom. Neki dan se neki terenac zaustavio na Bascarsiji iz njega su izletili neki tipovi i oteli curi mobitel i nestali. Naravno niko nije vidio koji terenac a o tablicama da ne govorim. Mislim da bi tako jako olaksali lociranje vozila, pa i onih ukradenih i prijaviti policiji ili naravno ostaviti to za sebe i uzeti pravdu u svoje ruke. Ako se taksisti mogu uvezati zasto ne bi i mi.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 05-19-2004 08:54 AM |
|
|
Cile
Member
![*]() ![*]()
Group:
Status:
|
|
| 05-19-2004 10:09 AM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
ima jedan mali problem
nasa bagra bi sve to iskoristila da uvaljuje druge
sto kaze jedan moj prijatelj, u Bosni prvo zamisli najgori moguci scenario
|
|
| 05-19-2004 11:18 AM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Nemozes ti nikad zamisliti koliko on moze ispasti najgori
Ma sumnjam, vrijedilo bi pokusati...
|
|
| 05-19-2004 11:26 AM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Ja vec odavno trazim ovaku priliku jer imam merak na jednog frajera ali onago samo da popricam sa njim bez fizikale jer nismo djeca. A frajer vozi renault senic onaj starija generacija od ove najnovije reg. oznake na vozilu su 930-J-031 prvo sto mi frajer umalo ne odnese noge pa jos izadje iz auta i htjeo bi se tuci ali bilo bi tu svasta ali mi je mati bila krenula kuci i autobus bi tuda prosao kroz koji minut (mati mi je dosla u posjetu jer ja nisam iz Sa vec iz Cazina) pa sad da ona sve to vidi nema smisla ali jedva sam se suzdrzao. E sada ja bi volio stvarno samo da vidim tog DASU na samo da mu kazem dvije rijeci ali ne fizikala nista nego samo dvije rijeci. Evo ovdje sam 5 godina za jedno 4 mjeseca nikad se nisam pogurao sa nekim ali ovaj DASA je bio haman prvi kandidat. Pa ako ima neko informaciju nek javi
|
|
| 05-20-2004 06:38 AM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Ovom prilikom želim da prijavim komšiju (doduše anonimnog) koji svaki vikend zove muriju u moj stan zbog preglasne muzike (koja uopšte nije preglasna nego je malo preglasna). Nisam mu ja kriv što ne može spavati pa traži krivca.
|
|
| 05-20-2004 07:28 AM |
|
 |
zoka
Glavni i neodgovorni PG programer

Group: Administrators
Status:
|
pa znas na forumu svako odgovara za ono sto pise, mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost za postove nasih posjetilaca i sve sto clanovi redakcije pisu na forumu pisu u svoje licno ime a ne u ime redakcije pungas.com osim ako se to drugacije ne naglasi.
E sad sto se tice konkretnog slucaja, mogao si pozvati policiju i dati izjavu sta si vidio pa nek oni to ispitaju. E sad ljudi znaju da presute i mnogo vece zlocine a i policija zna da se desi da procure podaci... e sad ovo je pravo zeznuto... pa covjek ostane bez teksta kad ga pitaju sta uraditi.
Do sad je na pungas.com forumu bilo tekstova koji su prikazivali neke nepravilnosti kako u radu policije tako i razne "prituzbe gradjana" koje smo u originalu prenosili kako smo dobili.
I sad mozete se obratiti na redakcija@pungas.com ako imate neku vijest/pricu/senzaciju/problem/zahtjev pa mi cemo razmotriti i reagovati.
|
|
| 05-20-2004 08:37 AM |
|
|
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
da mu kazem dvije rijeci ali ne fizikala nista nego samo dvije rijeci
j..... m......
|
|
| 05-20-2004 10:44 AM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Ja vec odavno trazim ovaku priliku jer imam merak na jednog frajera ali onago samo da popricam sa njim bez fizikale jer nismo djeca. A frajer vozi renault senic onaj starija generacija od ove najnovije reg. oznake na vozilu su 930-J-031 prvo sto mi frajer umalo ne odnese noge pa jos izadje iz auta i htjeo bi se tuci ali bilo bi tu svasta ali mi je mati bila krenula kuci i autobus bi tuda prosao kroz koji minut (mati mi je dosla u posjetu jer ja nisam iz Sa vec iz Cazina) pa sad da ona sve to vidi nema smisla ali jedva sam se suzdrzao. E sada ja bi volio stvarno samo da vidim tog DASU na samo da mu kazem dvije rijeci ali ne fizikala nista nego samo dvije rijeci. Evo ovdje sam 5 godina za jedno 4 mjeseca nikad se nisam pogurao sa nekim ali ovaj DASA je bio haman prvi kandidat. Pa ako ima neko informaciju nek javi
Znam jednog, metalik svijetlo zeleni, provjerit cu registracije
|
|
| 05-20-2004 01:01 PM |
|
|
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
E pogledaj bolan. A rijeci ne bi bile j..... m.... vec to bi bile rijeci uvodnice u diskusiju sa mojom bormasinom jer sam rekao da nista fizikala jer je to ono prljavo a onako sav prljavi posao radi bormasina i to hilti T82
|
|
| 05-20-2004 05:21 PM |
|
 |
|
|