Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 Next > Last »
Radar detector
Author Message
daki
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Cuj ovog muziku ostavi kuci pa moramo i mi od necega zivit neg ako imas kakav dvd ubaci u kola Twisted Evil Smile felge spojlere stopove za 10eura cudo jedno sta mozes dobit Twisted Evil

06-23-2005 06:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
chimera
Posting Freak

I ja ne kontam. Dodju puni ko brod,onda stekaju aute.

Pa moramo i mi zivit. I ja sam narucio bruku stvari... Laughing

Cekam da nam dijaspora dodje i donese to sto mi treba. Laughing

I mi trpimo, evo kaze u Zelji poskupili cevapi, jer dolazi dijaspora. Laughing

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
06-23-2005 07:31 AM
chance
Moderator

Group: Moderators

pitanje je kolika je efikasnost ovog radar detectora kod nas,
kao sto je esso rekao vecina su laseri mada i neki mogu radit i na radio i na laserske zrake, opet mislim da je upitan ucinak efikasnosti

imao sam prilike vidjet u americi kako to radi, i stvarno sam bio impresioniran, mada se znao paliti i cesce nego sto je to bilo potrebno, u blizinama benzinskih pumpi ili sta ja znam vec cega sve ne....

Don't make me release the flying monkeys!
06-23-2005 08:12 AM
Jasmin_NL
Junior Member
**

darkman79 Wrote:
samo sto ima kvaka taj radar detektor ne registruje pistolj radar tj detektuje ga al kad je vec kasno a nasa policija samo te i koristi stoga smanji malo gas jer ne smijes ni po evropi ili gdje vec gasat al zato kad dodjete u bosnu ma stisni pa boli nas pobi ljude a puno vas dijasporaca ovamo dodje pa se mangupise sa autima i sudare pravi gaze ljude i tako vec da ne nabrajam zato moj savjet spusti nogu sa gasa bolje i za tebe i za nas

Jarane, nismo mi svi takvi..

Meni je detector u auto zbog oni 'glupih' kazni..
Najgore mi je kad dobijem kaznu sto sam vozio 53km/h umjesto 50.
A sto se mangupise sa autima.. Ja nemam nako napucano auto da se mogu mangupisati Wink

"Sure it's quiet, for a diesel. But that's like being well-behaved... for a murderer."
-Jeremy Clarkson.

(Moj novi)
(Moj stari)
(Jos stariji)
06-23-2005 11:34 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
chimera
Posting Freak

Jasmin_NL Wrote:

darkman79 Wrote:
samo sto ima kvaka taj radar detektor ne registruje pistolj radar tj detektuje ga al kad je vec kasno a nasa policija samo te i koristi stoga smanji malo gas jer ne smijes ni po evropi ili gdje vec gasat al zato kad dodjete u bosnu ma stisni pa boli nas pobi ljude a puno vas dijasporaca ovamo dodje pa se mangupise sa autima i sudare pravi gaze ljude i tako vec da ne nabrajam zato moj savjet spusti nogu sa gasa bolje i za tebe i za nas

Jarane, nisto mi svi takvi..

Meni je detector u auto zbog oni 'glupih' kazna..
Najgore mi je kad dobijem kaznu sto sam vozio 53km/h umjesto 50.
A sto se mangupise sa autima.. Ja nemam nako napucano auto da se mogu mangupisati Wink

Ja ti rekoh da ne obracas paznju na darkmana, to je frustracija kad vozis dizlo, ne trebas anti-radar jer svakako nisi u mogucnosti da predjes ogranicenje.Laughing

Zato oni ne pale zmigavce kad se prestrojavaju.

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
06-23-2005 11:55 AM
Guest
Unregistered

Jasmin_NL Wrote:

Sto je najgore, ovdje se mangupisu upravo oni sto vozaju krntije.

06-23-2005 12:24 PM
Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

Meni je najdraze doba kada je bozic i bajram te nova godina, al bozic je najbolji tad nam donesu i spojlera, oni wink su najdrazi svima Wink sta bi bez "njiha" Wink

06-23-2005 01:30 PM
Hybrid
Posting Freak

sto se tice antiradara...vidjeo sam u par navrata da rade po gradu i da se isplati imat ga...a ako hoces laser jammer najnovije tehnologije sa svim nakim cudima u sebi onda se izvalis 400$ i uzmes najbolji na svijetu Valentine1...
info na http://www.valentine1.com

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
06-23-2005 03:28 PM
Jasmin_NL
Junior Member
**

Audi_ Wrote:
Meni je naj draze doba kada je bozic i bajram te nova godina, al bozic je naj bolji tad nam donesu i spojlera, oni wink su najdrazi svima Wink sta bi bez "njiha" Wink

Kako to mislis?

Donesu spoilera za prodaju ili donesu spoilere na autima za "vas" da skidate?

Meni su proslog ljeta opeljusali cijeli golf, povadili sve sa i iz njega Evil or Very Mad
(bijeli Golf II GTi (2100cc 16v) sa 4 vrata, VR6 interior, kristal stoperice, sony audio.)
Cak su i probali povaditi interior i skinuti felge.. Evil or Very Mad

"Sure it's quiet, for a diesel. But that's like being well-behaved... for a murderer."
-Jeremy Clarkson.

(Moj novi)
(Moj stari)
(Jos stariji)
06-23-2005 03:54 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

Boze sacuvaj ja ne kradem al mi djeca za 10 eura svasta donesu Twisted Evil Twisted Evil
Druze prije par dana su ukrali golfa 2 dizel ispred Omege u po bijela dana i to sa kamp prikolicom nikad nista nije nadjeno al da zlo bude vece golf je bio na njemackim tablama, savjet moj stavi neki kolutas u kola i celicne felgice i budi rahat. Garantujem ti da ce ti odmor prerast u pakao cim ti vide strane table ode ti to, jer ja sam iz carsije i znnm ih sve i idioti meni obili kola uzeli mi sony black panel Rolling Eyes tako da sam djabe zijanio 30 maraka staklo za audija i 800km cd ... Pa od volje ti Wink

06-23-2005 04:03 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Radar mapa - GPS Speed Cam za Bosnu I-Go POI sadik007 14 1,619 11-18-2008 08:17 PM
Last Post: Edin
  radar mapa Edis Jasarevic 31 1,861 10-31-2008 09:40 AM
Last Post: sadik007
  Postavimo sve poznate lokacije sa radar kamerama isko 4 230 10-28-2008 10:00 AM
Last Post: isko
  anti radar ? Most Wanted 16 1,346 07-16-2008 02:32 PM
Last Post: apejron88
Driving Radar folovi, pripremite se za ljeto sadik007 10 714 06-28-2007 11:48 AM
Last Post: airman1

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: