Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE:  PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''

Lage- alijas240Z Wrote:
Super
Predlazem Edisu da se otvore i neke podkategorije, koji ugrozavaju saobracaj i vise od policije
- vozila SFOR-a i EU policije
- diplomatska vozila
- i slag na kraju, oni koji se hvale da su najbolji vozaci, a najvise krse saobracajne propise -TAXISTI

da daaaaa Smile mogu i ove kategorije Smile napravicemo i ovo sto da ne.. posebno su zanimljive diplomate i EUPM Smile

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
06-30-2006 07:04 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
RE: PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''

jel to EUPM znaci "e u *icku materinu" Smile

Understeer is a crime - Colin McCrae
06-30-2006 07:32 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

hahahaha to je europska policija Smile koja ''kao'' nadgleda nase policajce

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
06-30-2006 07:45 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away

a SIPA Reno Megane sedani i crni audiji a8 4.2 quattro,
mogu li i oni?

This post was last modified: 06-30-2006 08:37 PM by Kenno.

06-30-2006 08:36 PM
Edis Jasarevic

pa sad..objavicemo slike, ali kome prijaviti vozila predsjednistva ili vlade? U svakom slucaju objavit cemo..

Zamolio bih da vise ne saljete slike one dvojice policajaca sto spavaju u autu... to je staro..treba nam vas originalni materijal

06-30-2006 08:50 PM
cybernck
Super Moderator

Skyline Wrote:
jel to EUPM znaci "e u *icku materinu"   Smile

LOL, to i ja pomislim svaki put kad vidim taj naziv!

[205]
06-30-2006 10:42 PM
Morpheus
Posting Freak

E sada ovako ponukan sa tataratirinm odgovorom vidio sam da ovo bi moglo imati nesnosne posljedice za bas onoga ko bude dobio ovu majicu jer ce ako bude samo jedna taj koji je bude nosio biti veoma ugrozen.

Znaci jedine su opcije kada dobijes majicu da je spalis da ne bi bio u zelji da je obuces, jer kakav je kod nas sistem ne bi se zacudio da te ti ono nosim maju i lagano ides kada ono marica pored tebe se zaustavi uvuku te unutra odvale bubrege i samo te bace negdje dalje.

Znaci Edise ili napravi seriju majica ili neka nagrada bude nazvana ovako "Neki prigodan poklon" tako ce pojedinac ostati ziv Very Happy.

Ne krivim sto bi to policija uradila ali skontajte i to su ljudi (iako nama mrski zbog nacina kako postupaju sa nama vozacima) pa kredit, pa familija a ono mu zbog nekoga na PG skinulo 50% plate jebote ima da ti izvadi bubreg natuce ga se penderkom i onda lagano vrati unutra.

07-01-2006 04:02 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

...ja bih za tu majicu platio da je imam i uopste ih se nebojim.
Ali jednu stvar da rascistimo. Ja ovu akciju nevidim kao akt koji je uperen protiv policije, vec naprotiv, to bi trebala biti akcija povecanja njihovog standarda, budnosti, provodjenja zakona i profesionalnosti. Ja prvi bih volio da imamo najzajebaniju policiju na svijetu, sa drakonskim kaznama, sa dobrim autima, ali kad stanes pred njega da se usres od strahopostovanja od njegove profesionalnosti, gospodstva i autoriteta. Ja bih volio da umjesto masnih, debelih i krajnje nekulturnih krkana imamo gospodu i profesionalce pod plavom uniformom i sapkom. Upravo ovo bi bio prvi korak ka tome. Dakle, slikajmo neprofesionalce da bi postali profesionalci.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
07-01-2006 05:45 AM
Skyline
Super Moderator

Lage- alijas240Z Wrote:
...ja bih za tu majicu platio da je imam i uopste ih se nebojim.
Ali jednu stvar da rascistimo. Ja ovu akciju nevidim kao akt koji je uperen protiv policije, vec naprotiv, to bi trebala biti akcija povecanja njihovog standarda, budnosti, provodjenja zakona i profesionalnosti. Ja prvi bih volio da imamo najzajebaniju policiju na svijetu, sa drakonskim kaznama, sa dobrim autima, ali kad stanes pred njega da se usres od strahopostovanja od njegove profesionalnosti, gospodstva i autoriteta. Ja bih volio da umjesto masnih, debelih i krajnje nekulturnih krkana imamo gospodu i profesionalce pod plavom uniformom i sapkom. Upravo ovo bi bio prvi korak ka tome. Dakle, slikajmo neprofesionalce da bi postali profesionalci.

bas tako
zalimo profi policiju

mada ima i toga da smo zeljni da ih zajebemo, ako je tomoguce

Understeer is a crime - Colin McCrae
07-01-2006 08:29 AM
Edis Jasarevic

Morpheus Wrote:
E sada ovako ponukan sa tataratirinm odgovorom vidio sam da ovo bi moglo imati nesnosne posljedice za bas onoga ko bude dobio ovu majicu jer ce ako bude samo jedna taj koji je bude nosio biti veoma ugrozen.

Znaci jedine su opcije kada dobijes majicu da je spalis da ne bi bio u zelji da je obuces, jer kakav je kod nas sistem ne bi se zacudio da te ti ono nosim maju i lagano ides kada ono marica pored tebe se zaustavi uvuku te unutra odvale bubrege i samo te bace negdje dalje.

Znaci Edise ili napravi seriju majica ili neka nagrada bude nazvana ovako "Neki prigodan poklon" tako ce pojedinac ostati ziv Very Happy.

Ne krivim sto bi to policija uradila ali skontajte i to su ljudi (iako nama mrski zbog nacina kako postupaju sa nama vozacima) pa kredit, pa familija a ono mu zbog nekoga na PG skinulo 50% plate jebote ima da ti izvadi bubreg natuce ga se penderkom i onda lagano vrati unutra.

nek postuje zakon ako ga misli provoditi i onda senema cega bojati.
Ja se ne bojim, a imao sam prilike da me proganjaju zbog nekih clanova.

Sta sad, trebamo da se svi prepustimo letargiji, i pustimo da se sve desava mimo nas? Jok ja?
Hocu profesionalnu policiju koj ace me kazniti ako sam kriv, koja me nece maltretirati zbog gluposti i koja ce prije svih postovati zakon.

Zapravo potpisujem sve ono sto je napisao Lage Smile i u potpunosti se slazem sa njegovim postom.

07-01-2006 08:41 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Fotografije koje ucestvuju u nagradnoj igri Kaznite policajce Edis Jasarevic 137 15,950 11-15-2007 10:32 AM
Last Post: Demis
  Igra kukavice.. ko je jaci? Edis Jasarevic 7 466 10-11-2004 11:32 PM
Last Post: dr

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: