Post Reply  Post Thread 
Pages (12): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
PunGas
Author Message
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: PunGas

dejanGTI Wrote:

ajdin_ze Wrote:
U potpisu stoji moje ime,prezime i grad stanovanja i JA stojim iza svega sto sam napisao.Zamolio bih svakog ko bude dalje komentarisao da se predstavi punim imenom i prezimenom kako nebi ispalo da se krije iza nekog nicka.

bravo legendo

Slazem se i ev odmah pisem ime, prezime i grad stanovanja.

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
08-10-2007 12:30 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Pa dje si Ismo legendo...hahahahaha

Rainman, naravno da ne grijesis...ovaj odlazak Dr-a i Lage-a me pravo sjebao...mislim sto? zbog koga? kako? Zna se manje vise...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-10-2007 01:23 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Fele Wrote:
Al meni nikako u glavu neide jedna stvar. Svaki put kad je neka rasprava i svadja ode jedan clan zbog drugog, pomalo me to vrijedja jer zbog tog jednog na kojeg je ljut okrece ledja ostalim clanovima foruma. Dakle taj jedan ispada vrijedniji nego ostatak foruma. Tako su svi i napustili forum, sto je po meni glupost, evo uzmimo dok ste jos svi u skolu isli i bilo vas je recimo 30 u razredu i morala je biti jedna ili dvije osobe sa kojim niste se slagali i pricali al niste napustali skolu zbog njega, a da ne spominjem sad 5000 clanova dnevno da je tu i da se svi slazu, ma nema sanse.

Dobro razmislite svi prije nego kazete odlazim i napustam vas, boli to procitat i vrijedja ostale.

Napustiti skolu nije tako jednostavno kao sto je napustiti forum, forum nije obaveza niti  te neko moze natjerati da prisustvujes ako neces.Ljudi koji su odavde otisli nisu u prvu ruku otisli radi konfrontacije sa jednom osobom nego radi pasivnosti ostalih clanova da intervenisu i da im daju podrsku.Nema toga ko ce nastaviti  da ulaze trud u nesto u sto vise nevjeruje.Svi trazimo priznanje za nas angazman, bez toga jednostavno ne ide.

08-10-2007 02:52 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

Hocemo li i maticne brojeve staviti u potpis sa adresom?

Evo odmah da vam kazem nepada mi napamet da uvodim strogu cenzuru i da vaspitam ljude na forumu. Jedan od mojih najdrazih foruma pored ovog, forum koji je stariji od PG 3 godine koje je na svom vrhuncu bio jedan od najjacih i posjecenijih foruma iz tog zanra ne samo na nasim prostorima nego i u evropi je skrenuo sa putanje i poceo "dizati kvalitet" tako sto ce presijecati svaku salu i svaku zajebanciju i sve sto nije odgovaralo nekolicini moderatora i administratora. Cak se pokusalo uvesti da clanovi moraju administratorima slati imena, adrese i brojeve telefona, tako da sad raznorazni likovi imaju tu listu u ladici. U rekordnom vremenu je dosao blizu propadanja i vise nikome ne odgovara nego toj istoj nekolicini moderatora i administratora.

Ta greska se nece ponoviti ovdje dok je mene. Nema savrsenih foruma kao sto nema savrsenih ljudi. Od dva zla otvoreniji forum je sigurno manje zlo. Naravno neka osnovna pravila ponasanja postoje i postojace i dalje jer ovo nije anarhija. Ali sala i humor nece nikad biti ukinuti.
Za vas novije evo i komad historije PunGas-a. Pravilo o "loptastim sportovima" je nastalo iz shege jer smo Faruk i ja pred svaki derbi dizali halabuku do neba. Samo sto se ni ja ni Faruk nikad neuvrijedismo iako smo pili krv jedan drugom danima.

Stoga preporucujem da se opustite malo jer iskreno neznam koji je qurac narodu vise. Sto Chala rece vise je za*ebancije i smijeha bilo u rovu tokom rata nego sad.

Relaks ljudi sta vam je.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
08-10-2007 02:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Ljudi su ljudi, stoka je stoka. Na forumu, u saobraćaju i u životu. Ljudima ne treba policija niti administrator, stoki ni jedna batina ne pomaže. Toliko o tome.

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
08-10-2007 03:29 PM
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators

Ajdine haj molim te sad fino napisi sta sam ja to tacno reko "dr" i cime sam ga uvrijedio da svi znaju ... i prenesi svu korespodenciju pa nek ljudi vide i prosude sta je i kako je bilo ... pun mi je qurac ovog sranja ... ja ovo ja ono .... podjebavanje i vrijedjanje ... kad se drugi zayebaju onda je ok kad je nesto kazem odma ide na analizu uzorka ... e kome se ne svidja sta cu mu ja ... i meni smeta hejbet stvari pa ne kukam ... gori ste od djece ba

idemo ja moja treba i njen frajer
on me pita :"imas li dvije marke?"
reko:"nemam, a i da imam odakle mi"
08-10-2007 03:52 PM
basake
Posting Freak

Nemojte mi dirati Pitarozdera, dosta ga je Cenga napado. Smile

Salu na stranu ali ja mislim da covjek nikome nije nista uvrijedljivo rekao.Pratim forum redovno i stvarno nisam primjetio nikakve ispade, samo solidno argumentovane rasprave.Sta se je zbivalo preko pp neznam.

Covjek se voli nasaliti, nevidim nista lose u tome.

08-10-2007 06:41 PM
pajero1987
Posting Freak

Znaci pravila foruma su nastala iz za*ebancije??? Dobro je, to nisam znao...Samire fakat kako se ti zoves???hahahahahaaaa

Ja priznajem da sam se i sam nekada sa Pitarozderom raspravljao o "loptastom sportu", ali i ti "Pitaru" moras priznati da pretjeras u nekim stvarima (sjecam se onog jadnog covjeka sto mu je djevojka kupila Hondu). Nikada nisam rekao odoh ja, cak smo razmjenili par ljepih rijeci na PP. Ali jedno je sigurno da nisi zasluzio pravo moderatora, bar koliko ja znam. Ja samo ne zelim da ovaj forum postane prepucavanje pojedinaca i da dobra raja odlazi iz glupih razloga. A ovde ce uvjek biti za*ebancije i sale i humora...Ali napravite razliku izmedju sale i zezancije i ZAJEBAVANJA i PODJEBAVANJA...

"Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a, a evo im silikoni, atomska i CIA...evo im sveeee"

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...

This post was last modified: 08-10-2007 09:11 PM by pajero1987.

08-10-2007 08:57 PM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

pajero1987 Wrote:
Pa dje si Ismo legendo...hahahahaha

Ev me Ernese Legendo...hahahahaha

Di si ti legendo!!!

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
08-10-2007 09:14 PM
Faya_M5
Posting Freak

pajero1987 Wrote:
Rainman, naravno da ne grijesis...ovaj odlazak Dr-a i Lage-a me pravo sjebao...mislim sto? zbog koga? kako? Zna se manje vise...

U4jchinaU4jchinaU4jchina

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
08-10-2007 10:02 PM
Pages (12): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  koliko koristite PUNGAS ?? dejanGTI 26 600 02-15-2008 07:47 PM
Last Post: Civic 16V
  4. Rodjendan www.pungas.com ajdin_ze 20 554 09-28-2007 03:54 PM
Last Post: pajero1987
  3. Rodjendan www.pungas.com Hybrid 27 1,690 09-23-2007 12:44 PM
Last Post: pajero1987