Post Reply  Post Thread 
Racer.nl ludnica od igre
Author Message
absbrain
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Racer.nl ludnica od igre

http://www.racer.nl

Probao sam sve moguce i nemoguce PC auto igrice i nekako mi je prastari f1gp2 za dos i richard burns rally bio nesto nenadmaseno sto se tice igrivosti i zabave, al da ima neke blage veze sa realnosti.
Al nakon racera, sve mi to izgleda nekako prejednostavno i bezveze...
Racer uopste nije igra, autor je naziva "simulacijom" voznje, i nekako i dodje tako. On je isprogramirao fizicki model staze i auta, i onda je sve to dao communitiju da pravi modele razlicitih staza i auta, i naravno nastala je eksplozija realnih prikaza Nuerburgringa, Lagune Sece, Mugella i slicnih staza, a o autima necu ni da pricam. Neki modeli su uradjeni amaterski, a neki su prava remek djela (meni najbolji i najdrazi NSX-R i takodjer Vectra V6, Alfa Brera itd).
E sad, ima tu i losih strana. VOlan je neophodan (a ja sam sebi cak montirao i joystick umjesto mjenjaca), tastatura je gotovo beskorisna, multiplayer vise ne radi nego sto radi, AI protivnika je bezvezan ili nepostojeci, tako da se igra na kraju svodi na kruzenje praznom stazom i pokusaj sto boljeg vremena. Ali su auta tako prekrasno modelirana i voznja tako realno uradjena da to sekunde nije dosadno. Ima ovde poneki model lamborghinija i sl ali ono sto je meni puno interesantnije su modeli realnih cestovnih auta, ima cak passat karavan diesel, golf r32, audi a3, pa cak i zastave 101 Wink doduse nisam nasao nijedan golf 2, mada neki lik iz zagreba i to pravi.

Eto koga jos uvijek zanima da proba nek skine (najnoviju betu !!!) sa racer.nl i onda nek naskida staza i auta sa
Auta
Staze

A evo i par screenova iz igre:

This post was last modified: 09-02-2006 09:56 PM by absbrain.

09-02-2006 09:45 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Racer.nl ludnica od igre

jao, hvala ti ,hvala ti, hvala ti
iz tvog texta mi se vec dopada
ja igre u glavnom i igramprotiv samog sebe
kada igram protiv kompa to je ili nerealno tesko, ili su debili , ili su kurvena stazi i nikada ne izlecu, a tebe kako pipnu, aj cao i tako dalje

e onda da bih izbegao nerviranje, posto su mi preskupi i tastatura i monitor, lapo uhvatim pa peglam samog sebe

imam komp, imam volan , jos samo da nabavim game i............

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
09-02-2006 10:15 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: