Post Reply  Post Thread 
Pages (12): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
PunGas
Author Message
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: PunGas

U4jchinaU4jchinaU4jchina   i od mene

zahvalan sam pungas-u zato sto na ovim ratom sjebanim prostorima najzad mogu biti ono sto u stvari jesam, a ne da sam po difoltu etiketiran verskom ili nacinalnom pripadnoscu

zao mi je sto je bilo dovoljno glupog naroda koji su pametni politicari iskoristili sto je na kraju rezultovalo time da mi u Sarajevu kljucem dohvate zadnje desno krilo

shvatam da takvog naroda ima jos uvek, ima ga i kod mene gde nije bilo rata, ali mi nije zao zato sto sam tu bio da bih se sreo sa momcima kojima nije bitno sto sam ja srbin ili pravoslavac, super mi je bilo i doci cu ponovo

iz tih razloga ne mogu prezaliti sto se genijalna ekipa iz prvog dela postojanja pungasa nije odrzala ili jos bolje umnozila, vec se lagano osipala

mislim, i sad je dobra ekipa, ali nas je jako malo i ako se nastavi ovako Edis ce jednog dana uraditi shut down i puf, nema nas vise

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
08-10-2007 09:42 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Group: Registered

Quote:
Isto tako nije uredu da neko od admina ili moderatora komentarise temu koja je zakljucana samo iz jednog razloga.A to je da se nebi nastavio konflikt i daljnja rasprava o stvarima koje se neticu naseg foruma.

potpisujem.

Quote:
U ovom prednjaci PITAROZDER koji cak nepreza ni od vrijedjanja pa i preko PP kao sto je to uradio sa Dr.Covjek je upravu sto napusta forum.

i Lage

D :srculence: Fiat 500 //
http://dee.pticica.com/
08-10-2007 10:14 AM
Fele
Posting Freak

Al meni nikako u glavu neide jedna stvar. Svaki put kad je neka rasprava i svadja ode jedan clan zbog drugog, pomalo me to vrijedja jer zbog tog jednog na kojeg je ljut okrece ledja ostalim clanovima foruma. Dakle taj jedan ispada vrijedniji nego ostatak foruma. Tako su svi i napustili forum, sto je po meni glupost, evo uzmimo dok ste jos svi u skolu isli i bilo vas je recimo 30 u razredu i morala je biti jedna ili dvije osobe sa kojim niste se slagali i pricali al niste napustali skolu zbog njega, a da ne spominjem sad 5000 clanova dnevno da je tu i da se svi slazu, ma nema sanse.

Dobro razmislite svi prije nego kazete odlazim i napustam vas, boli to procitat i vrijedja ostale.

AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
08-10-2007 10:38 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Fele Wrote:
Al meni nikako u glavu neide jedna stvar. Svaki put kad je neka rasprava i svadja ode jedan clan zbog drugog, pomalo me to vrijedja jer zbog tog jednog na kojeg je ljut okrece ledja ostalim clanovima foruma. Dakle taj jedan ispada vrijedniji nego ostatak foruma. Tako su svi i napustili forum, sto je po meni glupost, evo uzmimo dok ste jos svi u skolu isli i bilo vas je recimo 30 u razredu i morala je biti jedna ili dvije osobe sa kojim niste se slagali i pricali al niste napustali skolu zbog njega, a da ne spominjem sad 5000 clanova dnevno da je tu i da se svi slazu, ma nema sanse.

Dobro razmislite svi prije nego kazete odlazim i napustam vas, boli to procitat i vrijedja ostale.

hmmm, interesantna kosntatacija

da znas da si vrlo precizno definisao razlo cudnog osecanja koji se javlja svaki put kada je neko odlazio

Nissan 200SX S14 SR20DET
08-10-2007 10:57 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Fele Wrote:

o tome sam i govorio,(izmedju ostalog sto sam pisao) i odlicno si shvatio sta sam napisao.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
08-10-2007 11:10 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Mislim situacija je stvarno da budem iskren zalosna ali brate dragi treba da uvedemo neki kucni red i malo da se stvarno vodi racuna o ponasanju , mislim da je svim clanovima koji iskreno postuju i vole ovaj forum tesko kad neko ode
nedaj te mi lagat , evo ja prvi osjecam se kao popisan, zato dajte da malo dovedemo stvari u red

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
08-10-2007 11:24 AM
Skyline
Super Moderator

Rainman Wrote:
Mislim situacija je stvarno da budem iskren zalosna ali brate dragi treba da uvedemo neki kucni red i malo da se stvarno vodi racuna o ponasanju , mislim da je svim clanovima koji iskreno postuju i vole ovaj forum tesko kad neko ode  
nedaj te mi lagat , evo ja prvi osjecam se kao popisan, zato dajte da malo dovedemo stvari u red

Winner_first_h4h

Nissan 200SX S14 SR20DET
08-10-2007 11:40 AM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Skyline Wrote:

Rainman Wrote:

Winner_first_h4h

Tako i jest,slazem se momci,treba sastavit prvilnik i nek ga svako procita i kome odgovara, super, kome ne, crta...
Bezveze je da neki debili koji su se uclanili iz za*ebancije ovdje, tjeraju vrijedne ljude koji su ovdje sa najboljim namjerama.
Ovo je dobar forum i potrudimo se da takav i ostane!!

Živili!!!

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
08-10-2007 11:56 AM
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Fele Wrote:

forum je kolektiv ciji si clan svojevoljno, onoliko koliko zelis da budes. posljedice velike forumske slobode su koliko pozitivne toliko i negativne. u sustini se forum ne treba shvatati ni previse ozbiljno, ali ne smije se ni iskoristavati u pretjeranoj mjeri sloboda koju pruza.
svaki forumas bi trebao biti svjestan da svaki kolektiv treba imati neka pravila ponasanja i pridrzavati ih se, te da registracijom, ucestvovanjem postajes dio jedne cjeline koju cine i drugi ljudi. naravno, sve je to u praksi drugacije, jer su sankcije za nepostivanje nerealne, kao sto je i sam forum. tako da se sve to svodi na samu kulturu i odgoj svakog od nas ponaosob.
slazem se s boldiranim, ako clanovi odlaze bez nekih realnih ili iz pogresnih razloga, ali treba imati i drugu perspektivu na umu, a to je da niko ne treba trpiti ispade i neforumasko ponasanje od par pojedinaca koji se i te kako mogu i trebaju dovesti u red, zbog radi kolektiva koji, da budem iskrena sam ocito nije pokazao neku volju da promjeni ono sto nije funkcionisalo.
iz price s dr mislim da je itekako imao razloga da postupi kako je postupio. osim toga ko zna koliko bi se trpilo i ignorisalo za dobrobit kolektiva i navijacko prepucavanje i uvrede, da neko nije prvi odlucio da vise ne zeli to tolerisat.

D :srculence: Fiat 500 //
http://dee.pticica.com/
08-10-2007 12:08 PM
dejanGTI
GTI Killer

ajdin_ze Wrote:
U potpisu stoji moje ime,prezime i grad stanovanja i JA stojim iza svega sto sam napisao.Zamolio bih svakog ko bude dalje komentarisao da se predstavi punim imenom i prezimenom kako nebi ispalo da se krije iza nekog nicka.

bravo legendo

Dejan Kuzmanović, Beograd

V-Motor&Reihenmotor
08-10-2007 12:09 PM
Pages (12): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  koliko koristite PUNGAS ?? dejanGTI 26 599 02-15-2008 07:47 PM
Last Post: Civic 16V
  4. Rodjendan www.pungas.com ajdin_ze 20 554 09-28-2007 03:54 PM