|
PunGas oglasi
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
PunGas oglasi
vidim da se dosta stavlja oglasa na forum,
ima li interesa da napravimo zaseban servis za oglase? Ali onako bas jak servis, i jedinstven na nasim prostorima?
glasajte
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-05-2008 08:41 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: PunGas oglasi
Meni bi dobro dosli svakako ja sam za
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 09-05-2008 08:48 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
I ja sam za...Edise dali bi to bio web samo za auto oglase tipa autopijace ili tipa marketa?
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-06-2008 11:41 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
ne prodajem nista, a slabo sta mogu i da kupim, jer ce oglasi verovatno biti iz BiH, ali smatram to dobrim servisom na forumima, tako da od mene +
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 09-06-2008 12:34 PM |
|
 |
jasnaF1
Member

Status:
|
i od mene +
malo bogatasa posjeduje svoju imovinu-imovina njih posjeduje!
|
|
| 09-06-2008 01:40 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
ja mislim da bi ti to edise mogao dovesti u pravo dobru stvar... auto oglasi samo da bude jos jedan portal... jer ono autopijaca je smjesno... sretno zelim ti sve najbolje
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 09-06-2008 03:41 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
ne prodajem nista, a slabo sta mogu i da kupim, jer ce oglasi verovatno biti iz BiH, ali smatram to dobrim servisom na forumima, tako da od mene +
PunGas.com je regionalni portal, pa iako je moguce da ce veci dio oglasa biti iz BiH, cilj nece biti da to budu samo oglasi iz BiH.
Naprotiv, oglasi bi trebali biti višejezični, engleski, njemacki, francuski, bih/serb/cro i makedonski..
Oglasi dakle nisu limitirani geografski.
Neko je pitao koji tip oglasa..
Odgovor: automobili, rezervni dijelovi i gume, trkaci automobili, tuning oprema.
Ali cemo malo na drugaciji nacin napraviti nego je to uobicajeno, i sto je najvaznije- svi oglasi pa cak i zasebne prodavnice koje ce se moci otvoriti bit ce potpuno besplatne. Cijeli servis ce biti potpuno besplatan i bez ikakvih obaveza sem kratke registracije korisnika.
Trenutno pregovaram sa kompanijom od koje cu kupiti software za sve ovo
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-06-2008 03:43 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Bez puno obrazlaganja ja sam za. Krajnje je vrijeme da neko napravi nešto ozbiljno i kako treba po tom pitanju... Sretno Edise...
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 09-06-2008 05:07 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
ok, idemo sa tim projektom, trebao bi biti online do kraja mjeseca.
|
|
| 09-06-2008 06:48 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
PunGas.com je regionalni portal, pa iako je moguce da ce veci dio oglasa biti iz BiH, cilj nece biti da to budu samo oglasi iz BiH.
Naprotiv, oglasi bi trebali biti višejezični, engleski, njemacki, francuski, bih/serb/cro i makedonski..
Oglasi dakle nisu limitirani geografski.
ma ok, daleko bilo, nisam ni ocekivao neku diskriminaciju, selekciju ili nesto drugo ( kao sto je i na ostatku foruma ), nego samo realno govorim na osnovu trenutnog stanja
najveci broj clanova je sa prostora federacije, tako da je za ocekivati da najveci broj i oglasa bude sa tog podrucja, ali necu vise u off
jos jednom podrska za servis
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 09-06-2008 07:10 PM |
|
 |
|
|