|
PunGas u potrazi za saradnikom
|
| Author |
Message |
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
PunGas u potrazi za saradnikom
U periodu od sinoc do danas popodne iskristalizirala se potreba redakcije za jos jednim vanjskim suradnikom na polju grafike. Znaci, treba nam jos jedan majstor koji se razumije u Photoshop a pogotovo u rad u Image Readyju (znaci gifovi, eksport slika za web i sl.).
Rad nije striktno 8 sati dnevno nego vise onako - kad sta zatreba da se napravi. Rad nije nista komplikovano jer ja cu se zabavljati komplikovanim a taj neko novi moze uzeti jednostavnije poslove (one koje ja ne mogu stici s pocetka). Samim tim ni to poznavanje grafike ne mora biti extra nego eto onako. Sva potrebna pomoc ce biti dostupna iole obrazovanim korisnicima racunara ali jal ja moram pocet objasnjavati sa "ovo je racunar, pali se pritiskom na dugme..." nema nista od toga. Isto tako mjesto stanovanja nije problem, dok god ste iz BiH da ne moramo mijenjati valutu kod placanja para.
Para? Para ce biti gotovo jednaka onome sto ja sada dobijam. Ako vam to nije dovoljno za mozda sat vremena dnevno ja ne znam onda... Bujrum uz to radite i jos 116 poslova, to nas ne zanima. Ali nam treba neko ko ce biti tu kada ja ne mogu stici sve da napravim. Posao nije tezak, kao sto sam rekao, i dusu je dao za ucenje rada u programu (nadobudnim korisnicima zeljnih kakve vjezbe).
Takodjer, nece biti gluposti "ti si to uradio naopako, sad ja moram ponovo". Nema toga. Zavrsen rad je zavrsen rad kakav god bio. Ako je tebi dobar dobar je i nama.
Ako ima zainteresovanih, lupite reply na ovaj post ili kakvu privatnu poruku.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 12-02-2003 05:42 PM |
|
|
Medo
Member

Status:
|
Aha, ako ce platiti u naturi ova sa tvog avatara
|
|
| 12-02-2003 07:51 PM |
|
 |
Flik
Senior Member

Status:
|
Raja, uganjali smo dovoljno saradnika (vidjeti cemo kome cemo od nih podariti nase povjerenje) tako da nema potrebe vise da se javljate . Hvala svima.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 12-04-2003 08:23 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Ako ima zainteresovanih, lupite reply na ovaj post ili kakvu privatnu poruku.
evo posto mi se ukazala sansa za posao (a sada ga je lako naci) reko da je iskoristim. pa lupio sam aj sad ti.........
|
|
| 12-04-2003 08:32 PM |
|
 |
KenanE
Member

Status:
|
ako hos ja cu to uljepsati one slike iz plaboya dzabali
voznja punimgasom je opasna