Post Reply  Post Thread 
Pages (12): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
PunGas
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
RE: PunGas

Akobogda cim se dogovorimo za naljepnice bice obavjestenje i nadam se da ce mo jos puno toga lijepog i korisnog i dalje da organizujemo i dozivimo uz druzenje i naravno PUN GAS koji je odvjek bio orginalan a tako planira i ostat

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-09-2007 09:31 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Iskreno procitao sam post bez daha...Svaka ti je ko Njegoseva sto bih ja rekao...U svemu se slazem sto si napisao. Imam raje i bez foruma, ali forumu sam zahvalan do kraja zivota sto sam upozna nekoliko extra momaka, a narocito Ajdina koji je upravo ona riznica znanja o automobilizmi i jos mnogo cemu...Sretno na odmoru...Winner_first_h4hU4jchina

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-09-2007 09:50 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

post je na mjestu. uz 3 klasova cupavca sve sam svarila, mislim da cu sad lagano umrijeti od prezderavanja, ali vrijedilo je.
hocu i ja naljepnicu.
nemam ljubimca, ali naljepit cu na role, pa po vilsu gore dolje jipi Wink

D :srculence: Fiat 500 //
http://dee.pticica.com/
08-09-2007 10:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Ja hocu tri...Na sluzbeno, na privatno i na biciklo u znak raspoznavanja sa Ferarifigirl...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-09-2007 10:05 PM
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

pajero1987 Wrote:
i na biciklo

dobro si. trebat ce i meni za biciklo. sad kad kupim i naucim vozit mislim.
a ne trebaju nikakva dodatna sredstva prepoznavanja, ja sam poprilicno u skladu sa svojim nickom. kad me se sretne... pogotovo sad ljeti.

D :srculence: Fiat 500 //
http://dee.pticica.com/
08-09-2007 10:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

U vilsu na rolama...hmmm...ok...

08-09-2007 10:29 PM
Fele
Posting Freak

FeRRaRiiii_GiR|_ Wrote:
post je na mjestu. uz 3 klasova cupavca sve sam svarila, mislim da cu sad lagano umrijeti od prezderavanja, ali vrijedilo je.
hocu i ja naljepnicu.
nemam ljubimca, ali naljepit cu na role, pa po vilsu gore dolje jipi Wink

I jel ostao jedan cupavac ili si ga pojela prije ova 3? Nesto se i meni sad jedu Mr. Green

AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
08-10-2007 07:56 AM
ajdin_ze
8.2 V12 60v

Nije mi jasna jedna stvar.Na forumu je po pravilima svaka rasprava o fudbalu i sportovima vezanim za loptu zabranjena.Koliko vidim skoro svaka tema skrece na to.Ima ovdje raje koju to neinteresuje niti zeli da cita par stranica o tome.
U ovom prednjaci PITAROZDER koji cak nepreza ni od vrijedjanja pa i preko PP kao sto je to uradio sa Dr.Covjek je upravu sto napusta forum.Ja kakav sam i ja bi.Bolje to nego ulaziti u navijacke rasprave i uvrede.Nebih da me neko pogresno shvati pa ni ti PITAROZDERU.Nisam ni ja clan ovog foruma od pocetka.Uclanio sam se na forum radi raje,radi druzenja i naravno ako mogu nekome pomoci sa nekim problemom vezanim za auto da pomognem jer mi je to posao.
Nisam se uclanio da bi citao o raspravama o fudbalu i vrijedjanja kojih je sve vise.Na takve teme obicno i nekomentarisem a zna se i zasto.
Nisam se uclanio ni da bi citao tvoje postove podjebavanja kada neko stavi na forum nesto sto je uradio na svom autu.Neide to nikako.Nismo svi mehanicari i nemamo svi novca da vozamo pile.Lako je tebi dignuti na kredu 3 auta i ovdje se nama hvalit kako imas 5500 ccm pod haubom.Djaba to sve kad nemas ono osnovno.Strpljenja i ljudskosti za svakog ko ima problem.I meni nekad dopizdi ali opet nadjem strpljenja za svakog ko mi se javi.
Edise shvatam i tebe i razumijem da nemas vremena da pratis sve ali nesto moras poduzeti po pitanju ovih stvari.Ja dosta raje znam sa foruma i sve su to extra momci.Mislim da nije red da se kako neko navede ranije komuna rasipa zbog pojedinaca.Uvijek je bilo da nesmije biti svadje izmedju admina ili moderatora sajta.To se sad dogodilo i smatram da nije dovoljno napisati jedan post o tome i dopustiti da jedan od cjenjenijih ljudi ode sa ovog foruma radi jednog zaludjenika fudbalom.Isto tako nije uredu da neko od admina ili moderatora komentarise temu koja je zakljucana samo iz jednog razloga.A to je da se nebi nastavio konflikt i daljnja rasprava o stvarima koje se neticu naseg foruma.
Jos jednom navodim.Nebi da me iko pogresno shvati niti mi je cilj da ikog uvrijedim.Samo mi je cilj da iznesem cinjenice i stvarno stanje trenutne situacije kako je ja vidim.Imao bih jos svasta dodati na ovo ali i ovako sam oduzio.
Ako bilo ko od vas forumasa smatra da nisam upravu slobodno neka iznese svoje misljenje na moj post.
U potpisu stoji moje ime,prezime i grad stanovanja i JA stojim iza svega sto sam napisao.Zamolio bih svakog ko bude dalje komentarisao da se predstavi punim imenom i prezimenom kako nebi ispalo da se krije iza nekog nicka.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
08-10-2007 08:44 AM
pajero1987
Posting Freak

E ovome mogu samo dodati:U4jchinaU4jchinaU4jchinaZbog takvih momaka ja sam ovdje...Mnogo sam rekao u proslim postovima i temama (od kojih su neke i zakljucane) tako da je suvisno da se ponavljam...

08-10-2007 08:51 AM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Ajdine brate svaka cast ja se slazem u potpunosti i vrijeme je da se neke stvari rijese , a nadam se da ce sve biti ok.

A sto se tice navijanja lopte i ti nekih navijackih prepucavanja molimo sve clanove neka to ostave za sebe a ne da se prepiru po forumu i prave sranja pa brate dragi svi smo od krvi i mesa i nije bitno odakle smo i koje nacije i za koji klub navijamo bitno bit pravi covjek a ovdje je izgleda sve manje takvih

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-10-2007 09:10 AM
Pages (12): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  koliko koristite PUNGAS ?? dejanGTI 26 600 02-15-2008 07:47 PM
Last Post: Civic 16V
  4. Rodjendan www.pungas.com ajdin_ze 20 554 09-28-2007 03:54 PM
Last Post: pajero1987
  3. Rodjendan www.pungas.com Hybrid 27 1,690 09-23-2007 12:44 PM
Last Post: pajero1987
  PunGas Party! Edis Jasarevic 24 959 04-03-2007 06:52 AM
Last Post: tasmanian