Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 Next > Last »
PunGas.com bira auto sportistu godine
Author Message
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline

JA SE IZVINJAVAM MODERATORU NECU VISE NIKAD!!!!!

DROBITE O TOME DA BIRATE NAJBOLJEG A NIKO DA SPOMENE SASTANAK VOZACA ODRZAN U MODRICI!!!!

11-17-2004 07:11 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

i sta su se dogovorili na sastanku?

11-17-2004 10:32 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Edis Jasarevic Wrote:
nece biti nikakvog izbora.
oako, ce postojati izbor ali PunGas,com nece imati nista sa tim

pa hoce li biti ili nece?

de ti nama postavi anketu da glasamo i da samo reg clanovi mogu glasati
daj vremenski rok od ... do ... i Bog te veselio

11-17-2004 11:03 AM
Procesor
Banned

Pa niz stvari od kojih je najbitnija da ce se insistirati na dvojnom mjerenju vremena posto smo svi vidjeli kako BIHAMK mjeri vrijeme!!! A sto se tice jedinstvenog takmicenja mislim da tu mozemu tupiti jezike i gubiti zivce jos 100 godina jer vecina takmicara iz FBiH (izuzimajuci vozace HAK-a i nekoliko kolega koje dolaze na takmicenja u RS) jedno prica a drugo radi tj. kad ih se pozove da dodju na trku recimo u Banja Luku odjednom se svi razbole , imaju posla ,nemaju vremena i sl. Znaci to sto kuloarski pricaju protiv BIHAMK-a nesmiju sprovesti u djelo.Ko ce ga znati vjerovatno dobijaju po bar 1000KM pos nastupu Very Happy Very Happy

11-17-2004 11:17 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

jesu li Bakiru u Zaluzanima BIHAMK-ovci mjerili vrijeme kad je oderao ostale Laughing Laughing

sta je sa Almirovim vremenima i ostalim koji su vozili trku u BL jos u junu?
sta bi sa vremenima na Jahorini ove godine?
ko je to mjerio?
pa opet ovi za koje vi pricate da im se namjesta ispadose brzi

u Cazinu (ako si bio) su bili ljudi iz HAKS-a
jesu li i oni skovali zavjeru?

11-17-2004 11:28 AM
boris
Member

Group: Registered

Ja ne sumnjam u vremena uopste.Na trkama koje sam vozio,na cilju sam stajao pored foto celije i stampaca.Ni jedan put nisam uocio neku gresku,cak sta vise svim takmicarima kojima sam rekao vreme koje je postigao,ispostavilo se da je tacno.Razlike su bile u pola sekunde do sekunde.Sto se tice nastupanja na krugu,ne opravdavam nikoga.Svako je imao svoje razloge.Cinjenica je da vecina auta nije spremna za krug.
Ne znam zasto se ucesnici sastanka u Modrici nisu oglasili.Znam da su donjeli par zakljucaka,koje ce traziti od BIHAMKA.Koji su tacno ne znam,jedno je i to za dupla mjerenja vremena.Najbolje bi bilo da neko sa sastanka ko je prisustvovao,napise koje su zakljucke donijeli.

11-17-2004 03:45 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Procesor Wrote:
JA SE IZVINJAVAM MODERATORU NECU VISE NIKAD!!!!!

DROBITE O TOME DA BIRATE NAJBOLJEG A NIKO DA SPOMENE SASTANAK VOZACA ODRZAN U MODRICI!!!!

ja ne znamn ni da je bio
niko mi to nije ni javio, a i za ovaj sastanak u UNI sam malo prije vidio da ce biti

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-17-2004 04:56 PM
Procesor
Banned

Ja nikoga nisam prozivao licno a sto se tice navedenih ljudi za njih sam rekao svaka cast (napomena u zagradi u predhodnom postu) a za tvoja jednostrana gledanja stvari Faruce stvarno vise nemam ni snage ni zivaca.Postajes pravi glasnogovornik BIHAMK-a i vidim da ni tebe ne zanima stvaranje zajednickog sampionata nego nametanje nekih ideja navedene organizacije!!!

11-18-2004 06:54 AM
Faruk
Unregistered

Edis Jasarevic Wrote:
niko mi to nije ni javio, a i za ovaj sastanak u UNI sam malo prije vidio da ce biti

jel `te to nisu te zvali Question

Procesor Wrote:
a za tvoja jednostrana gledanja stvari Faruce stvarno vise nemam ni snage ni zivaca.Postajes pravi glasnogovornik BIHAMK-a i vidim da ni tebe ne zanima stvaranje zajednickog sampionata nego nametanje nekih ideja navedene organizacije!!!

onda nemoj da citas sta ja pisem i nemoj da odgovaras na njih
a ciji sam ja ili nisam to pusti meni da odlucim
ja sam u puno navrata kritikovao takmicenja koja prganizuje BIHAMK, ali sam protiv "vase" ideje o oduzimanju licence koju je dodijelila FIA
licencirani su i to nije bezveze
ja sam se naslusao prica (na Jahorini i u BL) o tome kako je FIA dala licencu na lijepe oci bla bla bla
eto ima http://www.fia.com i ima kontakt adresa obrati se ti njima pa nek tebi i tebi daju licencu Procesore

11-18-2004 08:18 AM
Procesor
Banned

OK sad znamo bar sta mislis i koga podrzavas (odnosno nisi nepristrasan) sto ce opet rezultovati drukcijim gledanjem na ovaj forum i na tvoje komentare!!! A ako je BIHAMK vec i dobio licencu tako kako je dobio i ako svojata sampionat zasto onda ne organizuje trke na teritoriji cijele BiH nego samo u dijelu FBiH. Mislim da je to jedina institucija koja ne zeli ujedinjenje a prica samo kako je ona bogom dana, ali neka mislim da ce biti dovoljno pametnih snaga iz cijele BiH da napokon organizuju pravo prvenstvo sa nagradama , novcem sponzora i sl...

11-18-2004 08:31 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  AUTO SLALOM Ismet 17 1,044 05-18-2008 07:09 AM
Last Post: BMW-E30
  TAJNI SAVEZ ZA AUTO SPORT 2 Kenan 7 807 12-21-2007 06:42 PM
Last Post: Cr4cK_M45t3R_Fl45H
  TAJNI SAVEZ ZA AUTO MOTO SPORT oldman 23 1,828 11-26-2007 11:43 AM
Last Post: Ismet
  Komentar na proglašenje vozača godine... Sandor 10 950 02-09-2007 09:51 PM
Last Post: ajdin_ze
  SKLAPA SE NOVI AUTO speed5 24 2,365 12-26-2006 10:09 PM