Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Punto '99. - poludjela tabla
Author Message
crank
Banned

Group: Banned
Status: Offline

ma kakav gabela ne idi tamo ni pod tacku razno to je seoska varalica ,po meni je to najvjerovatnije slab kontakt nekog plusa ispod kilometar sata ili oko table sa osiguracima,to se zna desiti kod fiata jer su vrlo povrsni sa zavrsnom obradom.to bi ti mogao svako temeljit i predan poslu pronaci za vrlo kratko vrijeme,ali malo je takvih majstora ovde tako da ne znam sta da ti kazem.....

09-06-2005 08:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

Taj Fiat u Sa vas bas za*ebava???

U BL imas servis "Katana" a br tel vjerovatno na informacijama

Man maximum Machine minimum
09-06-2005 09:10 PM
markovojvodic
Junior Member
**

Group: Registered
fiat punto tabla

Vjerovatno ti je prilikom prekida kontakta tabla se odjavila od BSI-a i samo mozda treba napraviti funkciju tzv. proxy aligment. Ako si u zg javi se... pokusat cemo nesto uciniti-....

http://www.mada-tech.com
10-09-2005 07:42 PM
dsimic
Member

lucozade Wrote:

Ma kakav Katana, zaobilazi ga u sto sirem luku. Cinjenica je da u BL nema auto elektricara koji je kompetentan za obavljanje bilo kakve komplikovanije operacije od npr. remonta alternatora ili startera. Dodatno, kod Katane su majstori krajnje arogantni, na svako pitanje dobijas reakciju kao da si... Ma, ne mogu opisati. Musteriju tretiraju kao majmuna koji po defaultu nema pojma ni o cemu, tj. smatraju da samo trebas doci, blenuti u njih i u auto, reci kako autu nesto ne valja, i onda ce ti oni sve "fino srediti". Bezze...

Vjeruj mi, imao sam i ja slicnih problema sa instr. tablom, i bezze sam dan-dva isao od jednog do drugog. Na kraju sam "zasukao rukave" i za dan-dva sam rijesio probleme. Cak sam i dobio obrtomjer, na staroj tabli je bio onaj glupi veliki analogni sat. Wink

10-10-2005 08:04 AM
markovojvodic
Junior Member
**

ako ne nadjes rjesenje imama ja suradnika koji ce ti sigurno to rijesiti. Zove ti se Ante , iz Teslića je . +38732663819 - kontakt osoba sam ja Marko sam reci

http://www.mada-tech.com
10-10-2005 07:43 PM
Imano
Junior Member
**

Hvala svima na idejama, evo pokusavam nabaviti polovan kilometar sat iz Italije, to bi trebalo rijesiti problem.

Javicu vam kako sve na kraju ispadne...

Viva Ferraristi!
10-17-2005 12:15 PM
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

dsimic Wrote:

lucozade Wrote:

Ma kakav Katana, zaobilazi ga u sto sirem luku. Cinjenica je da u BL nema auto elektricara koji je kompetentan za obavljanje bilo kakve komplikovanije operacije od npr. remonta alternatora ili startera. Dodatno, kod Katane su majstori krajnje arogantni, na svako pitanje dobijas reakciju kao da si... Ma, ne mogu opisati. Musteriju tretiraju kao majmuna koji po defaultu nema pojma ni o cemu, tj. smatraju da samo trebas doci, blenuti u njih i u auto, reci kako autu nesto ne valja, i onda ce ti oni sve "fino srediti". Bezze...

Vjeruj mi, imao sam i ja slicnih problema sa instr. tablom, i bezze sam dan-dva isao od jednog do drugog. Na kraju sam "zasukao rukave" i za dan-dva sam rijesio probleme. Cak sam i dobio obrtomjer, na staroj tabli je bio onaj glupi veliki analogni sat. Wink

Druže ako ti šta treba oko struje moj stari je Autoelektričar (manijakos za struju) inače u svijetu poznat kao Kirba.

10-17-2005 12:23 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ins Tabla Audi A4  1.8T 2000+ Hybrid 4 482 11-23-2007 10:08 AM
Last Post: Hybrid
  TABLA 324 D gurtna 16 1,487 10-03-2007 09:13 AM
Last Post: gurtna
  Instrument tabla Dzane 0 304 01-23-2007 12:47 PM
Last Post: Dzane
  punto 1.9 d pomoc zozozo4 12 511 11-18-2006 11:13 AM
Last Post: BMW-E30