|
PunGas
|
| Author |
Message |
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: PunGas
Znaci pravila foruma su nastala iz za*ebancije??? Dobro je, to nisam znao...Samire fakat kako se ti zoves???hahahahahaaaa
Ja priznajem da sam se i sam nekada sa Pitarozderom raspravljao o "loptastom sportu", ali i ti "Pitaru" moras priznati da pretjeras u nekim stvarima (sjecam se onog jadnog covjeka sto mu je djevojka kupila Hondu). Nikada nisam rekao odoh ja, cak smo razmjenili par ljepih rijeci na PP. Ali jedno je sigurno da nisi zasluzio pravo moderatora, bar koliko ja znam. Ja samo ne zelim da ovaj forum postane prepucavanje pojedinaca i da dobra raja odlazi iz glupih razloga. A ovde ce uvjek biti za*ebancije i sale i humora...Ali napravite razliku izmedju sale i zezancije i ZAJEBAVANJA i PODJEBAVANJA...
"Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a, a evo im silikoni, atomska i CIA...evo im sveeee"
ja mislim da je najbolje da se dobrovoljno u hag predam ... naso se dezurni krivac za sve probleme foruma ... a niko jos uvjek konkretno da napise moja vrijedjanja i provociranja uvazenog nam i cjenjenog clana ovog foruma gosp "dr" koji je otiso radi toga ... svaki "krivac" ima pravo na obranu samo sam ja vec osudjen jer kako ti pasha rece "zna se manje vise" pa i ajdin, al se vise ne javi kad sam ga zamolio da nam to sve fino servira ovdje, pa da zavrsimo sa PITAROZDEROM i slozimo mu "ban" jer vrijedja i provocira clanove foruma ... iz trbuha pricat je jedno a tacni fakti su drugo ako vec nekome glavu skidamo i nazivamo ga stokom
sto bi shaban rahmetli na sudjenu prije rata izjavio na sudu :"ne cutim se krivim"
u zdravlje pasha
manijak ne moze biti svak
|
|
| 08-11-2007 01:12 AM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ne sahranjujte zive, niko jos nije otisao niti rekao zbogom. Pa ni moja malenkost. Samo sam odlucio da se privremeno aktivno povucem kao gandijevska podrska dr- u. Par postova me prosto natjeralo da se sada javim.
Dakle razlog mog povlacenja nije u tome da me neko napao, uvrijedio i sl, niti u tome da sam ja dr-ov advokat. Ja dr-a u zivotu nisam ni vidio, niti znam kako izgleda ni kako se zove, ali znam sigurno da je njegova aktivnost davala odredjeni kvalitet forumu. Nije u tome razlog ni PITAROZDER, mozda je on bio samo inicjalna kapsla. Razlog je gotovo isti sto se i meni desio prije izvesnog vremena kad sam mislio da cu zauvjek napustiti forum.
Tada sam sa jednim clanom foruma dosao u konfrotaciju. Doticni je imao jako agresivan stav, nekulturno ponasanje pravi izdanak jalijaske skole. Pokusavali smo na PP naci glas zdravog razuma ali za mir je potrebno dvoje da se sloze, a to nije islo. Kad sam se obratio ovim vaznijim, kako se vec zovu, neznam ni sam, moderatori, administratori i sl, da ga bar upozore ili banuju dobio sam odgovor " ma nemoj ga, dobar je on samo je mozda malo energican i na prvu ide, ali ok je on". Takav odgovor je i dr dobio. E u tome je kvaka. Ako smo mi ovdje komuna vrlo je vazna reakcija odnosno pasivnost sredine.
Dr je kazao onome kome je trebalo o nesugalsicama sa Pitom, i za te stvari znaju oni sto trebaju znati. Umjesto palamudjenja, mudroproseravanja, visokog filozofiranja, analiziranja, trazenja zrtve ili krivca, pozivanja ili samopozivanja na linc, zar nije jednostavnije nac glas razuma, pruzit ruke, zar je tako tesko reci IZVINI, mozda nije tako trebalo, idemo dalje.... ili treba ganjati umisljeni ponos i tunirani dignitet.
Dakle ne stoje tvrdnje da je jedan clan vrijedniji od drugog i da zbog jednog clana neko napusta forum. Sutra bi na isti nacin podrzao svakog ko je normalan i kome se prijeti na PP, dok se "supervizori" igraju nojeva.
Stvar nije ni zalosna ni tragicna, ali jeste ozbiljna ako uopste moze biti, jer neko rece da forum nije ozbiljna stvar
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 08-11-2007 08:40 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Sto se mene tice tvoje greske su u raspravljanju oko fudbala (i moje dok sam ih pravio), ne potrebno raspravljanje sa Dr. i Lage. I naravno ona tema o dijaspori. Sjecam se kad sam tek dosao, bila je tema nesto "seljaci, papci..." bilo je svega, ja bio novi kolacic pa mi nije nista bilo jasno. Ali bilo mi je normalno zato sto je tema u off-topic. Ali mnogi tada dobise banove itd...Ako je tvoja tema zasmetala nekome onda je je trebalo zakljucati a ne otkljucavati da bi sebe opravdao...I na kraju vrijedjanje na PP, jer koliko znam i to se nekada provjeravalo pa se i zbog toga banovalo, zar ne???
Ali ja opet kazem, daj da se druzimo, pricamo o automobilima i auto-sportu, i pomazemo jedni drugima...
P.S. Iskreno pitanje, molim iskren odgovor: Cime si ti zasluzio status Super Moderatora???
Zivio i ti meni...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-11-2007 08:44 AM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
P.S. Iskreno pitanje, molim iskren odgovor: Cime si ti zasluzio status Super Moderatora???
Bolje je to pitat onoga ko mu je to dao.
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 08-11-2007 09:01 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Bolje je to pitat onoga ko mu je to dao.
Valjda on zna ko mu je dao...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-11-2007 09:39 AM |
|
|
dejanGTI
GTI Killer

Status:
|
znaci situacija je

By dejangti at 2007-08-11
Dejan Kuzmanović, Beograd
|
| 08-11-2007 10:28 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Hahahahahaha...bravo majstoreeeee
|
|
| 08-11-2007 10:30 AM |
|
|
Death_beat
Member

Status:
|
hehehe samo sto ovdje mod suta nogom a admin posmatra
|
|
| 08-11-2007 11:02 AM |
|
 |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
znaci situacija je

By dejangti at 2007-08-11
Bravo majstore.Hehehehehehe.
hehehe samo sto ovdje mod suta nogom a admin posmatra 
Nismo druze svi isti.Sto ljudi sto cudi.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 08-11-2007 11:12 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
|
|
| 08-11-2007 11:23 AM |
|
 |
|
|