|
Radar detector
|
| Author |
Message |
Jasmin_NL
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Boze sacuvaj ja ne kradem al mi djeca za 10 eura svasta donesu
Druze prije par dana su ukrali golfa 2 dizel ispred Omege u po bjela dana i to sa kamp prikolicom nikad nista nije nadjeno al da zlo bude vece golf je bio na njemackim tablama, savjet moj stavi neki kolutas u kola i celicne felgice i budi rahat. Garantujem ti da ce ti odmor prerast u pakao cim ti vide strane table ode ti to, jer ja sam iz carsije i zanm ih sve i idioti meni obili kola uzeli mi sony black panel  tako da sam djabe zianio 30 maraka staklo za audija i 800km cd ... Pa od volje ti 
Izvini, pogresno sam se izrazio.
Nisam mislio na tebe 'personal' 
Meni su uzeli ljetos na drveniji Sony F5500 u roku 30 secunda sa placenog parkinga.
Samo sam izasao iz auto da vratim DVD u videoteku, a zaboravio skinuti front.
Za malo da nisam osamario onog 'cuvara', ali nije ni jadnik kriv.
Vjerovatno ne smije ni on pisnuti, cak i kad zna tko je.
"Sure it's quiet, for a diesel. But that's like being well-behaved... for a murderer."
-Jeremy Clarkson.
(Moj novi)
(Moj stari)
(Jos stariji)
|
|
| 06-23-2005 06:01 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Gdje ces sad parkirati kad dodjes ako smijem pitat ? I sta ces sve od stvarcica imati
|
|
| 06-23-2005 06:26 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Gdje ces sad parkirati kad dodjes ako smijem pitat ? I sta ces sve od stvarcica imati 
Poznato gostoprimstvo - na djelu
|
|
| 06-23-2005 06:52 PM |
|
 |
Jasmin_NL
Junior Member

Status:
|
U autu ima sad Sat. tracking device, vidim stalno realtime gdje mi je auto.
Mogu ga cak i ugasiti, ili zakljucati/odkljucati vrata..
A regulisao sam mjesto na parkingu od Holandske ambasade 
Samo mi jos trebaju diplomatske tablice 
Al' ako ti nesto toliko hitno treba od "stvarcica", mogu ti ja i donijeti odavde.
Da mi ne bi postao lopovcic
"Sure it's quiet, for a diesel. But that's like being well-behaved... for a murderer."
-Jeremy Clarkson.
(Moj novi)
(Moj stari)
(Jos stariji)
|
|
| 06-23-2005 07:03 PM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Ma ovdje ti gine sve i sateliti i sve. Covjece ja sam imao jedno dvije godine zajedno sa cimerom auto zapravo Golf 2 TD i nisu mu se mogla zakljucati vrata vozacka a niti gepek ali zato voziti ga je bila umjetnost tj. Mjenjac otisao sav u kitu u prvu i drugu ubaciti nema sanse ako en znas a u petu ako ti se posreci i kada znas ubacis. I nikad ama bas nikad nam ga nije niko dirnuo ali jednom mi stavili radio u njega rostiljas od 10 KM (nije skuplji) covjece skinuli nam i ostavli izolir traku sa spojeva zica.
Ono znali su kakvo je stanje sa njim mozda su ga i provozali i skontali neisplatno ali zato oko nas su opuhali jedno 4 kola sto citava sto pola kola jedno. Jednog se sjecam posebno Mercedes A klasa satelitska navigacija, neki zajeban radio i isto je imao satelitsko navodjenje, skontali to i samo mu pocupali svu opremu ono bas sve sto nije standardno dva samo zvucnika odzada, prvu pomoc, trokut, ne znam sto god se je moglo odnijeti odnijeli su a covjeku od kuce auto daleko bili jedno 10 m.
|
|
| 06-23-2005 07:37 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Ejj ja sam stvarno poludio meni je neko skinuo kapicu jednu s auta kome to trbea bezveze kapice one sjajne koji djavo 5 maraka set
|
|
| 06-23-2005 09:11 PM |
|
|
darkman79
Senior Member

Status:
|
Boze sacuvaj ja ne kradem al mi djeca za 10 eura svasta donesu
Druze prije par dana su ukrali golfa 2 dizel ispred Omege u po bjela dana i to sa kamp prikolicom nikad nista nije nadjeno al da zlo bude vece golf je bio na njemackim tablama, savjet moj stavi neki kolutas u kola i celicne felgice i budi rahat. Garantujem ti da ce ti odmor prerast u pakao cim ti vide strane table ode ti to, jer ja sam iz carsije i zanm ih sve i idioti meni obili kola uzeli mi sony black panel  tako da sam djabe zianio 30 maraka staklo za audija i 800km cd ... Pa od volje ti 
Izvini, pogresno sam se izrazio.
Nisam mislio na tebe 'personal' 
Meni su uzeli ljetos na drveniji Sony F5500 u roku 30 secunda sa placenog parkinga.
Samo sam izasao iz auto da vratim DVD u videoteku, a zaboravio skinuti front.
Za malo da nisam osamario onog 'cuvara', ali nije ni jadnik kriv.
Vjerovatno ne smije ni on pisnuti, cak i kad zna tko je.
to su ti klepili preko puta parkinga sto zive to je normalno tamo ja sam jednom izlijetao meni snjuhali oko auta pa sam ga za vrat malo hvato
|
|
| 06-23-2005 09:33 PM |
|
 |
darkman79
Senior Member

Status:
|
a jebiga nemamo mi plate ko dijaspora pa se moramo snalaziti ovako u samoposluzi ehehehehe salim se lopove samo lopatom treba
|
|
| 06-23-2005 09:37 PM |
|
 |
dj_gianny
Senior Member

Status:
|
Jos nesto, policija je nabavila i nove Golfove "petice" opremljene sa novom serijom "Traffy Vision" uredjaja (kamere i radar) ! Uglavnom su tamno plave i crne boje a vrte se najvise na podrucju Kantona Sarajevo, ovi su najopasniji i sa njima najmanje mozes pregovarati !
imao sam ja situaciju nema Boga da ti oproste... ja kada vidim peticu ko da me grom iz vedra neba pogodi koci stani ali nemoj im prilaziti..
|
|
| 06-24-2005 12:22 AM |
|
 |
dj_gianny
Senior Member

Status:
|
smanji malo gas jer ne smijes ni po evropi ili gdje vec gasat al zato kad dodjete u bosnu ma stisni pa boli nas pobi ljude a puno vas dijasporaca ovamo dodje pa se mangupise sa autima i sudare pravi gaze ljude i tako vec da ne nabrajam zato moj savjet spusti nogu sa gasa bolje i za tebe i za nas
e moj darko sto je najgore ne prave oni udese vec nas papci...
|
|
| 06-24-2005 12:23 AM |
|
 |
|
|