Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline

Dosta vam je da vas policija kažnjava zbog toga što ste prekoračili brzinu 3 km/h više od dozvoljenog, što ''niste prilagodili brzinu uslovima na cesti'' itd., a istovremeno isti ti policajci na naše oči krše sve moguće zakone i propise. Da li ste kada vidjeli policajca koji koristi sigurnosni pojas. Koliko puta ste vidjeli prolazak korz crveno, nekorištenje žmigavaca, i parkiranje po zelenim površinama, a da su to načinili policajci. Koliko puta ste bili primorani dati mito policiji iz banalnih razloga, jer je vrijeme ručka?
PunGas vam pruža priliku-kaznite policajce koji krše zakon i do sada prolaze nekažnjeno!
Pošaljite vašu fotografiju policajaca koji krše zakon na redakcija@pungas.com, i osvojite nagradu PunGas.com majicu sa natpisom ''Samo vas gledamo'' i ''Foto policija PunGas.com''.
Inkriminirane fotografije nakon odabira najboljih, bit će poslane unutarnjoj kontroli MUP-a kao i medijima u BiH.
Zbog toga vas molimo da prilikom slanja fotografija navedete vrijeme, datum i lokaciju kada ste fotografisali policajce kako čine prekršaje.
U izbor mogu ući i video snimci.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
06-29-2006 10:03 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
RE: PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''

vrh je ideja

kazi mi, da li dolaze u obzir i drugovi milicajci van BiH, i da li biste slali fotke na adresu MUP-a u Srbiji, recimo ?

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
06-29-2006 10:07 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

u obzir dolaze sve drzave, nije bitno koja je drzava

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
06-29-2006 10:08 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vector
Administrator

Edise, evo ruke za ideju Laughing

Automotodrom...
06-29-2006 10:15 AM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
RE:  PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''

Edis Jasarevic Wrote:
u obzir dolaze sve drzave, nije bitno koja je drzava

pandur je pandur Smile

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
06-29-2006 10:25 AM
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered

Joj kako ovo nije bilo ranije da ja jednog postavim i da mu zasigruno odzmu licencu za posao.

Znate onaj most kod Vijecnice gore onaj zadnji pjesacki e ja tuda kada idem gore na Derivu bicom vazdan predjem i sada jaran mi sa djevojkom malo ksnio i ja stao sa svojom djevjkom tu da ga pricekam i mi se parkirali fino sisli sa bica i ono pricamo kada ono nesto svusss covjece pored mene.
Ja se bio pravo zanio i nisam ni gledao kada policajac u bjeloj Meci 190 on je u uniformi ali auto je civilno i covjece jos onda poce nam svirati kao sto mu smetamo na pjesackoj zoni. Malo mi je potkacio suskavac retrovizorom ali nisam izvadio odmah mobitel da slikam auto i njega jer je covjek za oduzimanje i dozvole i licence policajca koji treba da nama daje primjer a on je dao ubij ljude koji idu striktno pjesacom zonom.

06-29-2006 11:07 AM
dr
Posting Freak

Status: Away

Kako je kod nas (i u susjedstvu) "zabranito slikavat' ": mostove, brane, vojne objekte itd (za NATO ne vazi; ionako ih sve poslikao) a kako i MUP-adzije sebe smatraju za "nekakav objekat", moze ti se desiti da budes uhicen il' isprepucan kad usmjeris objektiv prema drotu, pod optuzbom da: ne znam ti ga sta? Jah. Tako ti je to u ovim isprepadanim sredinama. Odmah si spijun il' nesto tako. Haj', eto bar prilike da dodjes u novine.

06-29-2006 03:45 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

RE:  PunGas nagradna igra: ''Kaznite policajce''

dr Wrote:
Kako je kod nas (i u susjedstvu) "zabranito slikavat' ": mostove, brane, vojne objekte itd (za NATO ne vazi; ionako ih sve poslikao) a kako i MUP-adzije sebe smatraju za "nekakav objekat", moze ti se desiti da budes uhicen il' isprepucan kad usmjeris objektiv prema drotu, pod optuzbom da: ne znam ti ga sta? Jah. Tako ti je to u ovim isprepadanim sredinama. Odmah si spijun il' nesto tako. Haj', eto bar prilike da dodjes u novine.

zato drug tataratira stavi telephoto produzetak na fotoaparat pa skine drota sa kilometar distance hehehehehhe

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
06-29-2006 04:05 PM
Vector
Administrator

Pika li se kad kopa nos Confused

Automotodrom...
06-29-2006 04:05 PM
zozon
Member

Kako dobra idea,svaka cast....
potrudicu se da slikam te bikove kako prave nedjela....

06-29-2006 04:32 PM
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Fotografije koje ucestvuju u nagradnoj igri Kaznite policajce Edis Jasarevic 137 15,639 11-15-2007 10:32 AM
Last Post: Demis
  Igra kukavice.. ko je jaci? Edis Jasarevic 7 462 10-11-2004 11:32 PM
Last Post: dr

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: