|
PunGas
|
| Author |
Message |
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: PunGas
Opa vrijedjanje se nastavlja??? Pita nemoj mi jarana nazivati lazovom nije ljepo...sacekaj te ljudi Edisa sa odmora, ovako samo mlatimo praznu slamu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-15-2007 07:57 PM |
|
|
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Opa vrijedjanje se nastavlja??? Pita nemoj mi jarana nazivati lazovom nije ljepo...sacekaj te ljudi Edisa sa odmora, ovako samo mlatimo praznu slamu...
hocu da ga zovem tako zato sto je lazov ... lijepo je mene blatit zao no sto nije istina ... kad je vec opisao sta sam mu rekao sto nije prenio "pp" sto je bila izmedju mene i njega ili hoces da ti je ja predocim pa da vidis sta tvoj jaran pise
manijak ne moze biti svak
|
|
| 08-15-2007 09:01 PM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
JEbemu pa koji je vama *urac svima , jel ovo forum o ljudima koji vole auta i ili .............. sta vec jebite svi , pa stavarno ovo nema smisla stvarno sve vise svatam da ovdje izgleda neko dolazi lijeciti zivce i upropastavat neke lijepe stvari , de se malo uozbiljite pa niste djeca, dosta prepucavanja i sranja i tih nekih stvari , dajte da pricamo o autima gumama benzinu ljepim sekama koje kruze pojedinim pistama i motodromima , novom fici i vektri ili ferariju mercedesu nije bitno , imali smo rat prezivili i niko nist nije dobijo i sad treba da i ovdje ratujemo jedni izmedzu drugih , pa stvarno ja sam mislio da ovdje vlada um i neka ljubav prema necem sto svi volimo a ne mrznja i prepucavanje jednih prema drugima
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 08-15-2007 09:38 PM |
|
|
PITAROZDER
Super Moderator

Status:
|
JEbemu pa koji je vama *urac svima , jel ovo forum o ljudima koji vole auta i ili .............. sta vec jebite svi , pa stavarno ovo nema smisla stvarno sve vise svatam da ovdje izgleda neko dolazi lijeciti zivce i upropastavat neke lijepe stvari , de se malo uozbiljite pa niste djeca, dosta prepucavanja i sranja i tih nekih stvari , dajte da pricamo o autima gumama benzinu ljepim sekama koje kruze pojedinim pistama i motodromima , novom fici i vektri ili ferariju mercedesu nije bitno , imali smo rat prezivili i niko nist nije dobijo i sad treba da i ovdje ratujemo jedni izmedzu drugih , pa stvarno ja sam mislio da ovdje vlada um i neka ljubav prema necem sto svi volimo a ne mrznja i prepucavanje jednih prema drugima
ja sam za
manijak ne moze biti svak
|
|
| 08-15-2007 09:59 PM |
|
 |
nismo
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
sta se desava s ovim forumom i ljudima na njemu.... o cemu se radi...hoce li neko objasniti...
Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve
http://www.bhtuning.com
|
|
| 08-15-2007 10:01 PM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 08-16-2007 05:38 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
sta se desava s ovim forumom i ljudima na njemu.... o cemu se radi...hoce li neko objasniti...
ja ne umem
ovo se siri kao epidemija neizlecive bolesti
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
This post was last modified: 08-16-2007 05:42 AM by Skyline.
|
|
| 08-16-2007 05:39 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 08-16-2007 06:53 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 08-16-2007 07:14 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
I onda cemo vidjeti cija majka crnu vunu prede...
|
|
| 08-16-2007 07:18 AM |
|
 |
|
|